Bildirim
Bimden aldıklarım ssli hepsini bugün yiycem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Cips ve çikolata arka arkaya tüketmek bence zevksizliktir. Pepsinin tadı nasıl hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun. -
Orada beni 2 hafta götürecek kadar abur cubur var 1 günde yersen iyi kilo alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 15 Nisan 2018; 16:53:2 > -
pepsi neli -
ben de gelim mi beraber yeriz, the walking dead sen de izlemediysen beraber başlarız. ben izledim. -
Ben seviyorum çünkü tuzlu ve tatlıyı arka arkaya yerken tıkanmiyorum sınırsız yiyebiliyorum. Ama sadece tatlı yada tuzlu yesem fazla yiyemeyebilirim. Mesela şuan sıra sira gofretten bir ısırık alıp bi yandan cipsten atıyorum agzim Pepsi Twist yillardir favorim olmustur çok seviyorum her zaman olmuyor zaten.
Kola kısır yapıyormuş kardeş
Ayıpsın beraber yer içer izleriz tabi guzelmi the walking dead güzel dizi arayisindayim bu ara
Limon baya guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X