Şimdi Ara

BİMin günahını aldım (ss li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pilav yapmak için pirinci çıkarıp ıslatacaktım, bi baktım yeni açtığım piriç paketinin içinden böcek ve minik taşlar falan çıktı. daha önce bimden aldığım pirinçlerde hiç böyle bişey görmemiştim. ulan zaten bimden anca böyle temel gıdaları falan alırdım, onun da kalitesi bitmiş iyimi dedim.

bime söverek pirinci tekrar pakere doldurup çöpe atarken bi baktım reis yazıyo paketin üzerinde. o anda hatırladım ben bu pirinci papoğlundan almıştım, sorna bimin efsane pirincini çıkarıp pilavı yaptım.

• bim geçilmez
  • bim candır reis hikaye
  • bimin pirinci gerçekten kalitelidir hocam
  • O böcek için pilav mı atılır, çıkar böceği sonra pişir işte. Her markanın deposunda vs az da olsa böcek geziyodur zaten. Görmeden neler yiyoruz Allah bilir
  • Brn de bugünkü zeytininden kurt çıkan adam sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)
    12 yıl önce açıldı
    BİM'den Slip Boxer Aldım SS'li
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reisde bizde gorduk bocek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

O böcek için pilav mı atılır, çıkar böceği sonra pişir işte. Her markanın deposunda vs az da olsa böcek geziyodur zaten. Görmeden neler yiyoruz Allah bilir

haklısın. ama tek bi böcek çıkmadı, ayrıca taş gibi böyle yabancı objeler de çıktı. ondan hiç uğraşmadım.
  • Le Günah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: möööö

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

O böcek için pilav mı atılır, çıkar böceği sonra pişir işte. Her markanın deposunda vs az da olsa böcek geziyodur zaten. Görmeden neler yiyoruz Allah bilir

haklısın. ama tek bi böcek çıkmadı, ayrıca taş gibi böyle yabancı objeler de çıktı. ondan hiç uğraşmadım.

"Ayıkla pirincin taşını" lafını duymadın galiba. Pirinç dediğin şeyden taş çıkması kadar doğal birşey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.