Şimdi Ara

biosda harddisk error hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün önce kurduğum sistem , ertesi gün sorun çıkarmaya başladı. Bios da hd error hatası algılıyorum fakat sorunun ide kabloları ve jumperlar ile ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü farklı ide kablosu ve bütün jumper ları tek tek denedim ama sorunu çözemedim. Hd ' i diğer bilgisayarda da denedim sorun aynı error. windows u kurmayı denesem de hd i görmüyor. unutmadan windowsu kurmaya çalışısınca a: sürücü gözüküyor ama bende floppy yok :-) sanal mı yoksa o :-)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

düzeltme: başlık kurallara uygun hale getirildei lütfern kuralları okuyunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreams -- 13 Ağustos 2006; 16:32:36 >

• arkadasım hdd ya bad lı yada mekanık bır arızası varr ve bu yuzdenn wındows kuramazsınn bıos ta hatayı bundan verırı yane dıskı garantıye yolla varsa tabee ve dos altında gorduğun o a:\ sanal dırr cd rom ıle baslattığın ıcın onu rom kendı yaratırr ... kolay gelsın
  • hata nasıl birşey yazarmısın
  • bilgisayar ilk açıldığında bios aygıtları gösterirken hd error hatası algılıyorum fakat bios da hd gözüküyor ve hd çalışıyor zaten . çünkü ses geliyor hd ' den. ama fazla ısınıyor gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.