Şimdi Ara

BİMEKS'te HP L2208w LCD Monitör 360 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün boş DVD almak için Bimeks'e gitmiştim. ve hemen girişte bulunan 22" LCD monitör ve fiyatı dikkatimi çekti. 22" LCD monitör için 360 YTL fiyat verilmiş ve birde bu fiyat üzerinden 6 taksit yapılıyor. Pek inanasım gelmedi. Ama yetkili ile görüştüğümde kampanya olduğu ve stok ile sınırlı olduğunu söylediler. Yaklaşık 20 dk. çalışan bir sistem ile test yaptıktan sonra almaya karar verdim.
    LCD Monitör üzerinde sadece VGA çıkış bulunuyor. Bundan olsa gerek fiyat biraz uygun.
    Malzeme olarak, görünüş olarak beni fazlasıyla tatmin etti. Alıp eve getirdiğimde sistemime taktığımda çok iyi bir karar verdiğimi gördüm. İnanılmaz memnun kaldım. Komik bir fiyata 22" LCD monitörüm oldu.
    Çok fazla beklentisi olmayan ve uygun fiyata 22" LCD monitör almak isteyenler kaçırmamalı.

Ürünün linki:
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF05a/382087-382087-64283-444767-444767-3648458.html

Ürünün Özellikleri:
    • 1000:1 kontrast oranı, 1680 x 1050 keskin çözünürlük ve 5 ms yanıt süresi ile grafik ve metinlerinizi net ve yüksek çözünürlükte görüntüleyin.

• 160 derecelik izleme açıları ve eğme ayarlarıyla birden fazla kullanıcı için rahat izleme şartları sağlayın.

• Önceden planlanmış Uyku moduna olanak veren HP Display LiteSaver ile, görüntü yanmasına karşı koruma sağlayın ve enerji maliyetini azaltın. HP Display Assistant ile bağlı bilgisayardan monitör ayarlarını belirleyin ve hırsızlığa karşı caydırıcı önem alın.

• http://www.exa.com.tr/acer/monitorlcd/acer_x223wqb-407-5174.html

100 YTL daha altına 22 inc Monitör..

Sanırım Daha komik bir rakam.
  • DVI'siz 22'ye 360 YTL vermek mi ? Büyük hata, bence....
  • Keşke daha önce bu modele baksaydın BENQ FP222WH 22" 5MS WIDE LCD MONİTÖR
    Bağlantı arabirimi olarak ne ararsan var D-Sub / DVI / HDMI KDV DAHİL fiyatı 357ytl
    Cardfinans ve ideal karta özel %5 indirimle 6 taksit 339ytl'ye geliyor.

http://www.incehesap.com/benq/lcd_monitorler/benq_fp222wh_22_5ms-504-811.html
  • oynar başlıklı modeli mi bu ?
  • Arkadaş çok mutluydu aldığına ama bu topicte yazılanları gördükten sonra fikri değişcektir

İade imkanın varsa iade et bencede..DVI al..ama yok bunu beğendim diyorsan seçim senin tabi.
  • tşk ler ama hem dvi hem hdmi lı benq 330ytl bu bölümde var , analog girişli modele 360ytl vermek için bu işlerden hiç anlamayan , hatta bilgisayar falan görmemiş konuşmamış olmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam bir daha topice girmemiş
  • Ben aldığım üründen ve kalitesinden gayet memnunum. Sonuçta sadece VGA kullanan biri olarak DVI yada HDMI çıkışı olsada kullanmayacağım için hiç dert etmiyorum.
    Yazdığınız gibi pişman değilim. Sonuçta milyarlar vermedim. Alt tarafı 360 YTL.
    Hepinizin benimle aynı fikirde olmanızı beklemiyorum, ben sadece sizinle paylaşmak istedim.

cavador arkadaş; söylediğin gibi bu işlerden hiç anlamayan, bilgisayar görmemiş biri değilim. İnsanlara bu şekildeki yaklaşımın hiç hoş değil. Herkes istediğini almakta özgürdür. Herkesin kendince bilgisi, bilgi birikimi mutlaka vardır.

_-_ arkadaş; ben gülecek bir durum göremedim ve şu an forumdayım, mesaj yazıyorum.

Bunu yazmak istemezdim ama kusura bakmayın lütfen, para benim param ve istediğim ürünü almakta özgürüm. Ben bu konuyu değil, ürünün fiyatını sizlere aktarmak istemiştim.

Sayın yöneticiler, Bu topiği ister silin ister kilitleyin. Gereksiz yere insanların zamanını çalmayalım.

Tşk.

• HP monitörleri genelde kaliteli oluyor,bende de w1907v modeli var,tek vga girişi olmasına rağmen çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

Ben aldığım üründen ve kalitesinden gayet memnunum. Sonuçta sadece VGA kullanan biri olarak DVI yada HDMI çıkışı olsada kullanmayacağım için hiç dert etmiyorum.
    Hepinizin benimle aynı fikirde olmanızı beklemiyorum, ben sadece sizinle paylaşmak istedim.

cavador arkadaş; söylediğin gibi bu işlerden hiç anlamayan, bilgisayar görmemiş biri değilim. İnsanlara bu şekildeki yaklaşımın hiç hoş değil. Herkes istediğini almakta özgürdür. Herkesin kendince bilgisi, bilgi birikimi mutlaka vardır.

_-_ arkadaş; ben gülecek bir durum göremedim ve şu an forumdayım, mesaj yazıyorum.

Bunu yazmak istemezdim ama kusura bakmayın lütfen, para benim param ve istediğim ürünü almakta özgürüm. Ben bu konuyu değil, ürünün fiyatını sizlere aktarmak istemiştim.

Sayın yöneticiler, Bu topiği ister silin ister kilitleyin. Gereksiz yere insanların zamanını çalmayalım.

Tşk.

para senin paran istedigin yerde harca kimse ilgilenmez zaten ama sen burda sicak firsat diye konu actigin icin arkadaslarda goruslerini belirtmis bunda kizacak darilacak bir sey yok simdi soyle bir sey var buraya takilan hemen herkes fiyat performansi en iyi olan urunu almak ister madem dvi ve hdmi kullanmiyorsun bu monitore neden bu kadar para verdin bu monitorle ayni ozelliklerde bir 22" acer biraz once hgu sitesinde 220 ytl gibi bir fiyatla satilmaktaydi 2 monitor arasinda ben o kadar fiyat farklik bir ozellik goremedim. ama para senin paran tabi bizi ilgilendirmez.

• Ben bu mönitörü almadan önce diğer monitörleride inceleme fırsatı buldum. ACER markada vardı ama fiyat bu kadar uygun değildi ve zaten ayak kısmı hiç hoşuma gitmemişti ve stok kalmamış.
    Mesela KTC marka LCD nin fiyatı çok daha uygundu ve üzerinde DVI çıkış vardı. Ama malzeme kalitesi ve görünüş olarak üzerindeki rakamı haketmiyordu. Ben DVI ve HDMI çıkışla ilgilenmediğim için, olup olmaması benim için eksiklik sayılmıyor.

Tabiki herkes görüşlerini yazmalı ama bu yazılanlar sizce görüş mü?

"analog girişli modele 360ytl vermek için bu işlerden hiç anlamayan , hatta bilgisayar falan görmemiş konuşmamış olmak lazım"
    "Adam bir daha topice girmemiş "

Ben sadece fiyatı yazmak ve ilgilenebilecek arkadaşlara fikir vermek istemiştim ama gördüğünüz gibi arkadaşlar konunun bu yönüyle değilde insanları rahatsız edecek taraflarıyla ilgileniyorlar.
    Herneyse, ben monitörümden çok memnunum. İyiki bu marka ve modeli almışım. Almak isteyenlerede tavsiye ediyorum. Bugün Crysis Warhead oynadım ve monitörümden çok memnun kaldım.

İyi akşamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

quote:

Ben aldığım üründen ve kalitesinden gayet memnunum. Sonuçta sadece VGA kullanan biri olarak DVI yada HDMI çıkışı olsada kullanmayacağım için hiç dert etmiyorum.

Tşk.

para senin paran istedigin yerde harca kimse ilgilenmez zaten ama sen burda sicak firsat diye konu actigin icin arkadaslarda goruslerini belirtmis bunda kizacak darilacak bir sey yok simdi soyle bir sey var buraya takilan hemen herkes fiyat performansi en iyi olan urunu almak ister madem dvi ve hdmi kullanmiyorsun bu monitore neden bu kadar para verdin bu monitorle ayni ozelliklerde bir 22" acer biraz once hgu sitesinde 220 ytl gibi bir fiyatla satilmaktaydi 2 monitor arasinda ben o kadar fiyat farklik bir ozellik goremedim. ama para senin paran tabi bizi ilgilendirmez.

• hdblack35

bak sana üstte tşk etmişim öncelikle üstelik kendim almıcak olmama rağmen fiyat cok kötü olmasına rağmen , ama dediğim doğru sen hem bu konulardan anlıyorum diyorsun hatta böğle bi bölümü biliyorun hemde git 360milyona sadece analog girişli model al, işmi bu ? bence değil, sence büyük bi başarıysa bu bölümü bilmene 220ytl ye analog girişli 330 ada hem hdmi hemde devi lısı görüp okurken ,aldım diye övünüyorsan yinede aferim...
  • Bu alışverişin nesi ile övünüyorsunuz anlayamadım?
  • quote:

Tşk.

Arkadaşlar sadece araştırma yapıp öyle alsaydın demişler

Daha ucuza yine o özelliklerde 22' LCD'ler var.

Sanırım bir anda ürünü gördüğünde kapıldın.

• Konuyu gereksiz yere devam ettirriyorsunuz. ben memnunum diyorum.

Herkese iyi bayramlar.
  • iyi günler de kullan
  • Merhaba, bu kampanyayi burda bugun okduktan sonra kosa kosa adana bimeks e gittim, evet dedigin gibi monitor var ama sistem ile beraber satiliyor, ayri almak istedigimi soyledim o sekilde satmiyoruz dediler, eger dedigin gibi bir kampanya varsa bunun tum bimeks magazalarinda olmasi gerekmez mi?
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan... Bende geçen sene 400 liraya Asus 22'' aldım..Sadece Vga çıkış var ama bugüne kadar dalgalanma dışında hiçbi sorun görmedim yaşamadım.. Parasını hak ediyor...

Ama teknoloji bu işte...Aynı monitör bugün 280-300lira olmuş.. Ama pişman değilim..

Ama senin yerinde olsaydım almadan önce bi konu açıp forum ahalisine danışırdım..Sonuçta aynı özellite başka markanın ürünü 220 lira diyolar yani 360-220= 140ytl

Ama para senin paran ve istediğin kalitede istediğin markayı almaya hakkın var... Tekrar hayırlı olsun

Bu arada crysis türkçemi?

• Merhaba.
    Evet dediğiniz gibi bende monitörü sistem ile beraber görmüştüm. Ama mağazadaki tüm fiyatlar dolar olduğundan bir tane tüm fiyatların YTL cinsinden yazıldığı bir fiyat tablosu asmışlar. Bu tabloda bu monitör tek başına 360 YTL olarak belirtilmişti. Ben satın almak istediğimde banada sistem ile beraber olduğunu söylediler. Ama ben fiyat tablosunu gösterdiğimde, bilgisayardan kontrol ettiler "tamam tek başına satış yapılabilir, monitörde kampanya varmış, özür dileriz" dediler.
    Belki sizin gittiğiniz mağazada stok bitmiş olabilir mi?
    Ben İzmir Kipa Bimeksten aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: leylimleylim

Merhaba, bu kampanyayi burda bugun okduktan sonra kosa kosa adana bimeks e gittim, evet dedigin gibi monitor var ama sistem ile beraber satiliyor, ayri almak istedigimi soyledim o sekilde satmiyoruz dediler, eger dedigin gibi bir kampanya varsa bunun tum bimeks magazalarinda olmasi gerekmez mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.