Şimdi Ara

binek otomobil plaka sorgusunda otobüs görünüyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2002 yılında balıkesirin bandırma ilçesinden 2. el bi araba almıştık.plakası 10du tabi.sonra ankaraya taşındık.yaklaşık 6 senedir burdayız.arabaya lpg taktırdık.onu ruhsata işletmemiz gerekiyodu.hazır ruhsat değişecekken plakayı da 06 yapalım dedik.

sorun da burda başladı işte.plakayı ayarlamıştık herşey hazırdı gidip alacaktık.ama plaka sorgusunda binek otomobil olan aracımız otobüs olarak görünüyor :S eski plakayı da iptal etmiştik haberimiz yoktu böyle bi durumdan.şimdi arabada plaka da yok.trafiğe çıkamıyoruz.yeni plaka da vermiyolar otobüs olarak göründüğü için.1 haftadır garajda yatıyo araba.böyle bi yanlışı nasıl yaparlar anlamıyorum nereleriyle okuyup da bilgisayara giriyolar bilmiyorum

bu konuda ne yapabiliriz?şikayet etsek daha çabuk sonuç alır mıyız?yola çıkacağız ama arabada plaka yok.daha bugün bandırmaya mail çekeceklermiş emniyetten.bi de şasi numarasıyla falan oynadıysalar bak sen şimdi seyret tozu dumanı...

• bence onu da araştırın dostum.ilerde böyle başına bela oluyo işte.tatile gidecez ama arabada plaka yok işe bak ya.1-2 gün içinde sonuçlanmazsa direk basar giderim valla.ceza falan yazar,arabayı çekmeye kalkarlarsa da şikayet edebileceğim ne kadar yer varsa şikayet ederim.bu nasıl iş ya vergisini ödüyoruz.kaçak lpg kullanmayalım diye efendi efendi ruhsata işletmeye gidiyoruz.karşılaştığımız olaya bak
    YASİN KAYA
  • gecen ay icinde 86 model v6 aldim bi tane ankaradan gelirken maliyenin verdigi cekme belgesi ile getirdik memlekete ayni maliye simdi bana bu aracin kaydi yok diyor araci muayneye sokamiyorum delirecemm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari Olmayan Minibüs ve M Plaka
    12 yıl önce açıldı
    YENİ ARACA PLAKA TAŞIMA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.