Şimdi Ara

bir 930 kullanıcı olarak söylüyorum... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Haber için konuşursak, microsoft cep telefonu işini batırdı diyebiliriz. lumia nın isminde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sorun wp piyasada tutunamadı. Microsoft, android ve iosa wp ye göre daha stabil uygulama yazıyorsa diyecek birşey kalmıyor.

    Gittiği kadar gider, pc ortamında windows her türlü gider.

    Ayrıca, adamlar windowstan ziyade office den para kazanıyorlar diye okumuştum.
  • Öyle diyorsunuz da diğer masa başı haberlerine göre de iphone da batıyormuşhttp://m.teknolojioku.com/haber/iphone-batiyor-mu-12981.html samsung da batıyormuşwww.muhyal.com/samsung-batiyor-apple-xiaomi-yukseliste/ htc de batıyormuşhttp://habersefi.com/haber/htc-batiyor-mu-son-durum-ne-2969.html

    Belliydi zaten böyle olacakları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Ocak 2016; 11:17:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    O haberdekiler Piyasa araştırma ve denetleme şirketi tahmin yürütmüş Microsoft ta ise kendi yöneticisi bu iş olmaz demiş aynı şeymi bu
  • KUM23 kullanıcısına yanıt
    Cnn Türk'ün haberini okudunuz mu?

    quote:

    Akla gelen ilk ve en ağır TAHMİN Microsoft’un Lumia serisini piyasadan kaldırması. Yani Microsoft Lumia piyasadan kalkaBİLİR. Böyle bir SENARYOda firmanın yaptığı onca yatırım ve Windows 10 Mobile çalışmaları ÇÖPe gidecekTİR. Dolayısıyla bu SENARYO şimdilik pek makul değil. İkinci bir SENARYO ise yeni bir seri. Yani Lumia piyasadan kalkaBİLİR ancak Microsoft meydanı boş bırakmayaCAK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Ocak 2016; 1:23:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkında mısınız bilmiyorum, satılan her android, ios telefondan lisanslar sayesinde belki de wp telefondan daha fazla kazanıyor microsoft. Başka bir deyişle ms olmasaydı belki de android ve ios da olmayabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    Farkında mısınız bilmiyorum, satılan her android, ios telefondan lisanslar sayesinde belki de wp telefondan daha fazla kazanıyor microsoft. Başka bir deyişle ms olmasaydı belki de android ve ios da olmayabilirdi.

    Ne alaka ? Bari Microsoft'un kazandığı lisans paralarının ne olduğunu araştır.

    1. LCD ekranlarda daha rahat yazı okunması sağlayan Cleartype teknolojisi
    2. E-posta senkronizasyonu için ActiveSync

    Microsoft zamanında bunların patentini aldığı için Google ve Apple patent parası ödemek zorunda.

    Asıl Apple ve Steve Jobs olmasaydı şuanda akıllı telefon diye bi kavram olmaz hala tuşlu Nokia kullanıyor olurduk. İlk iPhone lansmanının ardından Android projesi değiştirilmiştir. İlk Android telefon Google Sooner diye aratın göreceksiniz. Google Android'i en başta Blackberry tarzı klavyeli düz bir telefon olarak düşüyordu sonrasında iPhone ile bi aydınlanma geldi adamlara ve dokunmatik ekrana geçtiler. Bunu Android'in başındaki yöneticide açıklamıştı.

    Son olarak iPhone'dan önce ve sonra :





  • Lisanslar bahsettiğiniz kadar az değil. Merak eden öğrenir bir şekilde. Ama ms'un yıllık karında yüklü bir meblağ olarak göründüğünü biliyorum. Esas konu ms siz wp almayıp android de alsanız kazanıyor. Vurgulamak istediğim bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki akıllı telefonlar olmayabilirdi ama severek kullandığımız Pocket PC'ler en azından şuan çok daha gelişmiş olurdu. Microsoft piyasayı takip etmek adına güzelim Windows Mobile 6.1'i bırakıp Windows Phone 7 gibi bir saçmalığa geçiş yaptı. Apple olmasaydı muhtemelen ceplerimizde Windows Mobile 10 ile geziyor olacaktık. Görseldeki durum Samsung'un tasarımları için geçerli, 2009'dan beri orjinalliği 2015'te yeni yakalayan bir firma zaten.

    Şu cihazın gelişmiş hali hiç fena olmazdı mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Microsoft Lumia ile Altyapı/Uygulama zenginliğinin tamamlayıp Surface Phone ile hazır bir şekilde piyasaya girebilir. Ve Lumialar gibi kötü bir üne sahip olmaması için tamamlanmadan Surface Phone çıkarmaz diye tahmin ediyorum.
    Nasıl İE yi silip EDGE geçti ise buda aynı olacaktır.
    Bu durumda ya Lumia almak hiç mantıklı değil en azından Surface Phone iddiaları netleşene kadar beklemeniz yararınıza.
  • lumia daha 2 sene adam olmaz. bütün ümitler w10 a kalmıştı. w10da geldi. kullanıcı için 2-3 yeni hikaye hariç bir şey değişmedi. mağaza hala çöp,geliştirici ilgisi hala sıfır. akıllı telefonu alıp program kuramayacaksan şoping tvdeki telefonları kullanmaktan bir farkı kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 14 Ocak 2016; 11:01:44 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.