Şimdi Ara

Bios AHCI moda geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım ga-m61pme-s2p son bios güncellemeside var (f7b) ancak biostan AHCI ile ilgili hiç birşey bulamıyorum tüm sekmelere baktım ama bulamadım, son çare olarak sizlere sormak istedim.

Orijinalden alıntı: furkan35xd

Anakartım ga-m61pme-s2p son bios güncellemeside var (f7b) ancak biostan AHCI ile ilgili hiç birşey bulamıyorum tüm sekmelere baktım ama bulamadım, son çare olarak sizlere sormak istedim.

Güncellemeyi yaptıysanız dxdiag den yada cpu-z, tercih etmez isen bios dan sürüm üne bakın eğer bios güncellendiyse sürümüde yazıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

Anakartım ga-m61pme-s2p son bios güncellemeside var (f7b) ancak biostan AHCI ile ilgili hiç birşey bulamıyorum tüm sekmelere baktım ama bulamadım, son çare olarak sizlere sormak istedim.

Güncellemeyi yaptıysanız dxdiag den yada cpu-z, tercih etmez isen bios dan sürüm üne bakın eğer bios güncellendiyse sürümüde yazıyordur.

Onu öğrendim bilgisayar açılırkende yazıyor o ilk başta önceden F2 idi güncelledikten sonra F7b yazmaya başladı. Ama dediğim gibi AHCI ile güncellemeden öncede sonrada hiç bişey bulamıyorum, acaba önce windowstan mı değiştirmem gerekiyor? Bu arada AHCI harddiskin daha performanslı daha hızlı çalıştığı bi modmuş biliyorsunuzdur tabii.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

Onu öğrendim bilgisayar açılırkende yazıyor o ilk başta önceden F2 idi güncelledikten sonra F7b yazmaya başladı. Ama dediğim gibi AHCI ile güncellemeden öncede sonrada hiç bişey bulamıyorum, acaba önce windowstan mı değiştirmem gerekiyor? Bu arada AHCI harddiskin daha performanslı daha hızlı çalıştığı bi modmuş biliyorsunuzdur tabii.

Diskiniz destekliyormu? ahcı modunun hiç olmaması çok enteresan biostan diski ıde yerine ahcı yapamıyormusunun? Modu seçseniz dahi sistemi o disketten tekrardan yüklemeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios'ta Boot menüsü yok
    10 yıl önce açıldı
    UEFI BIOS SSD'yi Görmüyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.