Şimdi Ara

Bimde ki Kasiyer Kız Bana Aşık Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar içecek almaya girdim girer girmez bana bakakaldı bende yakışıklı sayılırım sonra kasaya geçti işte bende geçirdim içecekleri parayı filan yere düşürdü elimi kaptı parayı verirken zor kaçtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şoktaki de bana oldu bana bakar bakmaz şok oldu. gittim parayı verdim suyu aldım çıkarken efso ses tonumla iyi günler kolay gelsin dedim. kekeleyerek teşekkür ederim dedi. bi hafta sonra girdim yine aynı olay çıkarken teşekkür ederim dedim ben teşekkür ederim dedi. la satın alan benim sen niye teşekkür ediyon? demekki bana aşık.
  • olur öyle arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue97

şoktaki de bana oldu bana bakar bakmaz şok oldu. gittim parayı verdim suyu aldım çıkarken efso ses tonumla iyi günler kolay gelsin dedim. kekeleyerek teşekkür ederim dedi. bi hafta sonra girdim yine aynı olay çıkarken teşekkür ederim dedim ben teşekkür ederim dedi. la satın alan benim sen niye teşekkür ediyon? demekki bana aşık.

şokta aynısı banada oldu la sarışın 22 yaşlarında kız teşekkür etti gözüme bakıp durdu

• A-101deki de bana oldu bana bakar bakmaz şok oldu. gittim parayı verdim suyu aldım çıkarken efso ses tonumla iyi günler kolay gelsin dedim. kekeleyerek teşekkür ederim dedi. bi hafta sonra girdim yine aynı olay çıkarken teşekkür ederim dedim ben teşekkür ederim dedi. la satın alan benim sen niye teşekkür ediyon? demekki bana aşık.

• Kasiyerler size aşık olmak icin kasiyer oluyor sanki arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

A-101deki de bana oldu bana bakar bakmaz şok oldu. gittim parayı verdim suyu aldım çıkarken efso ses tonumla iyi günler kolay gelsin dedim. kekeleyerek teşekkür ederim dedi. bi hafta sonra girdim yine aynı olay çıkarken teşekkür ederim dedim ben teşekkür ederim dedi. la satın alan benim sen niye teşekkür ediyon? demekki bana aşık.

alıntı yapsadın bari bee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunları dile getirmeye gerek. Hepimeze oluyor. Sarışın, mavi gözlü, 1.90'lıklarız biz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın zebaniye dönüşen kasiyer kız

• Adamlar o kadar asosyal ki dışarı tek çıkma sebepleri marketden bir şeyler almak. Onda da kasiyer kıza denk gelince bu yukarda görmüş olduğunuz mesajlar ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gulucuge odaklan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He he yaw bilok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Adamlar o kadar asosyal ki dışarı tek çıkma sebepleri marketden bir şeyler almak. Onda da kasiyer kıza denk gelince bu yukarda görmüş olduğunuz mesajlar ortaya çıkıyor.

• Bana da oldu beyler geçen gün alış verişi yaptım kasaya yöneldim kalabalıktı sarışın bi kasiyer yeni açıyordu kasayı makineyi ayarlarken bakıştık falan sonra beyefendi gelin geçirin dedi o gün bu gün ürünlerimi ona geçiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordinas -- 11 Kasım 2015; 20:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Bana da oldu beyler geçen gün alış verişi yaptım kasaya yöneldim kalabalıktı sarışın bi kasiyer yeni açıyordu kasayı makineyi ayarlarken bakıştık falan sonra beyefendi gelin geçirin dedi o gün bu gün ürünlerimi ona geçiriyorum.

Bende hiç unutmam. Bir gün iş çıkışı bime uğramak zorundayım. Evdekiler yoğurt, süt filan istedi. Aldım eşyaları kasaya doğru yürüyorum. Sonra kasiyer(çok güzel bir sarışın) beni fark etmiş olacak ki, gel canım burdan geçirebilirsin dedi. Koydum eşyaları kasaya. Kasiyer barkodları yazarken gözlerini benden ayırmıyor hepsini doğru yazıyordu. Sanki bak ne güzel çalışıyorum en iyi kasiyer benim der gibi. Neyse eşyaları geçti. Ben parayı çıkartıp ödeme yapacakken hiç gerek yok benden olsun başka türlü ödeşebiliriz istersen dedi. Bende geri çevirmedim çok güzel bir kadındı çünkü. Beni bimin deposuna çağırdı. Ordaki malzeme kolilerinden 2 tane zebaniskus gardiyanı çıktı ve bu kadının koluna girdi. Meğersem kadın değilmiş, peruğu filan çıkardı attı. Erkek güzeliymiş meğersem. Herneyse zebaniskus gardiyanlarımız beni tutmaya başladı ve beni kasanın üstüne çıkarttılar. Eğer bu kayan bandın üzerinde moonwalk yapabilirsem serbest bırakacaklarını söylediler. Bende ne varki sıradan bir dhli bunu her zaman yapar dedim içimden ve yaptım. Kapıdan çıkmaya çalışırken zebaniskuslardan birinin boynuna kalem sapladım ve emerek uzaklaştım. Bu da böyle bir anımdır beyler.

• tRuthing kullanıcısına yanıt
    adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

adamsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.