Şimdi Ara

Bimeks LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mağazada istediğim televizyon mevcutmuş . Şimdi gitsem direkt alıp gelebilirmiyim yoksa adamların teslimat yapmasını mı bekliyoruz ?

• Eve sen götüremezsin. Yolda kırılır yada başka birşey olursa garanti kapsamından çıkar çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserimbenim1987

Eve sen götüremezsin. Yolda kırılır yada başka birşey olursa garanti kapsamından çıkar çünkü.

sağolasın hocam. Peki aldığım zaman hemen getirirler mi ? Bimekste okuduğuma göre hafta sonları dahil teslimat varmış. Evkura bulaşalım dedik binbir sıkıntı çıkardılar . Vazgeçtik oradan
  • Teknik servisin yoğunluğuna göre değişir. Bimeks'ten hiç alışveriş yapmadım ama tahminim en geç ertesi gün gelir. Erken saatlerde alırsan aynı gün de gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serserimbenim1987

Teknik servisin yoğunluğuna göre değişir. Bimeks'ten hiç alışveriş yapmadım ama tahminim en geç ertesi gün gelir. Erken saatlerde alırsan aynı gün de gelebilir.

teşekkürler hocam yardımınız için. Bakalım gidip ne çıkacak.
  • Rica ederim. Hayırlısı olsun şimdiden.

• düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 7 Şubat 2013; 0:33:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

internetten aldıysanız, ürün faturalandırılıyor, size en yakın bimeks şubesinden kargoya teslim ediliyor, oradan da size geliyor. Bu aşamaları bimeks müşteri hizmetleriyle görüşerek takip edebilirsiniz ve kargo aşamasında iken kendiniz kargodan teslim alabilirsiniz. Ya da görüşüp, faturalandırma tamamlandıktan sonra size gönderecek olan (stoğu olan en yakın mağaza) mağazaya giderek teslim alırsınız bence...

babamın gittiği mağazada ellerinde 5 adet ürün varmış zaten sanırım ya hemen gelir ya da yarın kurulumu yaparlar. Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için. Bu evkur ise tamamen saçma bir kuruluş . Bugün iptal ettik siparişi iptal ettirdikten sonra sanrm akıllarına geldi yollamak bi yarım saat önce geldiler geri yolladık :D Taksitle 1400 e geldi televizyon evkurda ise 2100 ödeyecektik

• Evet işlemleri tamamladık normalde hemen tv i veriyorlarmış , fakat arabamız olmadığından servis ve kurulumla yarına gelecek. 1400 tl + 150 hediye çeki var. Evkura göre 750 tl karımız oldu . Bir daha evkur asla. Bu arada birkaç kez sordurdum bimekste lg garantiliymiş üstüne basa basa tekrarlattım o konuda başka birşey çıkmaz değil mi ? Yardımlarınız için teşekkürler tekrardan
  • düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 7 Şubat 2013; 0:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

2 tür ürün satılıyor bimeks te. Müşteri hizmetlerini arayıp, size faturalanan ürünün hangi garantide olduğunu öğrenebilirsiniz. Neotech dağıtımlılar LG Türkiye garantili olması lazım. Eğer LG Türkiye garantili değil ise siparişi iptal ettirirsiniz veya geldiğinde açmadan iade edersiniz(tabi diğerini kabul etmiyorsanız- bence aralarında fark olmayacaktır).
    1400 + 150 hediye çeki nasıl ve hangi model için oldu acaba? %10 çek veriliyor diye biliyorum.

42LS575S olan model hocam . 10Taksit 1400e gelmis + 150 hediye ceki vermisler . Yarin tekrar geldiklerinde garanti isini sorayim .

• Tv dun geldi arkadaslar. LG Turkiye garantili hemen butun kurulumlari vs ayarladilar. SD kanallarda bekledigimden guzel cikti kendi uydu alicisinda. HDD taktim hemen tanidi . 720p film goruntuler sahane 1080p deneyecegim en kisa surede.Bu arada TV'I kumandadan kapattim kirmizi calisma isigi kapanmadi. Sanirim oyledir dedim bu sefer fisten cikardim o isik yine yaniyordu. Normal midir ? En kisa zamanda inceleme yapip siteye ekleyecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.