Şimdi Ara

bime niye surekli türbanlilar geliyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle k bknayin hesap makinesinden bağlniytorum ama çalısanlarina lafim yok ta müsterileri niye turbnli ufacik cöcuktan en yaslisina kadar bole .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fara25

öncelikle k bknayin hesap makinesinden bağlniytorum ama çalısanlarina lafim yok ta müsterileri niye turbnli ufacik cöcuktan en yaslisina kadar bole .

bimi'mi takip ediyorsun.Dur seni polise veriyim.röntgencilikten içeri atsınlar
  • birleşik islami market???
  • blok
  • ilkokullu muhatap olmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

birleşik islami market???

tmm çalışanşarına lafım yokta , oraya gelenlerin %80 'i türbanlı
    bence daha düşük gelirli insanların genelde türban giymesinden ve bimin ucuz oluşundan gelebilir mi

hayır gelemez türbanlılar islami marketi tercih ediyor
  • çok saçma bi tespit olmuş çünkü bime her yerden ve her türden insan geliyor.ayrıca sadece türbanlılar gelse bile bu neyi değiştirir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Ne kadinlar gunuymus ya!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birleşmiş islam marketleri
  • Tiki, kokos bir kiz bim'de gorulurse itibari sarsilirda ondan.

Ayrica turbanlilarin fakir oldugunu nereden cikarttin. Nerede bir jip gorsem icinde turbanli var.

• yav saçmalama kardeşim kim gelirse gelir hem sanane bundan. milletin kahyasımısın la ?
  • Bim bakkaldır.

Bakkallar mahalle arasındadır, ara sokaklardadır

Mahalle arasında olan bakkala mini etekli jartiyerli kadınların gelmesini mi bekliyorsun?

Bimin lobiselleştiren başbakan ilk başa gelmeden önce seçim meydanlarında süpermarketleri şehir dışına taşıycaz siyonist sermaye büyük şirketler yerine bakkallar küçük esnaflar halk kazanıcak diyordu şimdi kendi yakınlarını mahalle arasına market açtırdı

Türkiyede politika böyle bir şey işte.

Yoksa dini bütün bi adam insaflı olur yılda 250 milyon kar ettiği halde mağzasında asgari ücretle işçi çalıştırmaz daha yüksek verir tabi vicdanları yoksa paraya tapıyolarsa ona lafım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: p8p67b3

yav saçmalama kardeşim kim gelirse gelir hem sanane bundan. milletin kahyasımısın la ?

+1 bu zihniyete çok sinir oluyorum
  • böyle saçma bir tespit olamaz sen ne demeye çalıyosun ha kardeş türbanlılar gözünde fakir mi
  • mc donaldsa da fötürlüler geliyor
  • Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Çocuk musunuz efsaneler üretiyorsunuz resmen Sinema da, kafe de, mc donals da her yerde türbanlı da var türbansızda açık giyinen de var kapalıda yanü Türkiye müslüman bir ülke ve sosyal bir halkımız var gezmeyi seven. Ondan çocuk çocuk muhabbetler yapmayın gayet normal bir durum. Görende yüz yıldır incelemede bulunuyor da büyük bir kanıya varmış sanacak.
  • Onca memleket meselesi var geldin buna takıldın.Çok dar beyinliymişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Çocuk musunuz efsaneler üretiyorsunuz resmen Sinema da, kafe de, mc donals da her yerde türbanlı da var türbansızda açık giyinen de var kapalıda yanü Türkiye müslüman bir ülke ve sosyal bir halkımız var gezmeyi seven. Ondan çocuk çocuk muhabbetler yapmayın gayet normal bir durum. Görende yüz yıldır incelemede bulunuyor da büyük bir kanıya varmış sanacak.

İnsanlarin dini olur, ulkelerin dini olmaz.

Once sen bunu ogren sonra millete artistlik yap genco

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

birleşik islami market???

tmm çalışanşarına lafım yokta , oraya gelenlerin %80 'i türbanlı
    bence daha düşük gelirli insanların genelde türban giymesinden ve bimin ucuz oluşundan gelebilir mi

Nerden bağlantı kurdun gelirle türban Türban islami bişey gelirle alakası yok anay bubay öğretmedimi bunu sana

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Çocuk musunuz efsaneler üretiyorsunuz resmen Sinema da, kafe de, mc donals da her yerde türbanlı da var türbansızda açık giyinen de var kapalıda yanü Türkiye müslüman bir ülke ve sosyal bir halkımız var gezmeyi seven. Ondan çocuk çocuk muhabbetler yapmayın gayet normal bir durum. Görende yüz yıldır incelemede bulunuyor da büyük bir kanıya varmış sanacak.

Ben burada halkın içinden birisi olarak genelledim. Yani her cuma günü tıklım tıklım camiisi dolan bir ülkeysek, veya en sarhoşunun bile mubarek aylarda içmediği bir ülkeysek böyle bir gebelleme yapmam normal ki zaten burada bir bilgi tartışmasına girmedim. Benim burada dediğim çocuğun vardığı kanı çok saçma sadece bu. Çok saçma bir konu tartışılmaya çalışılıyor. Hee sen yine laf soktum mutlu oldum habvalarına girmek istiyorsan tamam laf soktun say sen yine, ama konuda ki saçmalığın da farkına var yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Ben burada halkın içinden birisi olarak genelledim. Yani her cuma günü tıklım tıklım camiisi dolan bir ülkeysek, veya en sarhoşunun bile mubarek aylarda içmediği bir ülkeysek böyle bir gebelleme yapmam normal ki zaten burada bir bilgi tartışmasına girmedim. Benim burada dediğim çocuğun vardığı kanı çok saçma sadece bu. Çok saçma bir konu tartışılmaya çalışılıyor. Hee sen yine laf soktum mutlu oldum habvalarına girmek istiyorsan tamam laf soktun say sen yine, ama konuda ki saçmalığın da farkına var yani

yuzf besi bıle musluman olmayan bir ulkede yaşıyoruz.muslumanlık sadece namaz kılmak oruc tutmak degıldır bunlar temeldir.yıllardır bize yutturulan ıslamın sartı bestır palavrasıda ayrı bır mevzu zaten islamın sartı degıl temelı bestır.kurandakı butun emırler ıslamın sartıdır.kı bızım ulkemızde islamın temelını olusturanların yuzdesı bıle yuzde 10 u geçmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.