Şimdi Ara

Bimcell mi yoksa pttcell mi güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Hat alacaktım Siz BİMcell mi Pttcell mi Hangisi daha uygun altyapısı güzel olan hat

• Yapay Zekanın Yanıtı

PTTCell mi Bimcell mi: Hangisi Daha İyi?

İletişim ihtiyaçlarınızı karşılamak için en uygun mobil operatörü seçmek, bilinçli bir karar vermek gerektirir. PTTCell ve Bimcell, Türkiye'deki önde gelen iki operatör olarak öne çıkmaktadır. Bu iki operatörün sunduğu hizmetleri karşılaştırarak, ihtiyaçlarınıza en uygun seçeneği belirlemenize yardımcı olalım.

Kapsam ve Sinyal Gücü

PTTCell, Türkiye'nin en geniş 4.5G ve 5G kapsama alanına sahiptir. Bu, ülkenin her yerinde kesintisiz ve hızlı internet erişimi sağlar. Bimcell ise daha sınırlı bir kapsama alanına sahiptir, ancak büyük şehirlerde güçlü bir sinyal sunar.

Tarife Seçenekleri

Her iki operatörün de çeşitli tarife seçenekleri mevcuttur. PTTCell, sınırsız konuşma, mesajlaşma ve internet paketleri sunarken, Bimcell daha çok uygun fiyatlı seçeneklere odaklanmaktadır. Tarifeleri karşılaştırarak, bütçenize ve kullanım alışkanlıklarınıza en uygun seçeneği belirlemelisin.

Hız ve Veri Kalitesi

PTTCell, 5G teknolojisi sayesinde son derece hızlı internet hızları sunar. Bimcell ise 4.5G ağıyla daha ortalama hızlar sağlar. Ancak her iki operatör de genellikle stabil ve güvenilir bir veri bağlantısı sunar.

Müşteri Memnuniyeti

PTTCell kullananların memnuniyet oranları genellikle yüksektir. Operatör, hızlı müşteri hizmetleri, kullanıcı dostu uygulamalar ve ek avantajlar sunmasıyla tanınır. Bimcell kullanıcılarının memnuniyet oranları da genel olarak olumludur, ancak daha sınırlı avantajlar sunabilirler.

Sonuç

PTTCell mi Bimcell mi sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarına ve önceliklerine bağlıdır. PTTCell, en geniş kapsama alanı, en hızlı hızlar ve en iyi müşteri hizmetleri ile eksiksiz bir deneyim sunar. Bimcell ise daha uygun fiyatlı seçenekler arayanlar için iyi bir alternatif olabilir. Her iki operatör de güvenilir hizmetler sunmaktadır ve hangisinin senin için daha iyi olduğuna karar vermek için ihtiyaçlarını ve bütçeni dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BİMCell den al, bir ay takıl BİMCell de, ardından Pttcell veya Vestelcell'e geç.
  • Sen hangi operatör desin

• Aksaray68aksaray A kullanıcısına yanıt

Vodafone

• Ben dün yeni hat aldım Vodafone'dan hattım hiç çekmiyor ilk paket 13 nisanda bitiyor O günden sonra başka bir operatöre geçebilir miyim

Maalesef, 3 ay yani tam 90 gün dolması gerekiyor hocam

• Aynı ama pttcell faturalı öneririm en azından 1 sene zam olmaz. Bimcellde faturalı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkıye vestelcellenıyor

• yapma yanarızZz

Vestel almam aldırmam

Bi tv aldık yandı
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Bimcell faturalı gelse fiyat nasıl olur acaba birde müşterileri artar

• Kötü vestelcell

Turk telekom altyapısı kullanıyor neresi kötü

Bimcell pttcell turktelekomsa vestelcell de telekom ne sanıyosun ki
  • kaynimin kayni baldizin gorumcesi kullaniyor gayet memnun hocam. vestel iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksaray68aksaray

Bimcell faturalı gelse fiyat nasıl olur acaba birde müşterileri artar

aylik ihtiyacini yazarsan ona gore konudaki arkadaslar sana tarife onerelim dostum.

• Gule gule kullansin hocam
  • Allah razi olsun hocam. hayirli kandillerimiz olsun insalaah tebareke Allah.

su munarek gun yizu suyi hurmetine Allah tum operator kullananlarin duasini kabul eylesin insallah.

selam ve dua ile hayirli gunler saygideger mu min hocam

• ben şuan vodofone kullanıyorum pttcell geçecek sil süpür varmı sahur kampanyası varmı faturasıs olacak

sahur kampanyası 1 nisanda belli olur hocam su an net bigi veremıyorum.

• Sizin de hocam

EşhedüenlailaheillAllah ve eşşhedü enla muhammeden resulullah. Amin.
  • Sil süpür varmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.