Şimdi Ara

Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
13
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sediment değişmedi mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet değişti purtrex. Tada direkt etki etmeyeceğini düşündüğüm için belirtmedim. Karbonlardan desem ön üçlüde böyle bir tat yok.

Ekleme, Membranda değerler böyleyken böyle sıkıntı olabilir mi bilmiyorum. Filtre değişiminde de ters yıkama bağlantısı ekleyip 3 yıllık membranı da 5 dk kadar yıkadım. Onu da belirtmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis41 -- 19 Mayıs 2025; 15:25:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben hala bir süre Alkalisiz membran sonu post karbon ile denemeni isteyeceğim . Alkaliyi komple çıkar . Bir hafta on gün dene hala geliyorsa farklı seçenekleri deneyebilirsin . Hatta post filtreyi de değiştir yoğun klora maruz kalmıştı . Nsf sertifikası olan uygun fiyatlı Cck post karbon alıp denesen daha iyi olur .

Post hiç yok zaten swun vardı geçen hafta çıkardım onu da. Denerim dediğinizi.

https://www.n11.com/urun/10-inc-inline-aic-10-post-karbon-filtre-3238370?magaza=ncssuaritma

Ucuz alternatif denemelik, dişlidir bu arada dişli fitting var mı elinde 2 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 19 Mayıs 2025; 15:32:39 >

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Eski dnt housing giriş çıkışındakiler var olur mu?

Hocam esnaf dolumu filtrelerin içindeki malzemelerin güvenilirliğinden nasıl emin olacağız? NSF önemli diyorsun, çin çon filtreleri patlatıyorsun, yerli filtreleri patlatıyorsun ama öyle içeriği NSF'li, Biocera malzemesi falan demekle olmuyor. Bir test yapsan diyorum.. Etkinliği de bir ölçsen diyorum.. Biz aldık birkaç ay sonra bitti diyenler falan da vardı diyorum.. Sen ne diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Haziran 2025; 14:40:53 >

İhlas post karbonu tad olarak beğeniyorsanız biraz daha uzun ömürlü prio post karbonun alabilirsiniz tadı benzer.

açıkçası ilk takıldığı 1-2 ay çok hoşuma gidiyor. Hafif tatlı bir tadı oluyor. Öneri için teşekkürler denemek isterim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.