Şimdi Ara

laptop bios şifresi sıfırlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elime bir netbook var exper style format atıcamda bios sifresi var biosu sıfırladım şifreyi gene gitmedi internettede baya araştırdım bulamadım çözümü nedir

• bios şifresi mi yoksa harddisk şifresi mi? bilgisayar açılırken şifre istiyor mu?

ben de kuzenim yapmıştı.merak ettim.şifre koydum. meğer harddiske şifre koymuşum.tek çözüm harddiski değiştirmek diye biliyorum.
  • yok bios şifresi biosa girebilmek için
  • sen pc yi dvd den başlatmak için mi biosa girmek istiyorsun?

onun kısayol tuşu var diye biliyorum. bilgisayar açılışında hangi tuş olduğu yazıyor(hani ilk açtığında press del to enter setup ekranı çıkar ya).. o ekranda bi de açılış sürücüsü değiştirme tuşunu da gösterir. mesela bendeki tuş f12....
  • bios pilini cıkart elektrikve batarya takılı olmasın 1 dk bekle ve pili geri tak çalıştır düzelir
  • f11 tusuda şifre istiyor
    biosu defaulta aldım diyorm zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavel1 -- 15 Mart 2013; 20:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçam

bios şifresi mi yoksa harddisk şifresi mi? bilgisayar açılırken şifre istiyor mu?

ben de kuzenim yapmıştı.merak ettim.şifre koydum. meğer harddiske şifre koymuşum.tek çözüm harddiski değiştirmek diye biliyorum.

çözümü war kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bios şifresini biliyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios şifresini bilsem sorun yok girer değiştiririm zaten
  • o zaman şifreyi pc nin sahibine sor söylesin sana.
    Cevap. Genelde Sahibi benim denir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum çok güzel çözüm buldun çok teşekkür ederim iyi fikir
  • upppppppppppppp
  • Arkadaşın dediği gibi pili çıkart ters çevir pc başlat ve 20 sn bekle sıfırlanacktır bios ...
  • uppp
  • Sahibine sor şifreyi o sana hemen söyler.
    Sen sormazsan bu İP nosundan bir soran çıkacaktır.

Bir şekilde exper style notebook yitirmiş olan kullanıcılar
    Burdaki İP nosundan araştırma yapınız belki sizin PC burdadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vavien1

Sahibine sor şifreyi o sana hemen söyler.
    Sen sormazsan bu İP nosundan bir soran çıkacaktır.

Bir şekilde exper style notebook yitirmiş olan kullanıcılar
    Burdaki İP nosundan araştırma yapınız belki sizin PC burdadır.

Ben Anlamadım Bu işten adam pnotebook mu çalmışki ? :)
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BİOS ŞİFRESİ NASIL KIRILIR SÖYLEYİN BİOS PİLİNİDE ÇIKARDIM OLMADI

ACER ASPİRE 4930G İNTEL CORE İ7 3.NESİL 2.80gHZ TURBO BOOST İLE 3.80GHZ NVİDİA 9300 2 GB
    RAM 8 GB HDD 700
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay58

ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BİOS ŞİFRESİ NASIL KIRILIR SÖYLEYİN BİOS PİLİNİDE ÇIKARDIM OLMADI

ACER ASPİRE 4930G İNTEL CORE İ7 3.NESİL 2.80gHZ TURBO BOOST İLE 3.80GHZ NVİDİA 9300 2 GB
    RAM 8 GB HDD 700

Leptop bios şifrelerini kırmak zordur çalınması kolay olduğu için yabancı ellere geçtiğinde sıkıntı olmaması açısından,servisi arayın ondarda üreticilerin bios'ları sıfırlamak için oluşturdukları şifreler oluyor size yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay58

ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BİOS ŞİFRESİ NASIL KIRILIR SÖYLEYİN BİOS PİLİNİDE ÇIKARDIM OLMADI

RAM 8 GB HDD 700

format atmak içinse sadece hiç uğraşma başka makinede at hd ye formatı sonra tak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.