< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİMCELL [Ana Konu] (1102. sayfa)

-
-
Pttcell den buraya geçebilirmiyiz acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim civarda 4 bim vardı gecen gun dolastım hicbirinde olmamıstı. Bu gun birine tekrar gittim yine olmadı. Kasade tek bir kız var baska kimse yok. Yonetici bugun yok dedi. O da haklı tek basına koca yerde... Bu isin pesini bıraktım. Haftaya tesadufen onume bim cıkarsa girip sansımı denerim ama ozellikle bimleri dolasmıcam.
Aslında cok cazip bir kampanya hattını degistir tek kurus harcamadan 3 aylık paket bedava. Diger operatorlerde bunun ceyregi kadar veren var mı? 3 aylık 10 gb bedava falan...
-
numara taşındı hat aktıf nedense bimselin uygulaması kullanılamıyor. 444 den kimseye ulaşamadım varmı başına gelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı paket TTkomda da varmıs Bim ile bosuna ugrasıyoruz galiba.
3 Aylık Hoş Geldin 50GB Kampanyası
Yeni hat alarak veya numara taşıma yoluyla faturasıza gelen müşterilerimize 90 gün boyunca Hoş Geldin 50GB Paketi'ni hediye ediyoruz.
Bir de sizler inceleyin arkadaslar bu paketle aralarında bir fark var mı? İkisi de bedava degil mi?
-
Bim ay sonuna bitiyor, tt ise Eylül sonu. Bim için koşturmaya değmez vallahi. İkisi zaten hem aynı altyapı hem de aynı kampanya. Önümüzdeki hafta evdeki hatlardan birini ttye taşırım ben.
Bimcell candır,gerisi heyecandır gençler
Turktelekom'da 3 ay sonra allaha emanet olursunuz.
Bimcell de ise aylık ister konuşma ister gigabayt paketi yapıştır geç
Yakında yeterki cep telefonu kullanmaya devam edin gerekirse telefonlara gigabaytlar ücretsiz olacak demeye başlar bunlar😅
Demedi deme ibrahim🤭
quote:
Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca
Yakında yeterki cep telefonu kullanmaya devam edin gerekirse telefonlara gigabaytlar ücretsiz olacak demeye başlar bunlar😅
Demedi deme ibrahim🤭sınırsız internet ve 5g'yi sürekli ertelemelerin nedeni üç beş gb kotalı pahalı paketleri millete itelemekti sürekli. ama bu ücretsiz gb dk olayının altında ne yatıyor tam emin değilim. zira depremde bile çöken hatlar ve hiçbir koşulda gb kıyamayan adamların birden ücretsiz 3 ay 6 ay paket vermesi akla hiç mantıklı gelmiyor.
ha, şu da ortaya çıkıyor; canları isteyince tak diye her şeyi ama her şeyi yapabiliyormış!..
-
Hayır lira yüklemeniz gerekmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekomda var ama, bimcell avantajı herkese veriyor. Pttcell Teknosacell telekom faturalı Turkcell vs vs şarj şurt yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tamam,taşınma tamamlandı.Kampanya geçerli.Daha uygulamada gözükmüyor ama,mobil internet çalışıyor.
Telekomda herkese veriyor zaten.
Edit: yanlış bilgi vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 24 Ağustos 2025; 14:34:26 >
Hayır. Git gel 90 gün süresi var alamazsın. Pttcell den Teknosacell den geçersen alamazsın. Faturalıdan faturasıza geçersen alamazsın Telekom da.
Bimcell de tek şart bimcell li olmamak :) nerden nasıl gelirsen gel veriyor
Hayırlı olsun. Hattı uçak moduna al kapat tekrar gir uygulamada görünür. Tt altyapısında kalan kullanım paket vs gorunmediginde basit ama etkili çözüm bu.
Vodafone Faturasızdan Telekom a gecince alınıyor mu? Bmcell e gececek magaza bulamıyorum.
-
90 gün içinde Türk Telekom da değilseniz alırsınız hocam. Konusu mevcut forumda
Kampanyanın son günleri geçirmezler.1 eylülde git herkes yardımcı olur sana😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X