Şimdi Ara

Binance Üzerinden En Az Komisyonla Ripple almayı anlattım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Transfer hızının yüksek oluşu, transfer ücretlerinin düşük oluşu, bankalarla işbirliği yapması Ripple'ın fiyatını her geçen gün arttırmıştır. Yaklaşık 4 aydır Ripple'ı takip ediyorum. Coin borsasındaki çöküşlerden hiçbir zaman etkilenmedi. Hatta Bitcoin ve diğer coinlerin fiyatlarının %50'ye kadar azalmasına karşın Ripple güvenilir bir liman oldu.
    Kasım 2017'de 0.20$ seviyelerindeyken Aralık ayı sonunda 1.30$'a kadar çıktı. [B]Bu yazımızda sizlere en güvenilir, kimlik onayı istemeden işlem yapabileceğiniz Binance.com sitesinden en az komisyonla Ripple alımını görsel olarak anlatmaya çalışacağız.[/B]

    [COLOR=#f39c12][SIZE=5][B]1.ADIM => En az komisyonla çalışan Türk coin sitesi bulmak[/B][/SIZE][/COLOR]

    Türkiye’de kripto para alabileceğiniz şu an için 5 site bulunuyor. Yabancı coin sitesine aktarım yapacağımız için en hızlı ve en az komisyon maliyeti olan siteyi seçeceğiz. [B]En az komisyon Koinim.com sitesinden Binance.com sitesine Litecoin aktarımı şeklinde gerçekleşmektedir.[/B] Referans linkimizle Binance’ye üye olursanız bize ufak da olsa katkıda bulunmuş olursunuz.
    [COLOR=#2980b9][SIZE=3][B]Referans linki =>[/B] [/SIZE][/COLOR][B][SIZE=3][COLOR=#2980b9]https://www.binance.com/?ref=12312367[/COLOR][/SIZE][/B]
    Refsiz link => [B]https://www.binance.com[/B]
    (Referans linkimle üye olmanızın sizin açınızdan bir eksi veya artısı yoktur.)
    Şimdi sırayla Koinim.com sonra da Binance.com üyelik, LTC aktarımı ve [B]Ripple alımı[/B]nı görseller eşliğinde sizlere aktaralım.

    [U][B]Koinim veya başka bir Türk borsasında hesabınız varsa 4.adıma atlayabilirsiniz.[/B][/U]
    [COLOR=#f39c12][SIZE=5][B]2. ADIM Koinim.com'a üye olma[/B][/SIZE][/COLOR]
    Öncelikle [B][URL]https://www.koinim.com[/url][/B] bağlantısına giriş yapın. [B]https://[/B] bağlantısının yeşil olmasına dikkat edin. Bazen benzer isimlerle site açıp sizleri dolandırabiliyorlar.

    [B]Hemen Üye Ol[/B] butonuna tıkladıktan sonra karşınıza şöyle bir ekran çıkacak;

    Bu ekran karşınıza çıktıktan sonra sırayla [B]e-posta doğrulama, e-fatura bilgileri için adres, güvenliğiniz için telefon doğrulama işlemlerini yapın[/B]. Güvenlik için 2FA Google Authenticator uygulamasını kullanabilirsiniz. Ancak telefonunuza ulaşamadığınız anlarda (çalındığında veya kaybolduğunda) siteye giriş yapmanız zorlaşacaktır. Bu yüzden Google 2FA kullanmayabilirsiniz.
    Koinim'de hesabınızın onaylanması için boş bir kağıda "[B]Koinim sitesine Bitcoin alabilmek için üye olmak istiyorum.[/B]" yazın ve kimliğinizin görünür bir şekilde olduğu aşağıdaki görsel gibi bir selfie çekip site üzerinden yollayın. Bilgileriniz incelendikten sonra hesabınız onaylanacaktır. (Yeni kimlik, eski kimlik farketmez.)

    Bu işlemleri yaptıktan 24 saat sonra hesabınız onaylanacaktır.
    [SIZE=5][COLOR=#f39c12][B]3- Koinim.com 'a Para Yatırma[/B][/COLOR][/SIZE]
    Sitenin sol tarafında yer alan ALIŞ/SATIŞ ekranından TL işlemleri sekmesinden [B]+TL yatır[/B]a tıklayın. Ardından yatırmak istediğiniz miktarı girip Türk Lirası yatır butonuna tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.

    Ardından kendi adınıza ait bankadan [B]AÇIKLAMA KODU[/B] kısmını unutmadan alıcı adı, iban numarası ve yatırılacak para miktarını girin. İşlemlerin yoğunluğuna göre paranız 10-60 dakika arasında yatıyor.
    [B]Para Yatırma işlemiyle ilgili kurallar[/B]
    * İlk defa TL yatırıyorsanız, güvenlik gereği talebiniz banka transferinin yapıldığı tarihten 1 iş günü sonrasında onaylanacaktır.
    * Yalnızca size ait bir banka hesabından transfer yapın. [B]Bankamatiklerden kartsız işlem ile yapılan ödemeler kabul edilmemektedir.[/B]
    * Size özel oluşturulan işlem kodunu ödemenizin açıklama kısmına girin. [B]İşlem kodu eksik olan ödemeler iade edilir.[/B]
    * TL yatırma işlemleri [B]hafta içi 9:00-18:00[/B] arasında onaylanır.
    [SIZE=5][COLOR=#f39c12][B]4- BİNANCE.COM'A ÜYELİK[/B][/COLOR][/SIZE]
    [B]https://www.binance.com/?ref=12312367[/B] bağlantısına tıklayın. Ardından e-posta ve şifre bilgilerinizi girin. E-posta adresinize gelen mailden hesabınızı onaylamanız Binance'a üyelik için yeterlidir. Siteye giriş yaptıktan sonra Lv.1 iseniz hiçbir problem yok. Günlük 2 BTC yani 40.000 dolara kadar para çekme işlemi yapabilirsiniz. Kimlik onayı yaparsanız Lv.2'de günlük 100 BTC'ye kadar çekim yapabilirsiniz. Ancak bizim için günlük 2 BTC'nin yeterli olduğunu düşünüyorum.

    [COLOR=#f39c12][SIZE=5][B]5- Koinim'den Binance.com'a Litecoin Aktarma[/B][/SIZE][/COLOR]
    Koinim.com hesabınız onaylandıktan ve para yatırdıktan sonra sitenin solunda yer alan Litecoin Al/Sat 'a tıklayın. Hesabınızdaki bakiyenin ne kadarıyla Litecoin almak istediğinizi girin ve [B]AL[/B] butonuna tıklayın.

    Şimdi Binance.com anasayfasına giriş yapın. Alttaki görselde yer alan [B]Funds[/B]'a tıklayın ve alt sekmede [B]Deposits Withdrawals[/B]'a tıklayın.

    Karşınıza çıkan ekranda yüzlerce coin göreceksiniz. Sizin yapmanız gereken sol üst kısımda yer alan arama kısmına Litecoin yazmanız. Alt görseldeki gibi LTC'nin sağında Deposit'e tıklayıp size ait olan Binance Litecoin adresini görelim.

    [B]LTC Deposit Address[/B] yazan kısmın altındaki kutucukta Binance.com'da size ait Litecoin cüzdan adresi yazmakta.

    [B]Koinim'den Binance.com'a Litecoin aktarımında son aşama[/B]
    Binance.com'daki Litecoin adresini kopyaladıktan sonra koinim.com'a geri dönün. Sol kısımda yer alan [B]-Litecoin Çek[/B] bağlantısına tıklayın ve görseldeki talimatlara uyun.

    Bu işlemi yaptıktan sonra Litecoin Çek bağlantısına tıklayın. Litecoin'i seçmemizin amacı Bitcoin ve Ethereum'a göre gönderim hızının daha iyi olmasıdır. İşlem sonrası birkaç dakika içinde e-posta adresinize koinim.com'dan aşağıdaki mail gelecektir." Buraya tıklayarak takip edebilirsiniz." e tıklayarak gönderimi takip edebilirsiniz. 6/6 olduktan sonra Binance.com'a Litecoin'lerinizin aktarımı yapılacaktır.

    [COLOR=#f39c12][SIZE=5][B]6- Binance.com'daki Litecoin'i Bitcoin'e çevirme[/B][/SIZE][/COLOR]
    Tüm yabancı borsalarda altcoin alabilmeniz için önce Bitcoin'iniz olması gerekiyor. İstisnai olarak bazı coinleri alabilmek için Ethereum'unuzun olması gerek. Şimdi size ait Litecoin'i Bitcoin'e çevirelim.
    Binance.com anasayfasında sırayla [B]Exchange[/B]'e sonra [B]Basic[/B]'e tıklayın.

    Karşınıza çıkan ekranın sağ tarafında arama kısmına LTC yazın ve hemen altında LTC/BTC yazan yere tıklayın. (Görseldeki gibi)

    [B]Son adımda SELL LTC kısmından işlem yapacaksınız. Elinizdeki LTC'nin tamamını seçip SELL LTC'ye tıklayın. [/B]

    Şimdi hesabınızda Bitcoin bulunmakta. Şimdi Binance üzerinden Ripple alalım.
    [COLOR=#f39c12][SIZE=5][B]7- BİNANCE.COM'dan Ripple (XRP) Alma[/B][/SIZE][/COLOR]
    Ripple alabilmek için Binance anasayfasından önce [B]Exchange[/B]'e sonra [B]Basic[/B]'e tıklayın.

    Ardından karşınıza çıkan ekranın sağ üst kısmında arama butonuna almak istediğiniz altcoinin adını girin. Biz RİPPLE alacağımız için XRP yazdık ve altta [B]XRP/BTC[/B] yazan yere tıklayın. (Ripple'ın kısaltılması XRP şeklinde geçmektedir.)

    Son adımda yeşil olan sol kısımdan işlem yapacağız. Amount yazan yere almak istediğiniz Ripple sayısını girebilirsiniz. Ya da paranızın tamamıyla Ripple almak için %100 yazan alana tıklayın ve BUY XRP butonuna tıklayın.

    Ripple alım-satımı yaparken Binance'ın İOS ve Android uygulamalarını indirebilirsiniz. Hızlı al-sat için mobil uygulaması çok kullanışlı.
    Not: Ripple yatırım tavsiyesi değildir. Araştırma yaparak kendinize en uygun altcoine yatırım yapınız.

    [B]Kaynak: [COLOR=#3498db]http://pirecoin.net/yabanci-borsalardan-en-az-komisyonla-ripple-almak/[/COLOR][/B]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.