Şimdi Ara

Bina içi ankastre kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın yanlışım olursa.
    Binadaki ankastre kutusundaki kabloyu koparmış biri binadaki oturanların dediğine göre . Benimle beraber birkaç kişinin interneti yok bu yüzden. Müşteri hizmetlerini her gün arayıp tekrar ediyorum bu sorunu gelen giden yok . Yani anlayacağınız başa düştü ama kutu maşallah kutu değil örümcek ağı gibi . Elektrikçi şemayı çizip bırakmış ama hangisi benim evin ben anlamadım. Anlayan biri varsa fotoğrafını atarım isterse yardım edin napcam ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi insan niye internet kablosunu koparır anlamam neresine battıda koparttı acaba insanı çileden çıkarır böyle tipler allahtan apartman bize ait kimse girip çıkmıyor böyle saçma sorunlarlarla karşılaşmadım henüz bence birinin bağlantıyı yaparken telekomcular bile çıkarıp atmış olabilir kablo karışıklığından dolayı yada yanlışlıkla biri başka kabloyu takarken onu istemsizce çıkardı kimsenin günahini almak gibi olmasın belki kasıtlı belki kasıtsız yapmışlardır fotoğrafı direk yayınla anlayan arkadaşlar size yardımcı olur bizim müstakil olunca herhangi bir bilgi veremiycem o konu hakkında şema falan yok bizde
  • Şaka gibi aynısı benim de başıma geldi YÖK mü yardımcı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basitti elektrikçi çağırıp doğru yere taktıracaksın gelen adam evinde giden kabloyu doğru tespit edip kutuda doğru yere takacak, fakat sen evine giden kabloyu biliyorsan deneyerek keskin uçlu bir alet ile yerine yerleştirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre Kutusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.