Şimdi Ara

bimeks te telefonlar yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
4
Favori
17.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ip 5 pahalıdır dedim sonraki sekmeye ekledim onu önce BB baktım. Fırsat yok dedim sonra Ip 5'i bir gördüm ve adrenalim seviyem yükseldi. Ciddiyim!
  • Aynı etkı bende de yarattı ne yalan soylım :) tırı vırı bır ındırımdır dıyordum yenı yılın ılk guzel ındırımı bımeksten geldı , Merak ettım garantı nedır ıphone , paralel ıthatlat - dıst ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 1 Ocak 2013; 3:14:29 >
  • harbiden yanıyo sıcak fırsat herkes bi baksın derim bende
  • nokia lumialar çok uygun
  • birilerinin başı fena yanacak gibi görünüyor

• iPhone fiyatları şu ana kadar ki en iyi fiyatlar gercekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimeks iPhone 5 fırsatı 1898,97 TL

http://www.kuponmax.com/bimeks-iphone5-indirimi/

Bimeks Samsung Galaxy Note 2 fırsatı 1485,97 TL

http://www.kuponmax.com/bimeks-samsung-galaxy-note2/

Yeni yılın ilk indirimi Bimeks'ten geldi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 1 Ocak 2013; 3:16:48 >
  • Bu fiyatlar şaka gib..

• Garanti durumunu belirtmemişler, Bimeksten yakın zamanda Galaxy Note 2 alan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
  • Asha 311 de 321 lira fiyat iyi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar gerçekten iyi
  • ana sayfada kdv kadar indirim demiş muhtemelen sabah düzelir ihtiyacı olan kaçırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Garanti durumunu belirtmemişler, Bimeksten yakın zamanda Galaxy Note 2 alan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

note u bilmiyorum ama
    iphone geçen ay paralel olan 2500e sattıkları modeller den elde kalanlar olabilir ama distribitoru teleservice diyen de var...

• Arkadaşlar %30'luk indirim 27 Aralık 2012 ile 1 Ocak 2013 saat 12.00'a kadar geçerli diyor.

Bu kampanya 27 Aralık 2012 Saat 22:00 - 1 Ocak 2013 saat 12:00 tarihleri arası Sadece Web satışlarında geçerlidir. Worldcard (6+6) 12 taksit, Maximum Kart’a 10 taksit uygulanır. Ayrıca Worldcard ve Maximum Kart’a 12 taksit, 3 ay erteleme imkanı. Hesap kesim tarihinden önce gerçekleştirilen alışverişler Ocak 2013, hesap kesim tarihinden sonra gerçekleştirilen alışverişler Şubat 2013 dönemi ekstrelerinde yer alacaktır. TL fiyatlara KDV dahildir. Döviz kurları piyasa koşullarına göre belirlenmektedir. Şirket kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Ürün resimleri örnektir ve aksesuarları itibari ile satın aldığınız üründen farklılık gösterebilir. Bimeks kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

link:http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=1004

Bu durumda 12'den önce sipariş vermek mi gerekiyor ?

Öte yandan garanti hakkında tecrübesi olan var mı ?

• lg optimus hub 436tl. nasıl tel sizce

• Beyler kredi kartım yanımda değil ama internet şubesinden nosu gözüküyor.Güvenlik kodunuda hatırlıyorum ama son kullanma tarihini hatırlamıyorum.Müşteri hizmetlerini arasam bunu söylerler mi.Yani her türlü sorduğu güvenlik sorularına cevap versek.
  • IPHONE5 16 gb siyah 1 adet kaptım.maksimumla 10 taksit aldım.Şimdiye kadar hiç ıphone kullanmamıştım :( sim kartı değiştirmek mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Beyler kredi kartım yanımda değil ama internet şubesinden nosu gözüküyor.Güvenlik kodunuda hatırlıyorum ama son kullanma tarihini hatırlamıyorum.Müşteri hizmetlerini arasam bunu söylerler mi.Yani her türlü sorduğu güvenlik sorularına cevap versek.

internet şube den sanal kart tanımlayın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.