Şimdi Ara

Bioxcin kullananlara bir sorum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 3 aydir bioxcin kullaniyorum.(ilk 2 sise bitti 3 yarida).İlk zamanlarda asiri kepek kasinti olur demislerdi oldu da.Ama bu kadar zaman gecmesine ragmen hala fazlaca kepek ve kasinti var.Siyah bir tarakla saclarimi taradigimda resmen sacimin derisi kavliyor.Kullanan arkadaslardan yorum ve tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 14 Mayıs 2014; 22:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim, önerim kan testi yaptırman ve saç dökülmesi sebebinin genetik yapından mı yoksa madde eksikliğinden mi kaynaklandığını öğrenmen. eğer madde eksikliği yoksa, ne kullanırsan kullan dökülmenin önüne geçemezsin.

sorduğun sorunlarla ilgili bir tecrübem yok, onları da kullanan arkadaşlar yanıtlar

Orijinalden alıntı: SmokingBird

kardeşim, önerim kan testi yaptırman ve saç dökülmesi sebebinin genetik yapından mı yoksa madde eksikliğinden mi kaynaklandığını öğrenmen. eğer madde eksikliği yoksa, ne kullanırsan kullan dökülmenin önüne geçemezsin.

sorduğun sorunlarla ilgili bir tecrübem yok, onları da kullanan arkadaşlar yanıtlar

sac dokulmesinden cok yenilenmesi gibi.cunku aylardir her banyoda bir miktar dokuldugunu goruyorum.eger onlarin yerine yenisi gelmeseydi bilemiyorum :).Babamda,1 dayim haric(onunki de ozel nedenlerden olabilir tam kel sayilmaz) 5 dayimda,5 amcamda kellik yok.

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Orijinalden alıntı: SmokingBird

kardeşim, önerim kan testi yaptırman ve saç dökülmesi sebebinin genetik yapından mı yoksa madde eksikliğinden mi kaynaklandığını öğrenmen. eğer madde eksikliği yoksa, ne kullanırsan kullan dökülmenin önüne geçemezsin.

sac dokulmesinden cok yenilenmesi gibi.cunku aylardir her banyoda bir miktar dokuldugunu goruyorum.eger onlarin yerine yenisi gelmeseydi bilemiyorum :).Babamda,1 dayim haric(onunki de ozel nedenlerden olabilir tam kel sayilmaz) 5 dayimda,5 amcamda kellik yok.

saç dökülmesi demek kopan saç tellerinin çıkan saç tellerinden daha az olması demektir. madde eksikliği varsa orada olan ancak çalışmayan / çok az çalışan saç kökleri var demektir. ama madde eksikliği yoksa ve saçın dökülüyorsa saç köklerin ölüyor demektir. ve bunu durdurmak için yapabileceğin 1 şey yol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    lustral kullanan var mı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.