< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet değişti purtrex. Tada direkt etki etmeyeceğini düşündüğüm için belirtmedim. Karbonlardan desem ön üçlüde böyle bir tat yok. Ekleme, Membranda değerler böyleyken böyle sıkıntı olabilir mi bilmiyorum. Filtre değişiminde de ters yıkama bağlantısı ekleyip 3 yıllık membranı da 5 dk kadar yıkadım. Onu da belirtmiş olayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis41 -- 19 Mayıs 2025; 15:25:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Post hiç yok zaten swun vardı geçen hafta çıkardım onu da. Denerim dediğinizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 19 Mayıs 2025; 15:32:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eski dnt housing giriş çıkışındakiler var olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam esnaf dolumu filtrelerin içindeki malzemelerin güvenilirliğinden nasıl emin olacağız? NSF önemli diyorsun, çin çon filtreleri patlatıyorsun, yerli filtreleri patlatıyorsun ama öyle içeriği NSF'li, Biocera malzemesi falan demekle olmuyor. Bir test yapsan diyorum.. Etkinliği de bir ölçsen diyorum.. Biz aldık birkaç ay sonra bitti diyenler falan da vardı diyorum.. Sen ne diyorsun? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Haziran 2025; 14:40:53 > |
|
açıkçası ilk takıldığı 1-2 ay çok hoşuma gidiyor. Hafif tatlı bir tadı oluyor. Öneri için teşekkürler denemek isterim. |