Şimdi Ara

Bios türü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba notebook sahibiyim bios türü hiç bir yerde yazmıyor "phoenix-award-amı" ?
    Nasıl öğrenebilirim ?
    Bios türü ?

Intel i7-8700K ll ASrock Z370m Pro4 ll Gigabyte Aorus Rtx 2070 Super ll Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4 Ram (2x8) ll Samsung 850 Evo SSD 250GB ll Aerocool KCAS 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı ll DARK Hexagon Kasa

• Şu ikisini bi deneyin hocam.

1 - Başlat/çalıştır/msinfo32

2 - Başlat/çalıştır/cmd/systeminfo

Bu iki komutla hem bios hem de genel sistem bilgisini elde edebilirsiniz.

Not: Üstteki linkten güncelleme yapmayınız! Sadece bilgilendirme amaçlı verilmiştir. Bilgisayarınızın destek sayfasındaki sürücü kısmından güncelleme yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 15 Aralık 2017; 8:17:53 >
    gerekli şeyler açılırsa o açabilen programın bios temeli
    ne ise biosun türüde paraleldir otomatik olarak....
    Intel i7-8700K ll ASrock Z370m Pro4 ll Gigabyte Aorus Rtx 2070 Super ll Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4 Ram (2x8) ll Samsung 850 Evo SSD 250GB ll Aerocool KCAS 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı ll DARK Hexagon Kasa
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    İntel inside olarak geçiyor hocam onu anladım fakat biosu modlamak için intel inside edit tools gibi bir program bulamadım AWARD-Phoenix-AMI gibi türlerin edit tool programları var onu demek istedim bu üçünden birinin programı uyacak mı deneyip göreceğim........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.