Şimdi Ara

bimeks de satılan iade ürünler (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar guitar hero için bateri seti ve gitar almak istiyorum
    öyle araştırırken bimekste buldum
    bunlar satılmış herhangi bir arıza yapmış tamir edilmiş veya arızasız satın alan kişi iade etmiş.
    bu ürünler ne kadar sağlıklı bunu öğrenmek istiyordum almayı düşünüyorumda
    bateri set 100tl sıfırı 250 tl çok fark var arada
    gitar da 69 tl
    emin olamadım teknik servisdeki eleman hiçbir arızalarının olmadığını çoğunun 1 haftadan az kullanılıp iade edilmiş ürünler olduğunu söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi
    bimeksden bu tarz ürünler almış olan varmı varsa yorumlarını yazabilirmi
    ayrıca aşağıda resimlerini koyduğum gitar ve bateri seti PC de çalıştırabilirmiyim usb aparatları içinde varmı ?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 22 Mayıs 2012; 0:03:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende electroworldden oyuncu mausu aldım sonradan anladım iade olduğunu halbuki yanında sıfır olanlar varken gittim o kutuyu aldım ve hemde aynı fiyata az biraz koydu valla
  • Adamlar garantisini de veriyorsa alabilirsin bence. Ama o ürünler garanti kapsamına girmiyor olabilir onu sor ilk önce.
    Ayrıca bateriyi bilmiyorum da gitarın içinden usb alıcı çıkıyor ve pc de kullanılabiliyor.
  • İadesi varsa alinabilir bence.ayrica garanti falan da onemli tabi.

• Hangi bimekste bunlar hacı? Sen alamadan ben alabilirim :D

• kullanılmış ürünlerin sorunlu olup olmadığını anlamanın en iyi yolu kullanmaktır. bende 3-4 ay önce 2005-2006 model dell marka ayaksız 17'' lcd karşılığında acer marka 2009 yılında yurtdışından getirilmiş 512 gb ram intel atom 1.6 ghz 160 gb hdd . . . gibi özellikleri olan bi netbook takasladım 1 gb daha ram ekledim sorunsuz çalışıyor.
    Takaslarken teklif çok uygun gelmişti o yüzden şüphelenmiştim ama sorun çıkmadı tahminime göre en az 2 yıl daha idare eder bu işler biraz nasip kısmet işi şahsen ben olsam biraz inceler sonra gider satın alırdım 2. el mal alış verişi bazen çok kârlı olabiliyor.
  • kardes acikca soyleyim bende oyle almistim gitarin strum bari i 2 hafta sonra bozuldu geri yaptirtmak zorunda kaldim 1 2 hafta oyle gecti almadan once orda deniyebilirsen baterinin pedali saglammi cift basma sorunu var mi ya da hassaslik sorunlari var mi kontrol et birde gitarda alacaksan strum bar asagi yukari yumusak ve sertce deneme yap ayni sorun onlardada var mi bak sonra sinirden kirabilirsin benim gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar garantisi var 6 ay
    geri iade yok ama garanti var
    deneme imkanım olup olmadığını sordum
    deneyemeyeceklerini söylediler
    koskocaman tekno markette bir tane playstation yok hani tanıtım için oyun oynanabilen
    bateri seti alıcam ama neye göre almalıyım sizce bunu orda 2 tane kutu vardı
    bir playstation a bağlamadan hangisinin daha çok kullanılmış veya sorun çıkartma potansiyeli olduğunu nasıl anlayabilirim
    tavsiye varmı

• hocam baterinin pedalinda felan sorun olabilir

• başka bir yorumu olan varmı arkadaşlar
    neye dikkat etmeliyim
    yarın almayı düşünüyorum yazın lütfen

• alma

2. el al en azından daha saglam olur .bi sorun varki iade almıslar yaptıkları bile aşikar. yapsalarda %100 düzelmez.bide o gitar çok hassas kalitesi önemli degil
  • son kez güncelliyorum arkadaşlar almaya gideceğim biraz sonra
    varmı nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilecek bir arkadaş
    özellikle bateride

• bence alma başın ağrır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.