Şimdi Ara

Bios Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte z77 d3h anakart kullanıyorum anakartın son bios sürümünü yükledim sorun çıkmamıştı fakat bugün bilgisayarı açarken eski biosa yeni F8 geri aldı tüm parçalar yeni (ekran kartı ve hard disk) dışında diğer parçaları test ettim programlarla hiçbir mavi ekran vb sorunlar çıkmadı anakarttan kaynaklanabilirmi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Bytehlike15

Gigabyte z77 d3h anakart kullanıyorum anakartın son bios sürümünü yükledim sorun çıkmamıştı fakat bugün bilgisayarı açarken eski biosa yeni F8 geri aldı tüm parçalar yeni (ekran kartı ve hard disk) dışında diğer parçaları test ettim programlarla hiçbir mavi ekran vb sorunlar çıkmadı anakarttan kaynaklanabilirmi sizce

Selam
    Bir hata oluşmuş ki, yedekteki @Bios'u yüklemiş sistem. Biliyorsunuz Gigabyte anakartlarda çift @bios mevcuttur(Dual BIOS), eğer bir hata olursa veya oluşmuşsa, bilgisayar açılırken 2. yedek @Bios'u yükleyerek açılır. Sorun yok yani..

İsterseniz yeniden kendi @Bios Update programı ile yeniden yükleyebilirsiniz..
    Kolay gelsin..

Edit: Anakartınızın linki: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77-d3hrev_10/download/bios
    Oradan F13 veya F14 @Bios sürümlerinden birini kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 17 Ağustos 2012; 2:31:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.