Şimdi Ara

Bioblas kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saç dökülmesi için bioblas anti stress şampuan aldım internette yorumlara baktım da kimileri saçlarım daha çok döküldü diyor kullanmayın diyor kimileri omuzlarımda bile kıl çıktı diyor kullansam mı kullanmasam mı acaba aklım karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeg Elsker Norge -- 6 Haziran 2016; 19:22:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kiminde yarıyo kiminde yaramıyo ikisinide dene tarafını seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

kiminde yarıyo kiminde yaramıyo ikisinide dene tarafını seç

Saçı kuvvetlice çekince 10 tel rahat kopuyor bir de şampuan ters etki yaparsa 1 haftaya kel kalırım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Saçı kuvvetlice çekince 10 tel rahat kopuyor bir de şampuan ters etki yaparsa 1 haftaya kel kalırım hocam

hocam genetikse zaten takdiri ilahi ama dış etkenlerden dolayısya belki önüne geçilebilor baban falan kelse bu olay seninde başına kelebilir espiriyi anladınmı başa gelmek değil kelmek kel hani aklıma geldi söyliyim dedin takma okadar boşver jony sinsde kel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hocam genetikse zaten takdiri ilahi ama dış etkenlerden dolayısya belki önüne geçilebilor baban falan kelse bu olay seninde başına kelebilir espiriyi anladınmı başa gelmek değil kelmek kel hani aklıma geldi söyliyim dedin takma okadar boşver jony sinsde kel

• Eğer genetikse Bioblas ile çözebileceğin bir şey değil, ki %90 genetiktir. Başka yolları var.
  • quote:

Saç dökülmesi için bioblas anti stress şampuan aldım internette yorumlara baktım da kimileri saçlarım daha çok döküldü diyor kullanmayın diyor kimileri omuzlarımda bile kıl çıktı diyor kullansam mı kullanmasam mı acaba aklım karıştı

bioblasda bölge sorumlusuyum.ilk kullanımlarda zaten dökülecek olan cansız,ölü saçları temizler.korkulacak bir durum yoktur ısrarcı olun.ardından saçları köklerinden beslemeye başlar ve sağlıklı olmasını sağlar.yeni saç çıkartmaz :) ancak var olanları muhafaza eder.saçları diğer kimyasal şampuanlar gibi çok parlatıp yumuşatmaz.parlaklık ve yumuşaklık içinse sıvı saç spreyini gönül rahatlığıyla kullana bilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    GAVISCON ŞURUP KULLANAN VAR MI ?
    13 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk önce zayıf saçları döküyor ondan öyle
  • en önemli noktalardan birini unuttum.kesinlikle doğru olan ürünü kullanmak.yağlı saç,ince telli,kepekli gibi....
  • kullanma bence dökülecekse her türlü dökülür sitres yapma yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.