Şimdi Ara

Biostan şifre değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda geçen gün avast ile bi tarama yapıyordum ve sonra system dosyasına yerleşmiş bir worm buldum.Avast açılışta tarama yapmak üzere programlandı ve bilgisayar restart attı.Taramadan sonra bulunan solucanı silmek için 1 tuşuna bastım fakat hiçbir şey olmadı hatta bilgisayar kilitlendi.(ya da ben öyle sandım) Tekrar başlattım.Bilgisayarımda şifre koruması olduğu için açılırken şifremi yazmam gerekiyor fakat şifre ekranında ne klavyeyi ne de touchpad'i kullanabiliyorum.bu yüzden açamıyorum sistemi.Harici bir mouse ve klavye ile denedim.Mouse herhangi bir problem yaratmadan çalışıyor fakat onboard klavyem de harici taktığım klavyem de çalışmıyor. "Bios ekranındayken denediğimde klavye çalışıyor."

Bilgisayarın modeli Lenovo N 500. Benim asıl sorum şifresini unutan kimseler için herhangi bir yöntemle biostan bu şifre sorma işlemi değiştirilebilir mi veya bu sorunu yaşayıp çözen biri varsa yardım ederse çok sevinirim...şimdiden teşekkürler...

• yok mu çözümünü bilen biostaki password on boot olayı nasıl disabled yapılır....??
  • windows şifresini biostan değiştiremezsin
    ama windows açılış ekranında f8 e basarak ileri başlangıç seçeneklerinen güvenli modda sistemi administrator olarak açarsan
    orada kullanıcı adına verilmiş olan şifreyi kaldırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 2 Ağustos 2010; 23:01:51 >
  • zaten administrator hesabı şifreli.TEk hesap var o da administrator hesabı.Birkaç programla şifre sıfırlanabiliyormuş (12345) ama ben windows başladıktan sonra klavyeyi kullanamıyorum.Bu yüzden biostan ya da başka bir şekilde benim bu şifreli açılış olayını disabled yapmam lazım mümkün müdür ya da herhangi bir programla yapılabilir mi ? Veya bu klavye sorunu neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios şifresini kaldırmak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.