Şimdi Ara

Bimcell'e geçebilir miyim ve 4g'li nano sim var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 aralıkta aveadan yeni hat almıştım şimdi bimcell e geçebilirmiyim 3 ay sınırı olmamalı aynı alt yapı sonuçta ama tarife değişimi olarak algılanır diyorlardı ozaman 1 ayın dolması lazım 21 ocaktan sonramı geçebilirim? kartlar 4.5g desteklimi ve nano sim veriyorlar mı bu konuda çok hassasım sim kestirmeyi sevmiyorumda duruma göre aveada kalayım bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben dün geçiş için başvurdum 3g eski tip sim kart verdiler. nano sim istedim, olmadığını gidip bir telefoncudan kestirebileceğimi söylediler, ilk tanışmamız pek memnun edici olmadı bim'in sitesinde yakında 4g destekli kart verileceği yazıyor fakat bu gidişile ben o kadar kalır mıyım bilmem..
  • meculadam M kullanıcısına yanıt
    21 ocak ta başvur. Geçersin. Şu an 4g nano verilmiyor sanırım. Daha bayilere gelmedi. Arkadaşın dediği gibi hattı kestirip öyle kullanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİMCELL 3 LÜ SİM 4.5G UYUMLU 128 KB
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel7833

BİMCELL 3 LÜ SİM 4.5G UYUMLU 128 KB

Bunu nasil aliyoruz hocam suanki kullanicilara

• En yakin bim magazasindan alabilirsiniz sim kart degisimi her zaman ucretsiz bim de

• Bu gün iki hattın geçişi için bimcele form bıraktım. Verdiği simler hala eskilerden. Sordum 4.5G sim bim mağazalarına dağıtıldı diyorlar diye. Görevli henüz 4.5 G simler aktif olmadığından dağıtmıyoruz. 4.5 G ye geçilince gelin ücretsiz vereceğiz dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LostAssassin kullanıcısına yanıt
    bize hemen verdiler hocam bir daha değiştirmeye gerek yok istese 4.5 g hat verebilirdi sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EABD250A3 -- 17 Mart 2016; 15:04:13 >
  • Malesef bimcell de tek gördüğüm sıkıntı (2 hat daha var bimcelde) mağaza elemanları yeterli bilgiye sahip değil. Bu konularda 100 metre ilerideki mağaza ile aralarında anlaşamıyorlar. Malesef bir ay sonra bir daha yoracaklar bizi.
  • LostAssassin kullanıcısına yanıt
    eski hatları eritiyorlar hocam elemanlar bilmiyor malesef
  • Bir aile büyüğünün çok az kullandığı hattı taşıdım hiç söylemeden 4.5G uyumlu üçlü sim verdiler. Normal, mikro, nano hepsi var ve uzun süredir bu yeni simlerden veriyorlarmış ellerinde eski sim yokmuş. Sim bozulursa istediğiniz kadarda yeniden değişim oluyormuş ve ücretsizmiş.
  • 24 saat doldu hattim hala acilmadi
    Acaba sizinki ne kadar sürdü?

• quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

24 saat doldu hattim hala acilmadi
    Acaba sizinki ne kadar sürdü?

Telefonu restart yapmak gerekiyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.