Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.045
Cevap
189
Favori
1.195.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10991100110111021103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence mesele belirli bölgelerde geçiş işlemleri için bi kaç tane bim marketi yetkilendirmişler.her marketten geçiş işlemlerini yapmıyorlar demekki.benim evimin arkasında bim vardı.bütün geçişlerimi sorunsuz yapıyordum(tablet deil o zaman form dolduruyorlardı)şimdi aynı market tarım kredi oldu.bakalım ben de kaç bim dolaşcam🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    Pttcell den buraya geçebilirmiyiz acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim civarda 4 bim vardı gecen gun dolastım hicbirinde olmamıstı. Bu gun birine tekrar gittim yine olmadı. Kasade tek bir kız var baska kimse yok. Yonetici bugun yok dedi. O da haklı tek basına koca yerde... Bu isin pesini bıraktım. Haftaya tesadufen onume bim cıkarsa girip sansımı denerim ama ozellikle bimleri dolasmıcam.

Aslında cok cazip bir kampanya hattını degistir tek kurus harcamadan 3 aylık paket bedava. Diger operatorlerde bunun ceyregi kadar veren var mı? 3 aylık 10 gb bedava falan...

• numara taşındı hat aktıf nedense bimselin uygulaması kullanılamıyor. 444 den kimseye ulaşamadım varmı başına gelen

• Aynı paket TTkomda da varmıs Bim ile bosuna ugrasıyoruz galiba.

3 Aylık Hoş Geldin 50GB Kampanyası

Yeni hat alarak veya numara taşıma yoluyla faturasıza gelen müşterilerimize 90 gün boyunca Hoş Geldin 50GB Paketi'ni hediye ediyoruz.

Bir de sizler inceleyin arkadaslar bu paketle aralarında bir fark var mı? İkisi de bedava degil mi?

• eros68 kullanıcısına yanıt

Bim ay sonuna bitiyor, tt ise Eylül sonu. Bim için koşturmaya değmez vallahi. İkisi zaten hem aynı altyapı hem de aynı kampanya. Önümüzdeki hafta evdeki hatlardan birini ttye taşırım ben.

• Bimcell candır,gerisi heyecandır gençler
    Turktelekom'da 3 ay sonra allaha emanet olursunuz.
    Bimcell de ise aylık ister konuşma ister gigabayt paketi yapıştır geç

• Yakında yeterki cep telefonu kullanmaya devam edin gerekirse telefonlara gigabaytlar ücretsiz olacak demeye başlar bunlar😅
    Demedi deme ibrahim🤭

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

Yakında yeterki cep telefonu kullanmaya devam edin gerekirse telefonlara gigabaytlar ücretsiz olacak demeye başlar bunlar😅
    Demedi deme ibrahim🤭

sınırsız internet ve 5g'yi sürekli ertelemelerin nedeni üç beş gb kotalı pahalı paketleri millete itelemekti sürekli. ama bu ücretsiz gb dk olayının altında ne yatıyor tam emin değilim. zira depremde bile çöken hatlar ve hiçbir koşulda gb kıyamayan adamların birden ücretsiz 3 ay 6 ay paket vermesi akla hiç mantıklı gelmiyor.

ha, şu da ortaya çıkıyor; canları isteyince tak diye her şeyi ama her şeyi yapabiliyormış!..

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Hayır lira yüklemeniz gerekmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telekomda var ama, bimcell avantajı herkese veriyor. Pttcell Teknosacell telekom faturalı Turkcell vs vs şarj şurt yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz 6 ay mı?😳hani nırde?😳
    Ben de onu dicektim tam lafımı ağzımdan aldınız.bimcell,mevlana misali her ne olursan ol gel derken,😅turktelekom adam seçiyor😅
    Bu arada benim bölgemde tam 28 tane bim varmış😅27 kasım sabahı ayaklarıma şu benim siyah nike sneaker giyem de bi koşturam🏃🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃‍♂️🏃🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️👟👟👟👟👟
    Hava yağacak gibi olursa eniştemden bana kalan kışlık nb yeşil sneaker giyerim😎

BİMCELL [Ana Konu]

👉 Nasıl olsa bu memlekette bir daha ömrübillah iş olmaz😅iş olsa da biz bu saatten sonra çalışmayız😅işte bu yüzden ayda 1gb yapıştır geç😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 24 Ağustos 2025; 8:45:13 >

Tamam,taşınma tamamlandı.Kampanya geçerli.Daha uygulamada gözükmüyor ama,mobil internet çalışıyor.

BİMCELL [Ana Konu]

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Telekomda herkese veriyor zaten.

Edit: yanlış bilgi vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 24 Ağustos 2025; 14:34:26 >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Hayır. Git gel 90 gün süresi var alamazsın. Pttcell den Teknosacell den geçersen alamazsın. Faturalıdan faturasıza geçersen alamazsın Telekom da.
    Bimcell de tek şart bimcell li olmamak :) nerden nasıl gelirsen gel veriyor

• ertas71 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hattı uçak moduna al kapat tekrar gir uygulamada görünür. Tt altyapısında kalan kullanım paket vs gorunmediginde basit ama etkili çözüm bu.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Vodafone Faturasızdan Telekom a gecince alınıyor mu? Bmcell e gececek magaza bulamıyorum.

90 gün içinde Türk Telekom da değilseniz alırsınız hocam. Konusu mevcut forumda

Kampanyanın son günleri geçirmezler.1 eylülde git herkes yardımcı olur sana😂

• Koca bi ağustos ayı geçcek gsm faturalı kampanyası olmadı gençler😅durumlar biraz vahim gibi görünüyo😅
    Şu aşadakinden ben de isterem🙈
    👇

BİMCELL [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 25 Ağustos 2025; 21:44:47 >
  • 
Sayfa: önceki 10991100110111021103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.