Şimdi Ara

BIOSTAR TA690G RESMI BIOS: R69AM913.BST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatana millete hayirli olsun. yazdigina gore x1250 vga bios updatesi eklemeli. baska yeniliklerde vardir mutlaka. ohhh be . umarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2.35v memory ram volt bug'u kalkmistir. yoksa yine sefilleri oynayacaz

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/bios.php?S_ID=17

direk download icin adres :
    http://www.biostar.com.tw/upload/Bios/R69AM913.BST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 1 Ekim 2007; 23:55:00 >

• Yüklediysen görüşlerini bildirirmisin?
  • Arkadaşlar bu anakartın bios'una ait detaylı açıklamaların olduğu, bildiğiniz bir link var mı? CPU/RAM voltage, FSB hızı dışında bir çok parametrenin neden konulduğunu, performans olarak ne fayda getirdiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Gördüğüm kadarıyla ekran kartı için 512 mb ve 1 gb paylaşım seçenekleri eklenmiş
  • Bizzat kendim denedim 913 biosu...

Yenilikler içerisinde

** o/b vga biosu güncellenmiş kallavi hocamın dediği gibi..

** Ram voltaj olayına yani 2,35 volt vermemesi durumunda bi değişiklik yok. Yani vermiyo 2,35 volt.

** Bios daha dirayetli geldi bana...

** 362 fsb ye kadar 1,47 volt ile çıkabildim.. Tabi chipset voltajları 1,35 te..

** Bizim brisbane kodlu işlemciler için olsa gerek buçuklu işlemci çarpanları eklenmiş. Yani 5 / 5,5 / 6 / 6,6 / 7 / 7,5 / 8 / 8,5 / 9 / ve auto olarak göründü bende.

** Yalnız en kötüsünü sona yazayım dedim; Bellk okuma, Bellke yazma, Bellek kopyalama, Winrar donanım testi vs. vs.. performans düşmesi var aynı 828 biosta olduğu gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Gördüğüm kadarıyla ekran kartı için 512 mb ve 1 gb paylaşım seçenekleri eklenmiş

Yanılmıyosam 605 biostada 1 gb ta kadar paylaşım var.. Ben hata bi ara 512 mb ta kadar çıkmıştım..
  • evet 605 te de 1gb vardi. dikkat edilmemis sanirim.
    bu arada @hedayse hocamin yazisi uzerine biostan carpanlara bakayim dedim . bide ne goreyim , benim carpan max 12 olabiliyor . şok oldum. oysaki benim cpunun min-max carpani x5-x13 . yani x13 carpanimi yemis bu bios . gorunen o ki 605 e devam edicem. sizlerde max carpanlarinizi kontrol edip yeni bios ile bir degisiklik varmi soylerseniz sevinirim . yoksa bana ozel bir cinslikmi bu

EDIT: simdi auto olarak denedim . x13 olarak islem yapiyor. autoda. manuel x13 u kaldirmislar! su an 240x13(auto)=3120 olarak actim pc yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 3 Ekim 2007; 16:39:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G41M combo rev2 BIOS güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim 690g`nin de surumu 605. bu anakartta ekran karti icin bellek arttirimi tam olarak nasil yapiliyordu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyWoRlD

benim 690g`nin de surumu 605. bu anakartta ekran karti icin bellek arttirimi tam olarak nasil yapiliyordu?

biosa girin. ana menuden sunlari takip edin :
    Advenced BIOS Features > IGX Configuration > UMA Frame Buffer Size > (burada istediginiz MB secin Auto-32-64-128-256-512-1024)

size tavsiyem autoda birakmaniz. auto halinde 128MB olarak kendisi atiyor ve 128 MB hayli hayli yetiyor sistemde. fazlasina gerek yok.
  • Şunu nasıl güncellediğinizi bir izah etseniz. Ama dos modu değil arkadaşlar. Windows'tan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yojimaru

Şunu nasıl güncellediğinizi bir izah etseniz. Ama dos modu değil arkadaşlar. Windows'tan.

Anakartın cd sinde bios update prg. var. Onu kurarsın.. Yüklemek istediğin biosu önce indirirsin internetten. Sonra prg çalıştırıp update seçeneğini seçersin ve dosyanın yolunu gösterdiğinde biosunu güncellemeye başlar. Lakin bütün sorumluluk sana aittir ve elektrik kesilmesi gibi durumda yükleme yarıda kalacağı için sorun yaşayabilirsin ve anakartın artık sistemini açmaz. Onun için dikkatli olmak gerek..
  • Konuyu buraya açmıştım zaten:http://forum.donanimhaber.com/m_18240348/tm.htm
    Sanıyorum yeni bios VGA dışında yeni bir şey yok
    Yeni K10 için update bekliyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.