Bildirim
Bios buzzer aldım nasıl test ederim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kasanızın reset, power vs. switchlerinin anakartınıza bağlı olduğu pinler bulunur, burada speaker yazan yere takacaksınız, bunun için anakartınızın kullanma kılavuzuna göz atın neyi nereye takacağınız şemayla belirtilmiştir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Taktım ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum açılırken bip sesi vermiyorquote:
Orijinalden alıntı: TheArchaeologist
Kasanızın reset, power vs. switchlerinin anakartınıza bağlı olduğu pinler bulunur, burada speaker yazan yere takacaksınız, bunun için anakartınızın kullanma kılavuzuna göz atın neyi nereye takacağınız şemayla belirtilmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ ve - kutuplarına dikkat edin, yer değiştirip deneyin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
BIOS'tan da ayarı oluyor bazen, açmak gerekiyor. -
Anakartın üzerinde + - şeklinde belirtilmemiş. İnternette gördüğüm diğer anakartlarde belirtilmiş hep.quote:
Orijinalden alıntı: TheArchaeologist
+ ve - kutuplarına dikkat edin, yer değiştirip deneyin. -
Ne olarak yazar o ayar?quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
BIOS'tan da ayarı oluyor bazen, açmak gerekiyor.
Aldığım ürün şu: -
-
-
Selamlar,
Regeditten açık olması herhangi bi anlam ifade etmez. Regedit windows açıldıktan sonrasını temsil eder buda bilgisayarın açılışındaki beep sesini etkilemez. Bios tarafında Beep sound tarzında bir ayar olmalı. Enable konumuna alırsanız probleminiz çözülmüş olur. En kötü ihtimalle buzzer takılı olsun ram bellekleri söküp beep sesini test edebilirsiniz. -
biosda öyle bir ayar yok rami çıkar bilgisayarı hata zorla yada ekran kartını çıkar hata versin veya cpu fanını çek. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X