Şimdi Ara

Bimin malları neden ucuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Süsse gofgof filan yedin mi hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde bimin normal marketlerden farkı kalmadı fiyat anlamında. Gidip bimin dandik mallarını alacağıma aynı fiyata daha kaliteli marketlerden daha kaliteli ürünler almak iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi be, tabiki kalitesiz olduğundan girin bi şikayet varada görün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: Murder Inc.

bim ürünleri kendi markası olduğu için istediği firmayla anlaşır, üretimini yaptırır, marka için ödediğin para cebinde kalır. mesela daphne denen yarım kiloluk hazır pudingi danone yapıyor.

Tadi ayni mi

tamamen aynı. fakat son kullanma tarihini tutturmak gerek. yeni üretilmiş puding, iki-üç hafta beklemiş pudinge göre daha lezzetli oluyor. kıvamında da değişiklik oluyor bu süre içerisinde. tabi soğuk zincirin aksatılması da bu duruma etken olabilir. bu yüzden taze puding daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

Süsse gofgof filan yedin mi hiç?

gofgof'a ben de bir ara fena sarmıştım. 7'li paketini alıyordum. çokonattan daha değişik bir tadı var portakalımsı.
  • Sorgulama ye gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özsütte çalışan arkadaşım Bim' in tatlıları Özsüt' ün fabrikasından çıkıyor demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

Özsütte çalışan arkadaşım Bim' in tatlıları Özsüt' ün fabrikasından çıkıyor demişti
    BİM'in tatlılarını Mado üretiyor, Özsüt A101'in ürünlerini üretiyor.
  • Doğduğumdan beri BİM'den besleniyorum Allah'a şükür bir sorunum yok. Yemeklerin tadı da gayet güzel. Yoksa ben mi kalitesiz yemek yemeğe alışkınım?! Neyse iyi alışverişler :)
  • Yıllar önce cips firmasında satış temsilcisiydim... bakkallara cips satardım... Hatta o dönem cem yılmaz reklamlarıyla doritos alaturca oldukça gözde bir ürün...

Sıradan bir iş günümde ticari ilişkimizin oldukça güçlü olduğu esnaf bir abimize mal satmaya gittiğimde artık benimle ticareti keseceğini benden cips almayacağını gerekirse hiç satmayacağını söyleyip tepki gösterdi... nedenini sordum?

Bizim bakkalda 2 liraya sattığımız cipsi sen bize 1.60 liradan veriyorsun oysa bim 1.50 liradan direk vatandaşa satıyor bütün müşterilerime rezil oldum ve satış kaybediyorum... benim 1.6 liradan aldığım malı bim nasıl 1.5 liradan satabilir diye tepki gösterdi...

O gün bir kaç tepki daha aldım berbat bir gün geçirdim, satış kaybettim....

Akşam olup eve gidince oturduğum apartmanın altında olan ama asla alışveriş yapmadığım bime gidip bir bakayım şu cipse dedim... evet gerçekten 1.50 liraydı inanamadım ama biraz daha yakından bakınca gerçeği gördüm... bizim bakkala sattığımız cips 181 gram oysa bimdeki cips 121 gram fakat poşet büyüklüğü aynı... bu durumda bimdeki cips gram başına fiyat olarak bakkaldakinden bile daha pahalıya gelmekte...

O gün bime ve kendi firmama dakikada binleri bulan küfür etme rekorları kırdım...

Hayatımda bim mağazasından içeri sadece o gün girdim...

Vatandaş bimden ucuza bir şey aldığını zannederek sadece yanılır... fasona ürettirdiği 2. ve 3. Kalite şarküteri ürünlerini süt ürünlerini ucuz diye satar...

Evlendiğimizde eşime koyduğum ilk ve tek yasak bimden alışveriş yapmasıdır...

Hatta bu eve bimden bir şey girerse seni boşarım dedim ve arasıra da hatırlatırım.... Allah topunun belasını versin o kadar gıcık olurum bim ve benzerlerine... hepsi aldatmaca ve suistimal üzerine iş yapar... Küçük esnafı bitirmeye programlılar... Satın alma sırasında tedarik zincirini bozarlar... tedarik zincirindeki yaptırım güçlerini kullanırlar ama bu durum mutlaka üretimdeki kaliteye yansır

• quote:

Orijinalden alıntı: jose55

BİM Hard discount sistemiyle çalıştığı için ucuz. Gereksiz reklamlara para harcamaz aynı şekilde karmaşık pahalı dekorason yerine sade ve kolay ulaşılabilir reyonlar ile kurulur.yeteri kadar personel bulundurur reklamlı markaya veya ambalaja değil ürünün kendisine para ödersiniz,bim bu yüzden ucuzdur.
    alakası yok. ürünler fason olduğu için ucuz. ürünler adı sanı bilinmeyen üreticilere üretilmekte. genellikle kalitesizler.
  • Bazı ürünleri kaliteli ama çoğunlukla kalitesiz olduğu için ucuz.Dost yoğurt,abant su,simbat cips fıstık arada bir le cola alıyorum.Başka bir ürün0nü almadım.Gerek de duymuyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.