Şimdi Ara

Bios buzzer aldım nasıl test ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar MSİ 970A-G43 model anakartım var dahili buzzer olmadığı için buzzer aldım çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasanızın reset, power vs. switchlerinin anakartınıza bağlı olduğu pinler bulunur, burada speaker yazan yere takacaksınız, bunun için anakartınızın kullanma kılavuzuna göz atın neyi nereye takacağınız şemayla belirtilmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Kasanızın reset, power vs. switchlerinin anakartınıza bağlı olduğu pinler bulunur, burada speaker yazan yere takacaksınız, bunun için anakartınızın kullanma kılavuzuna göz atın neyi nereye takacağınız şemayla belirtilmiştir.
    Taktım ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum açılırken bip sesi vermiyor

• + ve - kutuplarına dikkat edin, yer değiştirip deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BIOS'tan da ayarı oluyor bazen, açmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

+ ve - kutuplarına dikkat edin, yer değiştirip deneyin.
    Anakartın üzerinde + - şeklinde belirtilmemiş. İnternette gördüğüm diğer anakartlarde belirtilmiş hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

BIOS'tan da ayarı oluyor bazen, açmak gerekiyor.
    Ne olarak yazar o ayar?

Aldığım ürün şu:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemi nasıl test ederim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ayarın adını hatırlamıyorum. Speaker ya da Beep tarzı bir şeydi. Hatta araştırdım şimdi "Regedit" ten de açılıp kapanabiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam ayarın adını hatırlamıyorum. Speaker ya da Beep tarzı bir şeydi. Hatta araştırdım şimdi "Regedit" ten de açılıp kapanabiliyormuş.

Hocam regeditte açık konumda gözüküyor

• FK F kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Regeditten açık olması herhangi bi anlam ifade etmez. Regedit windows açıldıktan sonrasını temsil eder buda bilgisayarın açılışındaki beep sesini etkilemez. Bios tarafında Beep sound tarzında bir ayar olmalı. Enable konumuna alırsanız probleminiz çözülmüş olur. En kötü ihtimalle buzzer takılı olsun ram bellekleri söküp beep sesini test edebilirsiniz.
  • biosda öyle bir ayar yok rami çıkar bilgisayarı hata zorla yada ekran kartını çıkar hata versin veya cpu fanını çek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.