Şimdi Ara

Bioenerji Şifa Yöntemi, MS ve Parkinson Hastalığına Çare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G, 20 yıldır MS hastalığı ile mücadele ediyordu.

Evimde çok az yardımla kendi işlevlerimi yerine getiriyor, koltuk değneklerimle yürüyebiliyorum. İlk defa kıyafetlerimi yardım almadan giyerek, alış veriş merkezinde alışverişimi temin edebiliyorum. Hastalığımın verdiği zararlara rağmen ayakta durabiliyorum. Yıllarca bu işlevlerimi yapamıyordum. Artık ellerim uyuşmuyor hareket edebiliyorum. Kendi yeteneklerim ile gözlerimi hareket ettiriyor, gerçekten düzeliyorum. Evrensel bio enerji gücünün, hayat kalitemin artması ile ne kadar önemli olduğunu anlıyorum.

R, ye 2007 yılında Parkinson hastalığı tanısı konuldu.

Vücudumdaki işlevlerin tamamı gelişiyor. Dengem ve hareket kabiliyetim düzeliyor. Bioenerji şifa tedavisi bana kolayca hareket kabiliyeti sağlıyor. Hareket edebiliyor, kolayca yürüyorum. Hareketsizliğim yavaş yavaş yok oluyor, hareket alışkanlığımı kazanıyorum. Evrensel bioenerji gücümü çok iyi hissedebiliyorum. Genel olarak yaşam kalitemin arttığını, hareketlerimin ve hislerimin yerine gelmesi ile çok daha iyi anlıyorum. Bundan sonraki planım daha çok bioenerji şifa yöntemi ile buluşmak.

Bu haber Dr. Alina Enista tarafından ilk defa yazılmıştır. EnergeticRejuvenation.com da yayınlanmıştır.

Evrensel bioenerji gücü ile bioenerji şifa tedavilerinin devamında, sadece iki gün önce Kate’ti tekerlekli sandalye ile çaresizlik içerisinde görmüştüm. Fakat Kate’in bioenerji şifa tedavisinin 6’ tıncı seansından sonra, gözleri pırıl pırıl parlıyor, çok güzel gülüyor, avuçlarını ellerinin arasında ovuşturuyor, böylece Allahın evrensel bioenerji gücünü vücudunda hissederek, bioenerji healing terapileri yaptırıyor, bu terapiler davranışlarına ve karakterine yansıyor, kişiliğini bulmasında çok önemli roller üslenen evrensel enerji gücü hayatta kalmasında çok büyük roller üsleniyor. Kendi imkanları ile kendini kaldırarak tekerlekli arabasına oturuyor, yardım almadan kendi işlerini yapıyor, hastalığın verdiği tahriplere rağmen ayakta duruyor birkaç adım atabiliyor, bize de Kate çılgınca alkışlamak… alkışlamak…ama çoook alkışlamak Kalıyor, Kate’tin gözlerinden öpüyoruz.

Sayın okurlarım, evrensel bioenerji gücü sadece Hıristiyan alemine verilmemiş, Müslümanlarda aynı dünyada aynı evrensel bioenerji gücüyle yaşıyor. Allah tarafından var olan yaşam enerjimiz aktığı hiçbir yerde hiçbir patojen değişim olmaz. Evrensel bioenerji sadece yaşamı destekler ve onun devam etmesi için vardır. Allahın izni, il ebu mümkündür. Bioenerji şifa gücü en az Hıristiyanlar kadar Müslümanlarda da mevcuttur. Ne yazık ki her şeyimizi Hıristiyan aleminden alıyor ve öğreniyoruz. Haberleri İngilizceden Türkçeye çevirirken anayasal suç işlememek için özen gösteriyorum, bioenerji şifa tedavisi derken hangi oranda suç işlediğimin hesabını yapıyorum. Maalesef anayasalar değişiyor özgürlükler değişmiyor. Tüm kiliseler tüm papazlar tüm Hıristiyan din adamları, Allah kaynaklı yaşam enerjisi, Allahın evrensel enerji gücü, Allahın bioenerjisi’ni İncil kaynaklı olduğunu etkin bir şekilde anlatarak, Isa’ nın çarmıha gerilişini bioenerji merkezleri olarak tanımlıyor ve bu gücün insanlara şifa enerjisi verdiğine inandırıyorlar. Maalesef Müslümanların büyük çoğunluğu bioenerji şifa yöntemine itibar etmemektedir ve bioenerji şifa yönteminin hastalıklara çare olacağına inanmaktadır. Oysaki bu tedavi tıbba destek tedavidir. Ben bioenerji şifa yöntemini tam olarak anlatmaya ve yaymaya çalışıyorum. Hâlbuki evrensel enerji gücü yani Allahın enerjisi gücü kuranı kerimde birçok ayette mevcuttur, bende daha önceki yazılarımda ayetlerin bir kısmını belirtmiştim. Maalesef bizim din adamlarımız kuranı kerimde var olan bu açık ayetleri halka tanıtamıyor. Tıbba destek olan bioenerji şifa tedavisini devlet suç sayıyor, doktorlar kökten reddediyor. Peki Hıristiyan alemi Müslümanların büyük çoğunluğunun kabul etmediği Energy Healing(Allahın şifası) kavramını neden kabul ediyor destekliyor ve inanıyorlar, hatta bioenerji hastaneleri açıyorlar. İsimlerini Bioenergy Healing, Energy Healing reconnection, adlarıyla anıyorlar.

Diğer yazılar ve kaynak için tıklayınız -> Bioenerji

• Siz yetkili birine benziyonuz ,

Babam çocukluğunda birgün üzüm bağına tırmanmış , ancak karşısında yılan görünce beton zemine düşmüş ve babannem kendisini ölmüş zannetmiş.Babamın o zamandan beri sadece elleri değil vücudu titiyior.Yazı yazayıp gazete okuyabiliyor bunları fazla zorlanmadan yapıyor.Sizce babam parkinson hastası olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.