Şimdi Ara

Bios ekranında kalıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 8.1 den win7 geçmek için usb den format atmak istedim. Kurma ekranında sürücüler bulunamıyor dedi nette biraz araştırdım konsol ekranında sürücükeri clear yaptım yine olmadı sonrasında bios ayarlarını setup defaults yaptım yine olmadı bari win 8 olarak açılsın dedim bu seferde resimdeki ekran geldi burda öteyede geçmiyor öylece kaldı hdd yi ya da usb yi seçiyorum ama geçiş olmuyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
     Bios ekranında kalıyor lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyboys -- 29 Haziran 2015; 11:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resim gözükmüyor
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Telefondan giriyorumda yüklemeye çalışıyordum şuan görünüyor sanırım :)
  • hdd olanı f5 yada f6 ile en üste al daha sonra f10 ile kaydet
  • Öyle de denedim de yine bu ekranda başlıyor
    Lenovo v580c modeli de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyboys -- 29 Haziran 2015; 12:08:45 >
  • anladığım kadarıyla bilgisayarın notebook ve yeni bir model. bios ayarlarına girip windows 7 için security menüsünden security boot seçeneğini disable yap sonra kaydet çık ve tekrar gir bios a daha sonra boot ayarlarından açılış yöneticisini uefı den csm veya legacy e çevir ve kaydet çık. bilgisayarı tekrar açıp boot menüsüne gir ve cd den veya usb den kurulumu yap sorun kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1989 -- 29 Haziran 2015; 12:12:07 >
  • Çok teşekkür ederim o ekrandan kurtuldum :) ama burayı geçemiyorum bura için de yardım edebilir misiniz yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
     Bios ekranında kalıyor lütfen yardım[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyboys -- 30 Haziran 2015; 0:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.