Şimdi Ara

Bios pilinin bittiği nasıl anlaşılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
23.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşların dedigi gibi tarih ve saat değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bios pilim bittiginde tarih ve saat 2004 yilina donuyordu ve bios sifirlaniyordu bilgisayar ayar yapmadan acilmiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

benim bios pilim bittiginde tarih ve saat 2004 yilina donuyordu ve bios sifirlaniyordu bilgisayar ayar yapmadan acilmiyordu

hocam benim bitik sadece f1 e basmamı istiyor megane 3 ün kartı ile aynı pilleri yedek kartın pilini takçam herhalde ona.
  • Bios pilinin bittiğini bilmiyordum. Sanırım daha önce bitmediğinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

bilgisayarındaki saat geri kalıyorsada anlaşılır

Şu doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

quote:

benim bios pilim bittiginde tarih ve saat 2004 yilina donuyordu ve bios sifirlaniyordu bilgisayar ayar yapmadan acilmiyordu

hocam benim bitik sadece f1 e basmamı istiyor megane 3 ün kartı ile aynı pilleri yedek kartın pilini takçam herhalde ona.

en iyisi bios pilini sok ve saatciye gotur uzerindeki numaradan yenisini veriyor belki diger pille sorun cikartir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

quote:

en iyisi bios pilini sok ve saatciye gotur uzerindeki numaradan yenisini veriyor belki diger pille sorun cikartir

hocam taktım voltajlarıda aynı hiçbir sorun çıkarmadı ama hala bios pilini konrol ettir ve düşük pil uyarısı veriyor ve f1 devam ediyor ama sorun çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.