Şimdi Ara

Bioxcin şampuana başladım, sanki saçım azaldı. güçsüzler mi döküldü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bioxcin siyah sarımsaklı sampuana basladım, yaklasık 10-12 kere kullandım daha

sankı bir hafiften seyreklık mı oldu emın degılım, acaba güçsüz saçlar dökülüp yerine daha güçlüler mi çıkacak? benim saçımdada uzamayan ve kısa kalan saçlar var mesela. saçım ince telli ve biraz yağlı

daha önce sebamed falan kullanmıştım, bi arada ardıç sabunu, kükürt sabunu

• Bioxin ciddi ciddi saçımı güçsüzleştirip döktü benim

En son vella nın 80 liralık saç güçleştirici ve dökülme azaltıcı şampuanını aldım daha ilk yıkama sonrasında elime bi tutam saç geldi direk bıraktım

10 liralık head and shoulders inan bana saçlarımı çeksem bile elime 1 tane tel gelmiyor..

Anlamadım gitti bu işi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seninkisi sanki psikolojik gibi duruyor ama bilemem tabi
    @Shafter

bioxcin konusunda ise belki şöyle bir durum olabilir, minoxil kullanıncada galiba güçsüzleri döküyomuş ilk başta, belki öyle bir durumdur?
  • Psikoloji ile ne alakası var ya.
  • hiç ona buna para harcama kendinde söylemişsin " saçım ince telli ve biraz yağlı "

1. saçların genetik dökülmeden dolayı önce incelir sonra dökülür ince telli olmasının sebebi bu
    2. biraz yağlı demişsin bunun sebebi ise her köke 1 yağ düşüyordu saçların döküldükçe 1 saça 2 yağ 3 yağ düşmeye başladı bundan dolayı saçların yağlı oluyor.
    3. bunların sonucunda da saçların seyreliyor yani dökülüyor.

Şampuanlara serumlara para verme seninki genetik dışardan saçı besleyemezsin güçlendiremezsin. Tek çözümü içerden yani hap almak. oda çok yan etkileri var bekle dökülsün ektir. dökülecek yapacak birşey yok. kendimden biliyorum
  • bioxcin forte ile genesis farkı ne?

benim yoğun dökülmem yok ama yinede genesis yerine yoğun dökülme forte alsam nolur? zararı olabilirmi?
  • şampuan seçerken banyoda eline ne kadar saç geliyor onu baz al ve ona göre şampuana değer ver. bioxini bende kullandım bir süre sonra saçları kurutup dökmeye başladı şu anda revigen ve avonunun keratin teknolojisi içeren şampuanlarını kullanıyorum ve çokta memnunum saçını bir tek şampuana alıştırma 1 hafta başka diğer hafta başka şampuan kullan ve her günde saçını yıkama ayriyetten çinko hapları var onlardanda al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaşlarım kepekleniyor yahu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.