Anakartım Biostar TP35D2-A7 model. BIOS Update ettim. İnternet yok. Vista Ultimate x64 kullanıcısıyım. Sağ altta ünlem işareti çıkıyor sarı levhalı. Unidentified Network diyor. BIOS'a baktım Onboard LAN enabled durumunda. Ayrıca tüm sürücüleri güncelledim. Lütfen yardımcı olun.
Çözüm bulabildin mi? Aynı sorun bende de oldu da...
Konu açılmış devam ettireyim.
Biosu güncelledim internet gitti.
Windows 7 ve Windows Vistada internet yok. Pardus 2009 da hiçbir problem yok. Normal bir şekilde internete bağlanıyor. Virüs ihtimaline karşılık diski tamamen formatladım ve Xp kurdum sorun devam ediyor.
arkadaşlar bence modeme restart çekin ve bütün ayarlarını baştan ayarlayın..bende de buna benzer bşi olmuştu ve bölyle hallettim
modemın surucusunu bastan yukleyın dns ayarlarıyla falan oynadıysanız tekrar otomatıge alın bunlar da olmazsa sıstemde herhangı bır vırus programı varsa kaldırıp sıstem gerı yukleme yapın
Konuyu açan arkadaşın sorununu tam bilmiyorum ama; benim sorunum farklı olabilir. Anakartımın markası Asus. Asusun Express Gate özelliğinde internet sorunsuz. Ayrıca aynı sistemde kurulu bulunan Pardus 2009 sorunsuz internete girmeye devam ediyor. Ancak aynı sistemde kurulu bulunan Vista, Xp ve Win7'da ilk mesajdaki sorunun aynısı mevcut. Virüs ihtimaline karşı tamiz bir diske kurulum yaptım sorun devam etti. Şüphelendiğim bir şey var sadece Windows u engelleyen bir Bios Virüsü onboard ethernet çılışını engelliyor. Eğer buysa nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. Bulduğum bir PCI ethernet kartı ile denedim sorunsuz bağlandım.
arkadaşlar aynı sorun ben de oldu msi pm8pm-v anakrtım ramları görmüyor diye msi yetkili servisin tavsiyesi üzerine bios güncelledim.bu sefer internete bağlanamıyorum.aynı modem de diğer 2 bilgisayar bağlanıyor.servisi aradım.bana ethernetin fiziksel adresinin sıfırlandığını o yüzden servise götürüp onların biosla beraber bunu tekrar yüklemelri gerektiini söylediler.ben de onlara yollayacağıma bi pci ethernet kartı almayı düşünüyorum 10 ytl civarı.bunu bağlantının üzerinde detek yazan yere tıklayarak görebiliyorsunuz fizik ff-ff-ff-ff-ff gibi biey yaıyor.
ya hu arkadaş şu bilgisayar alemi bios güncelleme sonrası net gitmesini çözememiş nereye baksam son çare servis olmuş. 1 MB lık bile olmayan dosya nasıl böyle etki bırakabiliyor şaşkınım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme