Şimdi Ara

Bip sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar anlatacagim is uzun ama cok onemli. Ben yaklasik 1.5 hafta once AMD HD6800 aldim. Ama dun pc 1 kere kapanda HDD dendir dedim mavi ekran vermisti. Ondan sonra bugun gene kapandi bu 2-3 kere oldu(mavi ekranla) ve en sonunda pc acilirken windows yukleniyor ekraninda takilip tekrar tekrar baslatti. Bende bilmedigimden bios ayarlarini resetledim. PC acildi ama gene reset atiyordu ve atarken sorun cikariyordu. Ondan sonra ben format attim pc yi kapattim pc tekrar windows acilirken takilmaya basladi ve bu sefer duzeltemedim. Ondan sonra pc yi acip ramleri tekrar takip cikardim pc ye 1 baktim. Sonra pc yi tekrar acitigimda 3tane uzun bip sesi geldi yani 3bip bekleme 3bip bekleme böyle. Simdi buraya yazdim. Sorun nedir ne olablilr?r Bu arada ekran kartini yeni aldim ondan önce 8500gt GeForce vardi. Bazi kisiler PSU mun yetmeyebilecegini soyledi ben butun sorunun burdan basladigini dusunuyorum ama genede acaba kendim dahada fazla bozdummu diyede dusunuyorum.
    PSU modelim deltaco 500wArkadaslar anlatacagim is uzun ama cok onemli. Ben yaklasik 1.5 hafta once AMD HD6800 aldim. Ama dun pc 1 kere kapanda HDD dendir dedim mavi ekran vermisti. Ondan sonra bugun gene kapandi bu 2-3 kere oldu(mavi ekranla) ve en sonunda pc acilirken windows yukleniyor ekraninda takilip tekrar tekrar baslatti. Bende bilmedigimden bios ayarlarini resetledim. PC acildi ama gene reset atiyordu ve atarken sorun cikariyordu. Ondan sonra ben format attim pc yi kapattim pc tekrar windows acilirken takilmaya basladi ve bu sefer duzeltemedim. Ondan sonra pc yi acip ramleri tekrar takip cikardim pc ye 1 baktim. Sonra pc yi tekrar acitigimda 3tane uzun bip sesi geldi yani 3bip bekleme 3bip bekleme böyle. Simdi buraya yazdim. Sorun nedir ne olablilr?r Bu arada ekran kartini yeni aldim ondan önce 8500gt GeForce vardi. Bazi kisiler PSU mun yetmeyebilecegini soyledi ben butun sorunun burdan basladigini dusunuyorum ama genede acaba kendim dahada fazla bozdummu diyede dusunuyorum.
    PSU modelim deltaco 500w

Not: Ramleri 1daha duzeltmeyi denedim simdi actigimda hic ses gelmedi ve ekrana goruntu de gelmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.