Bir 3080 tanıdım çok ağlıyordu 4070 600 o 700 dolardı üstelik 12 GB vramide vardı Alıcısının kazıklanmis bir hali vardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir 3080 tanıdım çok ağlıyordu

-
-
Bir sonraki nesilde de 4080 'e şiir yazacak olacağın için takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu nvidia sanki bi önceki nesili alanı enayi yerine koyuyor gibi geliyor bana
-
o 4070 i kafasına fırlatıcan nvidianın veya tek tek çıkarıcan o azalttığı cuda coreları tek tek kafasına kafasına atacaksın en son driver mriver dinletmicek illa amd kart aldırıcak aveller sinir sinir öyle böyle sinir ki
-
Yeni cıkan nesil bir öncekinden tabii ki daha iyi olacak yani ne bekliyordunuz ki ? 2070 1080'den iyiydi, 3070 2080'den iyiydi. 5070'de 4080 den iyi olacaktır
-
Tarihte en iyi kullanılan kartlardan biri sayılır 3080 nasıl enayi olsun. 1 eylül 2020 de çıktı kart 16 eylülde ben aldım sonra üstüne 2 kere 3080 değiştirdim.2022 sonu satıp 4070ti aldım ki 2020 de alan adam şuan bile kullanıyor olsa iyi bir kart kullanıyor. 2070 1080 den iyidi 3070 de 2080 den iyidi.4070 de 3080 den bir zahmet iyi olsun 2 yıl 7 ay 14 gün sonra çıktı.
-
Uzun süre AMD tercih ettim RX580,RX5700,RX6700XT 6700xt yi alırken 3000 serisi tercih etmememin sebebi VRAM sorunuydu dalga geçer gibi VRAM koyuyordu kartlarına 3060'ı 12GB yapıp 3070Ti nasıl 8GB olabilir
herneyse yeni nesilde 7900xt tercihim olacaktı ama bu sefer aklımda şöyle bir soru işareti vardı ve bunu gidermek için 4070Ti tercih edeyim dedim bu kadar insan enayi olamaz dedim kendi kendime vardır bir bildikleri dedim seçimimi Nvidia'dan yana yaptım öncelikle şu var Nvidia'yı AMD'den ayıran en önemli etken Nvidia kullanıcılarından duyduğum kadarıyla Driver optimizasyonu oldu evet Driverlar güzel herhangi bir hata ile karşılaşmadım yalan yok AMD kartlarımın hepsinde bir güncellemede hata yemişimdir ama bu AMD tercih etmemek için bir etken değil dediğim gibi tercihimi 4070Ti'dan yana kullandım ama şu an 7900xt kartım olsaydı benim için birşey fark etmezdi hatta 20GB Almanya otoban şeridi gibi VRAM'i olduğu için özgüvenle seneler boyu yeterli gelecek bir VRAM olarak bakardım 4070Ti'da malesef bu mümkün değil zaten RDR2 yiyor benim 12GB VRAM'imi
Konu özeti şu; Nvida kullanıcıları bana kalırsa aldığı kart ile dalga geçilmesini istemediği için minnacık VRAM'leri ile Driver Driver Driver diyip duruyor RTX ve DLLS'de bunun tadı ve tuzu oluyor
Nvidia'nın abartılacak hiçbir yanı yok kart saf güç olarak beş para etmez. Dediğim gibi şu an 7900xt gelse karşıma hiç fark etmez takaslarım en azından 20GB VRAM' ve kağıt üzerinde olmayan SAF GÜCÜ var Nvidia aldığım için pişman değilim ama abartıldığı kadar VAAAAAAAAAAAAAAAAAAV dedirtecek bir kart değil en azından 4070Ti değil.
Ayrıca ben bu iki kart arasında kaldığımda;
Nvidia 4070Ti alınabilir bir modeli 22.000TL
AMD Rx7900xt alınabilir bir modeli 20.000TL idi arada 2.000TL lik övülecek birşey yok arkadaşlar 4070Ti gibi şişirilen bir kart alıyorsunuz DLSS açmadan'da 165Hz monitöre 165FPS'i vermesi gerektiğini düşünüyorum ama saf güç olmadığı için yazılımla pohpohlanıyor
Bu iki kart arasında kalan arkadaşlar bu yorumlarımı tarafsızca yaptığımı bilsinler lütfen 7900xt'de tercih edebilirsin 4070Ti'da tercih edebilirsin ikiside kulvarlarında başarılı kartlar ama hayatı boyunca Nvidia veya hayatı boyunca sadece AMD'de takılıp kalmış insanların yorumlarıyla kesinlikle bu alınması gerek diyenleri bir kenara atın sürekli AMD'den yana tercihiniz oldu ise bu sefer Nvidia'ya şans verin veya sürekli Nvidia kullandıysanız bu sefer AMD'ye şans verin en azından kendiniz gözlemleyin ve Fan boyluk nedir daha rahat anlayacaksınız uzun bir yazı oldu ama OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99siel -- 17 Nisan 2023; 11:27:21 >
En Beğenilen Yanıtlar

Bir sonraki nesilde de 4080 'e şiir yazacak olacağın için takip. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X