Şimdi Ara

Bin Video Dosyasının Formatını Değiştirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten bir video indirdim formatı bin ve 800 mb normal cd ye yazamıyorum haliyle

formatını değiştirirsem 2 ye bölücem ama formatını nasıl değiştiririm bi el atsanızda halletsek şu işi

• hocam çeşitli video converterlar var ama bin formatını hangisi dönüştürür hangisi dönüştürmez bilmiyorum

bence internette "bin to avi video converter" yada "bin to dat video converter" yazarak bi aramayı dene
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5519777//tm.htm

bu programı kullanarak istediğin video türünü istediğin herhangi bir türe çevirebilirsin..
  • dosya uzantısıı aaa.bin se
    sen aaa.avi yaparak dönüştürürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_uar

dosya uzantısıı aaa.bin se

dalga mı geçiyorsun arkadaşım

arkadaşım *.bin dosyası cd/dvd rom emulatorleriyle açabileceğin bir format. örnek, Deamon Tools. bu programı indir, *.bin dosyasını programla aç onu bir sürücü gibi pc görecek ardından içindeki video dosyasını alabilirsin. sonra da istediğin formata yukarıda verdiğim linkteki programla çevirebilirsin.
  • Ayrıca IMTOO Mpeg Encoder da işini görür

Tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orjinalden alıntı: cem_uar

dosya uzantısıı aaa.bin se

dalga mı geçiyorsun arkadaşım

arkadaşım *.bin dosyası cd/dvd rom emulatorleriyle açabileceğin bir format. örnek, Deamon Tools. bu programı indir, *.bin dosyasını programla aç onu bir sürücü gibi pc görecek ardından içindeki video dosyasını alabilirsin. sonra da istediğin formata yukarıda verdiğim linkteki programla çevirebilirsin.

Dalga filan geçmiyorum ayrıca
    dediklerinize aynen katılıyorum
    +1
    http://www.fileinfo.net/filetypes/video
    buraya bakınız bin diye bir video dosyası YOK !!!
    bin to .... diye bir video convert programıda duymadım
    dosya mpg avi yada wmv dir uplod edilen server bunu bin olarak algılar olabilir
    sadece uzantı değişince bakarsınız media player açmış
    emulator alchol ile bakılabilinir ama bunlarda bu tip uzantısı değişmiş dosyalarda fos çıkıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_uar -- 20 Mayıs 2006; 17:41:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.