Şimdi Ara

BİMEKS Toshiba 32XV500 LCD 1229TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1083&uid=102866

7-13 MART ARASI GEÇERLİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 9 Mart 2009; 16:59:30 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_30243996/tm.htm

Aynı ürün değil mi? Burası daha sıcak değil mi?
  • Aynı ürün fakat diğer başlıkta bir arkadaş Kangurum'da fiyatın değiştiğini (arttığını) yazdı.
  • Kangurumda fiyat halen aynı, anlaşılan Bimeks piyasayı araştırmadan kampanya yapıyor olabilir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1963bursa -- 9 Mart 2009; 17:10:58 >
  • hani nerde yok fiyat kangurumda ..
  • Bimeks te bu ürün 1 aydır bu fiyattan satılıyor. Daha öncesinde daha düşük fiyattan da satıldı...
  • Xbox - Ps3 için çok uygun bir televizyon yanılmıyorsam, fiyatı da süper ancak yine de görmeden almayın :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung T260HD LCD Monitör+TV
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Ben bu Tv yi 4 Mart Carsamba gunu Carrefour- Izmir'den aldim.
    Oncelikle Toshibayi marka olarak belirlemistim ve yerimin darligindan ve butcemden dolayi 32" almam gerekiyordu.
    Bu durumda karsima 32Av500 ve 32XV500 modelleri cikti.
    Av500 serisini hem bir arkadasta da gorup begenmistim zira Sd yayin ve Ps3 perfonmansi oldukca iyi idi.
    Sd yayini arkadas uydu receiverdan ve scart kablo ile izliyordu.
    Carrefourda ki fiyatlar 32Av500 Hd ready icin 999 ve 32XV500 icin 1299 lira idi ve Maximum karta 12 , Cardfinansada 6 taksit
    vade farki olmaksinin yapiyorlardi.
    Biraz dusundum ve almisken Full Hd olan modeli almaliyim diye karar verdim zira ben bu tv ile birlikte Xbox360 ve WD media playerda kullanacagim.
    Evde Kablo tv ile denedim ve sonuc husran,kotu bir goruntu aldim.Beklentimde yoktu zaten kablo tv ile.
    Daha sonra uydu receiver ve scart kablo ile denedim ve Sd yayinlar icin oldukca iyi netice verdi.
    Asil coskuyu ise Xbox360 ve Wd medi playerda aldim ki denedigim filmler 720 p idi. 1080 olanlarini dusunemiyorum bile.
    Uzun lafin kisasi - Albani zaten forumda oldukca ebatli bir sekilde Toshibalari acikladi.
    Modelleri panelleri ve kalite standatlarini onun yazilari sayesinde baya bir ogrendik.
    Toshibalar kesinlikle Lcd tv olaraktan standart ustunde basarililar ve cok amacli kullanimda 32Xv500 fiyatina gore uygun bir tercih oldu benim icin.
    Ayrica yaninda bonusu carsamba gunleri Carrefour karti olanlara % 5 karta para iadesi vardi buda 65 ytl ye tekabul etti, market alisverisinide buradan yapiverdim :)
    Herkese tavsiye ederim ama kaliteli kablo-receiver ile kullanin, kablo tvniz varsa da Crt tvniz ile devam edin derim...

• XV500 ün 42 inc ini kullanıyorum. Sd yayın görüntüsü iyi denebilir . HDMI cıkışlı bir reciever alırsanız gayet iyi oluyor. PC ve oyun konsolu bağlantı performansı üst düzeyde. Ben pc yi direk TV ye bağladım tek tusla monitor olarak kullanıyorum , tek tuslada tv ye geciyorum.İnternetten 1080 P film indirip keyifle izliyorum.Ayrıca sağlam bir pc niz varsa PES 2009 u, gittiğiniz ps 3 cafelerden(genelde dandik panelleri koydukları icin) cok daha iyi bir performans ile oynayabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

Bu paraya girip başka marka HD ready tv alacağınıza Full HD alın cok daha mantıklı olur.
  • Toshibanın Fiyatları Düşmeye Başlıcak Zaten Yavaş Yavaş Bunu Göstermeye Başladılar Zaten Bu Tip Lcd Üretimi Bitti Laser Olayına Geçtiler Hem Dolarda Gitgide Düşüyo Bekleyelim Görelim
  • valla cok uzun süredir düşecek diyorlar ama usd kurları bu seviyelerde oldukca pek düşeceğe benzemiyor.Ben panelimi 2008 ekim ayında aldım.Dediler ki biraz bekle 2009 da yeni modeller cıkıcak fiyatlar kesin düşücek.Forumda da bu görüşler vardı.Ama iyi ki beklemeyip almışım.6 ay gecti hala fiyatlarda düşme yok aksine bazı modellerin fiyatı arttı.

Ekim ayında ben tv alacakken alternatiflerim ve fiyatlarını yazayım karşılaştırın.

Ekim Ayında ki fiyat .......................Şuanki Fiyatı
    42LG5000 1899 TL yd......................2049 TL ( Teknosada dün sordum )
    42Philips5603 1998 TL 'ydi.............. Hala aynı fiyatta
    Sony 42V4000 2300 TL'ydi............. 2250 Tl civarı
    Sony 42S4000 2100 TL'ydi...............2050 TL civarı
    Tosh 42XV500 ü 1700 TL ye aldım Şuan almak istesem bu fiyata bulamam belki.

Nerede düşen fiyatlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 11 Mart 2009; 17:35:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicey2

daha ucuza var.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32XV500-LCD-TV,8427.html

Bence yok . Arayın bakalım İB yi varmı ? Varsa da acaba arızalımı ? , kullanılmış mı? , refurbished mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: twindiablo

quote:

Orjinalden alıntı: cicey2

daha ucuza var.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32XV500-LCD-TV,8427.html

Bence yok . Arayın bakalım İB yi varmı ? Varsa da acaba arızalımı ? , kullanılmış mı? , refurbished mi?

Cok iyi açıklamıssın , saol .Sanırım benm cevap vermeme gerek kalmadı :) Ama yine de bir kaç bişey yazayım.

Benim ilk mesajımdaki fiyatlardan kastım distribütör olan firma ürünleridir. İ.B gibi distribütör olmayan , kendi ürünlerini ithal edip kendileri garanti veren firma ürünleri değil. Bu tür firmalardan ürün alırsan ve firma 3 ay sonra kapanır , iflas ederse ve ya ürünü tamir etmeyi red ederse(kullanıcı hatası vs. ) ürününün garantisi hic bir işe yaramaz.Firmanın kapanmasından ziyade , 100-200 TL'ye ucuz ürün alıcam diye kapı kapı, mahkeme mahkeme sürünemem :)

''Neden kapı kapı mahkeme mahkeme sürünecek sin ? '' dersen konu ile ilgili forumları biraz okursan ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 12 Mart 2009; 9:11:36 >

• Sn Valf,
    dikkatli gözlem ve yorumlarınız için teşekkür ederiz. yol gösterici oluyor.
    Sormak istediğim bişey var, aldığınız Tv'i hiç pc ye bağladınız mı?
    Eğer bağladıysanız pc ekranı olarak yorumlarınız nasıl olur?
    Mesela kaça kaç çözünürlük elde edebildiniz, pc ekranında 1920x1080 görüntü alabildiniz mi?
    Eğer aldıysanız ekran tazeleme hızı kaç hz e kadar çıkabiliyor, 60 mi 75 mi?
    Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isteriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sunbred

Sn Valf,
    dikkatli gözlem ve yorumlarınız için teşekkür ederiz. yol gösterici oluyor.
    Sormak istediğim bişey var, aldığınız Tv'i hiç pc ye bağladınız mı?
    Eğer bağladıysanız pc ekranı olarak yorumlarınız nasıl olur?
    Mesela kaça kaç çözünürlük elde edebildiniz, pc ekranında 1920x1080 görüntü alabildiniz mi?
    Eğer aldıysanız ekran tazeleme hızı kaç hz e kadar çıkabiliyor, 60 mi 75 mi?
    Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isteriz.

Sn.Subred

Önce teşekkür ederim yorumun için, forumda zaten bu amaca hizmet etmeli, hem tecrübelerimizi aktaralım
    hemde bilgilerimizi paylaşalım.
    Sorunuza gelince henüz pc ile denemedim ama bunun için 2 alternatifim olacak.
    Öncelikle D-sub çıkışı olan laptobumu tv nin pc girişine bağlayacağım ki kitapçığında da belirtildiğine göre bu
    porttan alınabilecek çözünürlük belli xga 1024x768 olacak ve tv kenarlarında kendisini kapatacak ve dar alanda pc ekranını verecek.
    Asıl desktop makinamı dvi-hdmi kablo ile bağladığımda alacağım çözünürlük benim işime yarayacak ki
    o da full hd olan 1920x1080 olacak. Ben henüz test edemedim ama test edenlerin yorumları da bu şekilde.
    Bu arada Tv nin kutusundan birçok farklı dilde kitapçık çıkmakta ve içlerinde Türkçe de var, anlatılanlarda
    Tv nin kullanımında oldukça yardımcı olmakta.

• fiyatlarda bariz yükselme var piyasada , eski fiyatlar yok , kur patlayınca tabi haliyle

quote:

Orjinalden alıntı: hoodan

valla cok uzun süredir düşecek diyorlar ama usd kurları bu seviyelerde oldukca pek düşeceğe benzemiyor.Ben panelimi 2008 ekim ayında aldım.Dediler ki biraz bekle 2009 da yeni modeller cıkıcak fiyatlar kesin düşücek.Forumda da bu görüşler vardı.Ama iyi ki beklemeyip almışım.6 ay gecti hala fiyatlarda düşme yok aksine bazı modellerin fiyatı arttı.

Ekim ayında ben tv alacakken alternatiflerim ve fiyatlarını yazayım karşılaştırın.

Ekim Ayında ki fiyat .......................Şuanki Fiyatı
    42LG5000 1899 TL yd......................2049 TL ( Teknosada dün sordum )
    42Philips5603 1998 TL 'ydi.............. Hala aynı fiyatta
    Sony 42V4000 2300 TL'ydi............. 2250 Tl civarı
    Sony 42S4000 2100 TL'ydi...............2050 TL civarı
    Tosh 42XV500 ü 1700 TL ye aldım Şuan almak istesem bu fiyata bulamam belki.

Nerede düşen fiyatlar ?

• 100Hz özelliği olsa ürün kaçmazmış...
  • yaw aynı tv bayağıdır carrefourda 1235 tl perşembe günleri ve 12 taksit bence bimeks avantajsız.gidin ordan alın
  • Toshiba 32XV500 32" Lcd Televizyon - HD DVD Oynatıcı Hediye

Kdv dahil : 1.404,20 TL Havale ile : 1.362,07 TL

150 TL Değerinde Toshiba HD-EP30 HD Dvd Oynatıcı Hediye

BİMEKS Toshiba 32XV500 LCD 1229TL

1250 civarına geliyor yani TV'nin fiyatı.

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascac -- 24 Mart 2009; 8:57:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.