Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • HELAL OLSUN! şimdi indiyorum oyunda hazır hemen baslıyorum valla su kandil gününde bizi mutlu ettiniz ya sağolasın allah razı olsun calışmalarınızın devamı dileğiyle herkesin kandili mübarek olsun
  • Hocam, yamayı kurdum. Ancak oyunun menüleri hala ingilizce gözüküyor. Acaba unuttuğumuz birşey mi var?
  • Dropbox'tan sorunsuzca indiriyor olabilmeniz lazım.
  • Arkadaşlar yamayı kurarken değiştirme ekranı gelmesi lazım . Ona hepsini değiştirin diyin sorununuz kalmayacaktır
  • Oyunun başındaki kayıkla ilerlediğimiz yeri oynadım gayet çalışıyor; anlatayım .

Öncelikle indirdiğiniz dosyayı masaüstüne çıkarın.

Daha sonraçıkardığınız XGame adındaki klasörü Bioshock'un yüklü olduğu dizine kopyalayın ( D:\Oyunlar\BioShock Infinite mesela). Çıkan tüm sorulara birleştir ve değiştir seçeneğini kabul edin.

Sonra oyuna girin ve seçeneklerden ses kısmı var, oradan altyazıları açın.

Saygılar.

Oyun çıktığından beri bekliyordum çeviriyi . Emeği geçen herkesten allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 23 Haziran 2013; 20:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Oyunun başındaki kayıkla ilerlediğimiz yeri oynadım gayet çalışıyor; anlatayım .

Öncelikle indirdiğiniz dosyayı masaüstüne çıkarın.

Daha sonraçıkardığınız XGame adındaki klasörü Bioshock'un yüklü olduğu dizine kopyalayın ( D:\Oyunlar\BioShock Infinite mesela). Çıkan tüm sorulara birleştir ve değiştir seçeneğini kabul edin.

Sonra oyuna girin ve seçeneklerden ses kısmı var, oradan altyazıları açın.

Saygılar.

Oyun çıktığından beri bekliyordum çeviriyi . Emeği geçen herkesten allah razı olsun.

sağolasın kardeş yanlış kurmuşum şimdi oldu benimde :)
  • elinize koluna sağlık hemen deniyorum yalnız yama linkini ilk mesaja eklerseniz ve nasıl kurulduğuna dair bir not eklersiniz daha iyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 23 Haziran 2013; 20:35:43 >
  • İlk hata verdi oyun çalışmayı durdurdu eyvah dedim, 2. deneyişimde oldu.
    Elinize sağlık.

Dosyada nereye yükleneceği var zaten, oyunu steamden alanlar direk kursun. Diğerleri de kendi oyunlarının kurulu olduğu yerde o dosyayı seçsin o şekilde kursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 23 Haziran 2013; 20:38:19 >
  • arkadaşlar benim ouyunum orjinal dosyaları nerye atacagım.sağ tılayıp hedef bul dedigimde steam kısayuolu cikiyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkankok

arkadaşlar benim ouyunum orjinal dosyaları nerye atacagım.sağ tılayıp hedef bul dedigimde steam kısayuolu cikiyor :S

Senin oyun steamse direk kur, zaten steam için ayarlanmış yükleme dosyası.
  • Yamada emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Türkçe oynamak ayrı bir zevk olacak..
  • Çalışıyor. Emeğinize sağlık. 3 ay beklediğimize değdi. :)

bende oyun dosyasının içinde Localization - INT klasörünün içine 367 dosyayı kopyala ve değiştir yapınca oldu. kuramayan arkadaşlar için belki yardımcı olur.

tekrar teşekkürler.
  • Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbluem

Çalışıyor. Emeğinize sağlık. 3 ay beklediğimize değdi. :)

bende oyun dosyasının içinde Localization - INT klasörünün içine 367 dosyayı kopyala ve değiştir yapınca oldu. kuramayan arkadaşlar için belki yardımcı olur.

tekrar teşekkürler.

abi YARDIMM!! ya olmadı sorunu söyle anlatıyım ilk oldu sanmıştım fakat olmadı yani uygulama doğru fakat menü gine ingilice 1.adım actım bi_TR dosyasını masaüstüne cıkardım sonra da xgame klosörüne attım olmadı
  • Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
  • Elinize sağlık. Yanlız bi sorum olucak far cry çevirisinde 130 mb falan boyutu vardı nasıl oluyoda bu 400 kb oluyo
  • tebrikler dostlar..ellerinize sağlık
  • Kurulumu nu anlatan var mı ya herkes farklı yüklüyor bende olmadı :S :P uygulama dogru fakat oyunda menü hala ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: enomeno123

Kurulumu nu anlatan var mı ya herkes farklı yüklüyor bende olmadı :S :P uygulama dogru fakat oyunda menü hala ingilizce

Xgame klasörüne değil dostum, INT dosyasına atacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enomeno123

Kurulumu nu anlatan var mı ya herkes farklı yüklüyor bende olmadı :S :P uygulama dogru fakat oyunda menü hala ingilizce

klasörü attığında değiştirme mesajı geldimi? gelmediyse yanlış yere attın..ok
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.