Arkadaşlar bugün BIMe gittim alışverişimi yaptım kasaya giderken takım elbise gördüm 79.99 değil 29.99 değil 9.99 yazıyordu. Blazer ceket ve kumaş pantolon bende aldım. Sizce bir fakirimi sevindirsem yoksa birine hediye olarak mı versem benim çok takımım var ihtiyacım yok. sizin fikrinizi almak istedim Saygılar :)
bimde takım elbise?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
o ne öyle 9,99 :D
quote:
Orijinalden alıntı: S. Todd
bimde takım elbise?
Evet hemde blazer ceket. Ben okula gidiyorum okul ceketimi 120TL ye almıştım pantolon gömlek hariç. Bimde takım elbise 10TL sudan ucuz yani :)
Fotoğrafı atamıyorum dosya büyük diyor ne yapmam lazım? Aga neden yalan söyliyeyim ki boş yere yemin ederim ki aldım bimden mont vardı cocuk montu 4.5TL :D
No ss no güven
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk54
Fotoğrafı atamıyorum dosya büyük diyor ne yapmam lazım? Aga neden yalan söyliyeyim ki boş yere yemin ederim ki aldım bimden mont vardı cocuk montu 4.5TL :D
inanmıyorsanız işte kanıt!!
şimdi ben bunu fakir birinemi vereyim sevinsin iyilik yapmak için aldım yani allaha şükür benim çok var takım elbisem ihtiyacım yok
BİM yine farkını ortaya koymuş Ucuz fiyata yüksek kalite
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
BİM yine farkını ortaya koymuş Ucuz fiyata yüksek kalite
Markası Mans ilk gördüğümde çok şaşırdım kasaya gittim bu 10TL mi dedim adam Evet deyince direk aldım :D
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk54