Şimdi Ara

BioNTech aşısı Delta varyantına karşı etkili mi? Uğur Şahin açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı geçici çözüm. Sürekli yeni varyantlar türeyecek aynı grip aşısı gibi her sene olmak zorunda kalacaksınız.

Bunun kesin çözümü insanların hayatından bağışıklık sistemini zayıflatan etkenleri çıkarmak.

Bu tip hastalıkları iyi durumdaki vücud bağışıklık sistemi alt edebiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aşı daha yeni keşfedilen varyantlara karşı bile etkiliyse demek ki çok bir değişiklik.

Aşçı hepsine karşı etkili mübarek. Yalan dolan işte.

En önemlisi iyi bir bağışıklık sistemi. Daha önceden d vitamini kolayca alıyordum. Şimdi doktor yazsa bile geçerli bir alt açıklama olmadan devlet ödemiyor

Biliyorlar d vitamini magnezyum c vitamini iyi geliyor.

Kendinize iyi bakın, vücudunuzda bir hastalıkta size iyi baksın. Hastalıklarla savaşsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
    bu cahillikle iyi yaşamışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • palamutix P kullanıcısına yanıt

Tamam aşılar sahte

Peki ne yapalım aşı olmayıp covid geçire geçire vücudu savaş alanında bırakmak istemez çoğu insan önerin nedir merak ettim

• Nevfel kullanıcısına yanıt

1 dozda dahi sorunlar çıkıyorsa her sene olunca vücud harabeye döner zayıflar BENCE

• mcgill kullanıcısına yanıt

1 veya 2 doz aşıda vücudun harabeye döndüğünü düşünüyorsan algılama yeteneğin hiç yok, o yüzden sen hiç düşünme, kendini ispatlamış, başarılı olmuş, akıllı birinden tavsiye alıp sadece yap, düşünmen gereksiz yere daha çok kafanı karıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 23 Haziran 2021; 21:4:40 >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt

Aşılar her zaman tek çözümdür, insanlığın elinde ondan daha iyi bir çözüm yok, aşı olmak, vücudun savunma sisteminin repertuvarını genişletmek demektir, gelecekte benzer virüslerde bundan faydalanılıyor, hastalığı geçirsen bile ölümü engelleyebiliyor.

Virüsle savaşıp bağışık olmayı düşünmek çekirge hikayesi gibi olur 1 zıplarsın 2 zıplarsın sonra ölmezsen bile kalıcı bir hasar alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 23 Haziran 2021; 21:6:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Bizde evrim yasaklı kelime olduğundan böyle oluyor işte

Monitör sallandı resmen.  

• mcgill kullanıcısına yanıt

Ben covid geçirdim hafif geçti aşı olmayı düşünmüyorum. İlla olacaksan çin aşısını düşün

Youtuber Murat Akan dan bahsediyorum.. Adam neyle beslendigi belli ... Ona karsi filan cikarak ekmek parasini cikartiyor kitaplariyla .. TIRT kitaplari ...

• Bu adam her sene servetine servet katacak belli oldu.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Virüs evrilmedi, varyantı Allah tarafından yaratıldı. Niye biliyor musun kafirleri cezalandırmak için   

• Etkili olmazsa a….

• Broon kullanıcısına yanıt
    Hristiyanlari olduruyor

• hepsi küreselci oyunu,takma kafaya boşverin bu palavraları. önce virüs palavrasını uydurdular şimdi olmayan virüsün yeni türlerini uyduruyorlar. bunların hepsi cehennem odunu.

Herkes hafif geçirmiyor, her hafif geçiren hasarsız kurtulamayabiliyor. Bunu hesaba katmıyor insanlar. Bir grip türküsü tutturmuşlar. Böyle grip olur mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.