Arkadaşlar merhaba korona tekrar yükseldiği okullar kapandığı için internet bağlatacakdık ama altyapı yok dediler 3 aydır bi gelişme yoktu bugün binaya Fiber kablo çekildi fotoğraf daki gibi ama Türk Telekom dolabı takmadılar 2 3 gün içinde takılcağını daha sonra altyapının aktif olacağını söylediler sizce ne zaman internet kullanmaya başlarım?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Binaya Fiber Çekildi Ne Zaman Aktif Olur

-
-
-
tamamen şans aylarda sürebilir.
mesela benim kablo çekildikten sonra 1 gün sonra kutu takıldı. fakat dairelere hat çekim ve aktivason gerçekleşmedi. 1 ayı geçti.
kimisine de kutu aylar sonra takılıyor falan.
telekomun keyfi ne zaman isterse açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheWalkingDeadtamamen şans aylarda sürebilir.
mesela benim kablo çekildikten sonra 1 gün sonra kutu takıldı. fakat dairelere hat çekim ve aktivason gerçekleşmedi. 1 ayı geçti.
kimisine de kutu aylar sonra takılıyor falan.
telekomun keyfi ne zaman isterse açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baskı yapın veya Telekom'da amca dayı falan varsa onunla iletişime geçin hocam yoksa tamamen şans işi valla, hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun. Ortalama birkaç ay sürebiliyor, bazen de kısa sürede aktif oluyor. -
Moralinizi bozmak istemem ama benim binama kutu da takıldı evimin içine obk kablo da çekildi sadece satışa sunulması kaldı. Bu saydıklarım üzerinden 5 ay geçti hala sorguladığımda fiber aktif değil 2 kere şikayet ettim "binada fiber proje planı yok" diye cevap aldım işte geçenlerde 3. şikayetime "Müşterimizin talebine istinaden gerekli kontroller sağlanmış olup ilgili adresin proje çizim ve onay süreci devam etmektedir Önümüzdeki 1 ay içerisinde servise alınması planlanmaktadır." bu cevabı vermişler cevaptan 2 gün sonra ekip geldi beni aramadı zilim de çalmadı sigara içmeye balkona çıkınca tesadüfen onları gördüm tam gidiyorlardı. Sonuç olarak hala aktif edilmedi benimki 5. ayda şans işi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X