Şimdi Ara

bir 930 kullanıcı olarak söylüyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Kırıcı olmayalım diyosun kendin kırıcı oluyorsun? Farzedelim microsoft yetkilisiyiz ve de satılan telefonlardan kâr alıyoruz. Ya siz? Google, apple yetkilisi misiniz? Aldırmayacağınız her wp, her sistemi "karalamanız" için ücret mi alıyorsunuz? Bir de kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz ya karaladığınızı, tam evlere şenlik. Karalamak ne demek biliyor musunuz? Karalamak, olmayan bişeyi varmış gibi göstermektir. Hadi eleştireceğim deseniz okey. Ama karalamak? Sana da hayırlı günler. Mutlu yıllar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 2 Ocak 2016; 15:05:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • d35u D kullanıcısına yanıt
    lumia 820 1250 ikinci el 250

    zahmet edip diğerlerini de sen araştırırsan görürsün. mesela ben satamadım /satmak istemedim. çuvalla para dökülüyor ölücülere mi yedireceğim dedim.babama verdim o kullanıyor. sana demiyorum ama yemin ediyorum şuradaki 4-5 fanboy olmasa işlerimizi daha kolay hallederiz.bu tiplerin hem bir halta yaradığı yok hemde lüzumsuz polemik yaratıyorlar. yazılımsal birşey soruyorsun kimse yardım etmiyor ama konu geyik, dedikodu olunca adamlar üşenmeden yazının peşini koşuyor.
  • d35u D kullanıcısına yanıt
    peki sen söyle "almayın aldırmayın " demesem millette baksa çok fazla eleştri var bu konuda gidipte merak edip alsa sonra pişman olsa daha mı iyi

    belki diyebilrisin senin demenle mi millet almayacak

    ama olsun belki kimse almaz da adamlar bir şeyler yaparlar, amacım karalama da değil madem onlar birşeyler yapmıyor bizde farklı yöntemlerle birşeyler yaparız zaten bakın görün kimse o telefonları almayacaklar kimse, ben ne androidin o saçma sapan işletim sistemini ne de ios un pahalılığını tasvip etmiyorum windows hayranıyım ama.....

    bi de şöyle düşünün windows yeni telefonlarını kimse almaz ise ne olur sizce?????????????????????????????????
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    benden google yetkilsi olsa ne iyi olur da ama, zaten öyle olsam gidip 930 almazdım kırıcı olduysam özür dilerim kusuruma bakma, ne yazık ki yazı ortamında duyguları ifade edemiyorum emin ol etsem kırıcı olmadığımı anlardınız neyse tekrar özür dilerim
  • Konu karalama kampanyasına dönmüş,olumsuz söylediğimiz her söz karalama kampanyasıdır.windows mobile 10 a adam akıllı uygulama gelene kadar almayacağım ve aldırmayacağım.Üstelik stand kurmadan yakınlarıma ve arkadaşlarıma eksik ve kullandığım kadarıyla da artılarını anlatarak.
    Ne standa nede kampanyaya ihtiyaç yok,mesela bi yakınıma sony telefon alması için tavsiyede bulundum,kendim j7 kullanıyorum,gönül isterki lumia da tavsiye edelim ama şuan için kesinlikle tavsiye etmem,almam aldırmam,herkes de böyle yakınlarına aldırmasa stand kurmadan karalamadan,birebir tecrübeyle sabit doğru tercih için yönlendirmiş oluruz.
    Lumia 950 veya 950XL almayın ve aldırmayın 2500tl ye çok daha stabil ve mağazası oturmuş ürün alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'u mahallenizdeki bakkal mı sandınız kardeşim ekmek yumurta almayınca batacak? Microsoft'un umrunda mı senin benim lumia alıp almamam? Adamlar 100.000 adet telefon üretiyorlar satılırsa yenilerini üretirler satılmazsa hiç üretmezler gidersin elin mahkum ya android ya ios tekeli altında bulursun kendini. Anlatamıyorum galiba. Telefon bir zevk, tercih işidir. Memnunsan kullanırsın memnun değilsen htc mi sony mi apple mı nerede memnun olacağına inanıyorsan oraya yürürsün. 1.000 liraya telefon aldın diye microsoft'ta söz hakkın mı olduğunu sanıyorsun? Adam yavaş yavaş ilerliyor ve kullanıcısını dinlemiyor işte. Zorla mı yayınlatacaksınız windows 10'u? Uygulamaları, oyunları? Bilmem kaç milyar dolarlık firmayı bir telefon almamakla mı ve onu batırmakla mı tehdit ediyorsunuz okyanusun ötesinden? Hadi almayın bakalım lumia bir daha, batacak mı bakalım microsoft? Size telefon açıp biz ettik sen etme mi diyecek?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    Ne saçmaladığını bir sen birde Allah biliyor kardeş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..Ben de 930 kullanıyorum..Benim de hoşuma gitmiyor politikaları..Ben de kimseye tavsiye etmiyorum ama arkadaşların da dediği gibi koskoca Microsoft bizim elimize bakmıyor..Beklemek isteyen bekler istemeyen de elindekini satıp bir daha da bu platforma bulaşmaz..Şahsen ben öyle yapacağım..Karalama olayını ben de tasvip etmiyorum..Zaten sistemin eksiklerini anlatınca karalamaya da gerek kalmıyor..Çünkü şu durum zaten komple ofsayt..Elin amerikalıları için birbirinizi kıramaya değmez..Sonuçta ne kullanırsanız kullanın para onlara akıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    ben eleştiririm kimse de aldırtmam artık şu ana kadar 4 kişiye 625 625 640XL 830 ve kendime de 930 aldırttım ama bi daha da kimseye de aldırtmam hı buna ister karalama deyin ister eleştiri deyin ne diyorsanız deyin

    sana da katılıyorum hocam karalama olayı dışındaki sözlerinize :D :D :D
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon satamazsa hem pazar payı düşer, mobilden zarar eder ve mobili kapatır pc kısmında devam eder. Benim fikrim.
  • Windows Phone'yi yalnız bırakın. O kendi kendini yok edecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d35u D kullanıcısına yanıt
    Artık onca yatırım, cihaz, donanım, yazılımdan sonra mobil departmanı kapanamaz. Hatta bu nedenle W10la biraz daha eskiye oranla ciddiye almaya başladılar mobili. Kapanacaksaydı WP8 den sonra kapanırdı artık çok geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah kapanmaz ki sürüneler ya da biz sürünek :D :D

    Dexter usta konuda bi sen eksikmişsin haberin ola :D :D :D haberdar edeyim dedim :D
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Size karalıyorsunuz demek istemedim hocam..Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın..Ortada bir karalama muhabbeti döndüğü için fikrimi belirtmek istedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    Windowsu savunucam diye yirtiniyorsunuz ya devam edin çok komik oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    İsmail YK gibi bir notayı tutturmuş,dönderip dönderip aynı şeyleri yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada "halamın oğlu" kısmıyla ilgili bir şey yazmamışım onu da belirteyim.

    halanın oğlu ne kadar zamandır mobil app geliştirme işinde bilmiyorum ama dedikleri bana saçma geldi. adam c#'ı java ve obj. c den daha az biliyordur, daha uzun sürede yazar wp için uygulamayı.

    internetten bakarsan genelde wp en iyisi kuşkusuz diyor çoğu kişi. mesela şuradaki ilk cevabı okuyabilirsin:
    https://www.quora.com/Is-an-app-development-for-a-Windows-phone-easier-than-an-app-development-for-an-Android-and-iOS

    bir de burada birisi makale yazmış en sonunda demiş ki wp uygulama yazmak daha rahat ama sonuçta ikisi de rahat bir yerde, ikisini de deneyin size en uyanı seçin.

    ilk yorumu da kendiniz okuyun:
    http://blog.bugsense.com/post/26918984231/android-vs-windows-phone-from-a-developers-scope

    diğer hiçbir ide visual studio'dan daha iyi değil. bir kere ücretsiz ve ücretsiz olmasına rağmen çok gelişmiş araçlar barındırıyor. hem arayüz olarak kişiselleştirilebilir, eklenti desteği çok fazla. androidin andro studio ve eclipse ideleri visual st. yanında hiçbir şey. android emülatörü hakkında okuduklarıma bakılırsa 5dk falan sürüyormuş açılması. wp emülatörü anında açılıyor diyorlar (benim işlemcimden dolayı hiçbir emülatörü zaten kullanamıyorum o yüzden okuduklarımı söylüyorum. senin halanın oğlunun dediklerini yazman gibi.)

    bu da son olsun:
    http://www.drdobbs.com/mobile/windows-phone-surprisingly-easy-to-devel/232700367

    ne xcode ne android studio ne eclipse hiçbiri visual studio dan daha rahat, kolay kullanımlı, stabil vs vs. değil. araya istediğin *olumlu sıfatı koy.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Siz de karalayacağım diye.

    Karaladığınızı ben söylemiyorum. Temsil ettiğiniz zihniyetinizin bayraktarları kendileri söylüyorlar karalıyoruz diye.
  • Şöyle bilgisayar ekranından iki adım geri çekil ve uzaktan yazdıklarını oku. Saçmaladığını kendinde göreceksin.
  • Zaten artık kimse tavsiye etmiyor Windows phone'u. Batırdılar çünkü. Microsoft Windows 10 yapana kadar. Google 2 tane işletim sistemi çıkardı. Hoş Windows 10 piyasaya çıktığında ne kadar ios yada android kadar olacak? 2017'de falan gelir zaten bize Windows 10. Adamlar sistemi oturtmadan habire piyasaya telefon basıyor....

    Ha bu arada umurlarında mı sizin telefon alıp almamanız diyenler. Saçmalamayın yahu. Telefon kadar kazandıran bir başka teknolojik ürün mü var? 6 ayda, 1 yılda bir telefon değiştirenler var. Ortalama 2 yılda bir herkes telefon değiştiriyor. Bir laptop aldığın zaman ömrünün sonuna kadar 5-7 yıl kullanıyorsun. Ayrıca bir hanede neredeyse herkeste telefon var. Ama bir evde herkese özel bilgisayar yok. Nasıl olurda bu kadar çok para kazanabileceğin, kar edebileceğin malı yok sayarsın? Microsoft rasyonel hareket etmiyor. Umurunda değilmiş gibi sanki. Yalansa yalan diyin. Gereken önemi vermiş olsaydı zaten bunları konuşuyor olmazdık. Ben gerçekten anlamıyorum Microsoft'u. Bilgisayarı, konsolu, onu bunu bırak şu telefona doğru düzgün yatırım yap. Adamlar bildiğin yılların Nokia ismini çöp etti. Nokia ismini hakkını vererek kullanmadı. Herkes Windows 10'u bekliyor. Halihazırdaki telefonlarda güncellemeyi deneyip belki yeniden Windows ile devam etmek isteyenler var. Ama sanki Microsoft hususi işletim sistemini bırakıp android ve ios'a gitsin istiyor. Niye gerçekten bilmiyorum. Fiyat politikası desen hepten yanlış. Garip. Gerçekten garip. Sanki özel şirket değilde kamu şirketi. Devletin siyasi ve ulusal amaçlarına falan yardımcı oluyor sanırım.



    Edit: Birde eleştirenleri eleştirenler var. Siz bir alemsiniz. Pazardan sebze meyve alıp, eve geldiğinizde pazarcının çürük karıştırdığını görünce de neyse diğerleri iyiymiş mi diyorsunuz? Para verdiğiniz şeyde eksik varsa, kusur varsa bunu dilediğinizce söylemek sizin hakkınız zaten. Eleştirin ki daha iyisini yapsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 2 Ocak 2016; 20:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.