Şimdi Ara

BİMEKS 99 GÜN 99 İNDİRİM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
249
Cevap
0
Favori
23.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce tv de izledim reklamları dönmeye baladı.
    Sanırım yarın sitelerindede açıklarlar
    99 günde 99 üründe indirim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 23 Eylül 2007; 17:13:29 >

• daha önce geldide ne oldu sanki....
  • Aynen katılıyorum daha önce geldi de ne oldu?
    En azından bu sefer bir umutla takip etmem, iyi birşey denk gelirse alırız belki. Geçenkinde 3 bilemedin 5 ürün iyiydi gerisi faso fiso. Şöyle herkesin alabileceği ürünleri daha sık koyarlarsa bir işe yarayabilir belki. Yoksa eskisi gibi sürekli 1000 ytl ve üstü ürünler koyup, onları da 3-5 sefer tekrar tekrar vereceklerse hiç yapmasınlar daha iyi.
  • Almayayim ben
  • Şu bimeks açıldı açılalı daha bir kere düzgün kampanya yaptımı acaba

• Ben de almayayım... Ki zaten umrumda bile değil, hiç takip etmiyorum Bimeks'in yaptıklarını ya da kampanyalarını...

Servis hizmeti sıfır! Müşteri memnuniyeti sıfır! Müşteri ile ilgi sıfır! Güleryüz SIFIR! Ürünler hakkında bilgili ve teknolojiyi sürekli takip eden satılan ürünlerin özelliklerini bilen kaliteli çalışan SIFIR!

Peeeeehhhhhhh
  • bole diyosunuz cok istediginiz biseyi yari fiyatina verirlerse sabah kapisina dizilmiceksiniz sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEDİAMARKT YÜZDE 7 İNDİRİM
    geçen yıl açıldı
    MİGROS HEMEN 30 TL İNDİRİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

bole diyosunuz cok istediginiz biseyi yari fiyatina verirlerse sabah kapisina dizilmiceksiniz sanki

aynen
  • quote:

bole diyosunuz cok istediginiz biseyi yari fiyatina verirlerse sabah kapisina dizilmiceksiniz sanki

Merak etme, daha önce de verdi... Creative Zen Vision M 30GB aldım, 2.ci hafta sonunda tuş takımı attı... Bilin bakalım ne oldu?

Kullanıcı hatası, 30 YTL cik alalım!
  • geçen sene bi sürü şey ver hiçbiri de işe yaramadı. ama duygusallığa yer yok işime yarayan ve ucuz bişi olursa alırım ister bimeks olsun ister mimeks
  • quote:

peki vatan bilgisayar'ı burada yerden yere vuranlar sizce %25 indirim olduğu gün ne yaptılar dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Merak etme, daha önce de verdi... Creative Zen Vision M 30GB aldım, 2.ci hafta sonunda tuş takımı attı... Bilin bakalım ne oldu?

Kullanıcı hatası, 30 YTL cik alalım!

Tamamda bu bimeksle alakali bir durum degilki senden 30ytl alan creative distribitoru.. ben bimeksi savunmuyorum bu arada sadece yapilan olumsuz yorumlari anlamiyorum.. kampanyalar oluyor ve bu iyi birsey. Turkiyede belli araliklarla oluyor yurtdisinda hergun her saat degisik birsey indirime giriyor oturan sistem ve rekabet yuzunden. Boyle boyle gelisicek iste. bimeks 100gun bisileri indircek - vatan %25 indirim yapicak - yeni acilan siteler %15-20 indirim yapicakki kar marjlari dusup son kullanici faydalancak olaydan..

Forumda herkesin tanidigi bilgisayarci vardir.. 200$a satilan bir mali size 190$a verir bize ztn 187den geliyo diyerekten.. Saniyormusunuzki 187den geliyor gercekten.. goldda 600kusru ytl girisi olan urunu hizli al 540ytlye satti.. olabilcek birseymi? kimse zararina satis yapmaz. Ne kadar cok kampanya okadar ucuz ve urun cesitliligi demektir..

ondan ben merakla bekliyorm bimeks 100gun boyunca ne vericek.. Teknoport acilisinda vs kdv almama kampanyalari olsun iyi dikkat cekmislerdi ancak vatan 1gunde 11trilyonluk satis yaptigindan cogu insan alcagini hatta almicagini aldi.. vatanin arkasinda cardfinans oldugu gibi bimeksinde arkasinda worldcard var..(pc gold icinde bonus kart durumu gecerli) ondan bimekste cok uygun fiyatlar vericektir saniyorum Ki insanlara ihtiyaci olmadigi seyleri aldirabilsin magazasina insan doldurabilsin..

iyi gunler..

• 1 dolara lazer maus varmı yine
  • Olsada kalmaz ki :)
  • Bu başlığı okumanız ve üstüne üstlük yazı yazmak için mesai harcamanız umurunuzda olduğunu gösterir.
    eminim ilk iş siteye bakmıştır bu umrunda olmayan sayın arkadaşlarım.
    Bir görelim kampanyaları sonra zaten yazarız ne yazılması gerekiyorsa.Yargısız infaza gerek yok.
    Ayrıca arkadaş gece yarısı bu haberi görmüş yazmış bu kadar adamdan bir teşekkür etmemiş.

@plcmn Teşekkür ederim kardeşim..
  • ürünün arkasında duran bi firma ama yinede ucuz olmazsa almam
  • Hayret, indirim olsun başka birşey olsun ille *ok atılacak... Yapsa ne olur yapmasa ne olur denecek... İndirim yapsa piyasayla aynı fiyata gelir denecek...

Vatan indirimi patlattı sonuçlarını gördük, birçok kişi gerçeten avantajlı fiyatlarla tv/bilgisayar vs. sahibi oldu...

Rekabet güzel, bimekste bu iş daha da güzel olur çünkü indirimin boyutları daha da büyük oluyor...

Bimeksten avantajlı bir şey aldınız mı gibi lafları bir kenara bırakın ihtiyacınız varsa indirimlerin keyfini çıkarın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Hayret, indirim olsun başka birşey olsun ille *ok atılacak... Yapsa ne olur yapmasa ne olur denecek... İndirim yapsa piyasayla aynı fiyata gelir denecek...

Vatan indirimi patlattı sonuçlarını gördük, birçok kişi gerçeten avantajlı fiyatlarla tv/bilgisayar vs. sahibi oldu...

Rekabet güzel, bimekste bu iş daha da güzel olur çünkü indirimin boyutları daha da büyük oluyor...

Bimeksten avantajlı bir şey aldınız mı gibi lafları bir kenara bırakın ihtiyacınız varsa indirimlerin keyfini çıkarın...

+ 1907
  • yine promosyon amaçlı bir kaç dolara microsoft mouse verirse balıklama atlarım ama bimeksin biR daha böyle uygun fiyattan ürünler satacağına inanasım gelmiyor...
  • geçen seneki kampanyadan Dell 19" LCD kapan şanslılardan biriyim o zamana göre fiyatı gerçekten uyguna gelmişti. teşekkürler bimeks
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.