Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.861
Cevap
180
Favori
1.184.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uclu tarifedeki 5000 sms heryone mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Bu uclu tarifedeki 5000 sms heryone mi?

bimcell'de şebeke içi diye bir kavram yok. bütün paketler her yöne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Bu uclu tarifedeki 5000 sms heryone mi?

bimcell'de şebeke içi diye bir kavram yok. bütün paketler her yöne

Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

@ilyada
    Hattın taşındığında eski sim kartını takarak pin kodunu girdikten 5 dk. sonra telefonun menüsünden sms ve numaralarına erişebilirsin. Sadece hat özelliğini kullanamazsın, sim aktif değil yazar. Kapsama olarak Turkcell ve Vodafone çok iyi ancak Avea da berbat değil, kendisini geliştirmiş yine de sorun yaşarsanız hemen geri dönebilirsiniz.

Sim kart aktif olmasa da numaralara ulaşılabilmesi gerekir diye düşünmüştüm, öyleymiş demek.

Evet, istediğim an dönebiliyor olduğum için denemek istedim. Tabii geçiş işlemi gerçekleşirse, 3 gün bitti hala ses yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyada

quote:

Orijinalden alıntı: _erdal_

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar yakında bimcell'e geçeceğim telefonum nokia 6100 simkartımdaki cep telefonu numaralarını kaydetmeli miyim? Bimcell'e geçince sim kartı değişecek değil mi? Sim karttaki numaraları yeni alacağım simkarta nasıl transfer edeceğim ?

yeni bir sim kartın olacak eski hattındaki numaraları telefonun hafızasına kaydet yeni simine ordan kopyalarsın

Geçiş tamamlandıktan sonra eski operatörün sim kartındaki numaralar duruyor ve erişilebiliyor mu?

Ben de pazartesi geç saatte Şininyer Bim mağazasında Turkcell'den geçiş işlemini yaptım. Şimdi yukardaki soruyu görünce ben de hemen telefona kopyaladım numaraları, eğer eski sime ulaşılamaması söz konusuysa çok kötü olurdu benim açımdan, çünkü numaraları simde tutuyordum.

Bugün 3. gün hala geçiş olmadı. Bimdeki görevli turkcell yazısı gidince bizim simi takar ve 1-2 saniyelik görüşme yaparsın aktif olur kartın dedi. Sonra kontör yükleyip, 250DK yazıp 4551'e mesaj gönderiyormuşuz.

Umarım çekmemem sıkıntısı yaşamam, çevremdeki herkes pişman olacak geri döneceksin diyor..

Tamam Turkcell ilk bu işe başladı ve daha çok yol aldı, ama ne zor işmiş bu çekim kalitesini arttırmak arkadaş.. Avea ve Vodafone bir türlü yakalayamadı şu Turkcell'i.. En azından büyükşehirlerde çekmeme sıkıntısı hiç yaşatmamalılar..

Neyse bakalım, ilk kez Turkcell dışında bir operatör kullanacağım, sonuçları yaşayarak göreceğiz..

eski simindeki sms ve rehbere sonradanda ulasabilirsin silmedikten sonra onlara birsey olmaz ama sebeke olmadigindan pek de birseye yaramiyor o yuzden eski siminizdeki sms ve rehberi telefona kopyalayip yeni siminize kopyalayabilirsiniz

ayrica pisman olmazsiniz hatta neden daha once gecmedim dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _erdal_ -- 10 Ocak 2013; 23:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

Arkadaşlar iPhone de de BİMCell diye mi görünüyor yoksa AVEA mı?

Galaxy s3 kullanıyorum.BIMCell yazıyor gayet şekil duruyor ama

1 hafta oldu saatlerce konuştum hala bakiyem var.Bitmiyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

hocam bende s2 var ama bimcel nerde yazio goremedim daha yav :)

• 1 yıl vergi alınmayacak diyorlardı bugün 1.38 kesmişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

quote:

quote:

Kardeşim bu üstteki çubuğu aşağı indiriyorsun ya en altta yazıyor.

Beyler bimcell de sms ücreti nedir?Dün 10 sms attım tek mesaj içinde.Yani tanesi 160 karakterden 1600 karakterlik mesaj attım 4 küsür liram vardı şimdi 3 küsür kalmış.1 sms 10 kuruş mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

quote:

quote:

Kardeşim bu üstteki çubuğu aşağı indiriyorsun ya en altta yazıyor.

Beyler bimcell de sms ücreti nedir?Dün 10 sms attım tek mesaj içinde.Yani tanesi 160 karakterden 1600 karakterlik mesaj attım 4 küsür liram vardı şimdi 3 küsür kalmış.1 sms 10 kuruş mu?

Evet.Sms 10 kuruş.

• bimcell iyi hoştu ama telsiz kullanım diye 1.38 lirayı haşırt diye çektiler hattından..hiç iyi olmadı bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

1 yıl vergi alınmayacak diyorlardı bugün 1.38 kesmişler..

hayır sene sonuna kadar alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

bilmiyorum + artık hiç esprisi de kalmadı.. geçen 10tl yüklettim 250dk için yeterli bakiyeniz yoktur diyip durdu.. biraz müşteri topladılar hemen Türkcell politikası izlemeye başladılar.. o zaman vodafone ye geri döneyim en azından alt yapısı iyi... bimcell in alt yapısı ve 3g hızı da berbat (avea) ayrıca tüm avatajlarını da yitirdi..vodafone de daha fazla paket ayrıcalığı var ayrıca ne güzel freezone ile sinemaya gidiyordum.hemen pazartesi vodafoneye geçiyorum + kimseye de önermiyorum bimcell'i.

• quote:

quote:

Bende dün geçtim ama az önce mesaj gelmiş banada, devlete ödenen vergi 12 eşitm taksitle tahsil edilecektirdiye. sanırım avea bu işede el attı.
  • Arkadaşlar,bende çok konuşan biri değilim.Bu üçlü pakete geçmeyi düşünüyorum,nasıl memnunmusunuz bimcell den?Bu paketi kullanan arkadaşlardan yorum alabilrimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

quote:

quote:

Bende dün geçtim ama az önce mesaj gelmiş banada, devlete ödenen vergi 12 eşitm taksitle tahsil edilecektirdiye. sanırım avea bu işede el attı.

avea bu yıl geçiş yapanlardan vergi almayacağını açıkladı eğer bu yıl bimcelle geçis yapanlardan alırlarsa büyük ayıp etmiş olur.

Bende 5 ocakta vodafondan geçmiştım böyle bi mesaj gelmedi bana. Gelirse yazarım.

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorum + artık hiç esprisi de kalmadı.. geçen 10tl yüklettim 250dk için yeterli bakiyeniz yoktur diyip durdu.. biraz müşteri topladılar hemen Türkcell politikası izlemeye başladılar.. o zaman vodafone ye geri döneyim en azından alt yapısı iyi... bimcell in alt yapısı ve 3g hızı da berbat (avea) ayrıca tüm avatajlarını da yitirdi..vodafone de daha fazla paket ayrıcalığı var ayrıca ne güzel freezone ile sinemaya gidiyordum.hemen pazartesi vodafoneye geçiyorum + kimseye de önermiyorum bimcell'i.

bimcellde el mahkum napsın o da avea ne derse onu yapıyor Vodafona geri dönebilirsin hatta sene sonuna kadar vergi ödemezsin. Öbür sene ödemeye başlarsın.

İnternet konusunda bence bimcell vodafona kıyasla daha hızlı. Bağlantı çok çabuk kuruluyor hızlı indiriyor bence iyi yani Bu mesajıda bimcelın netinden yazıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

quote:

quote:

avea bu yıl geçiş yapanlardan vergi almayacağını açıkladı eğer bu yıl bimcelle geçis yapanlardan alırlarsa büyük ayıp etmiş olur.

Bende 5 ocakta vodafondan geçmiştım böyle bi mesaj gelmedi bana. Gelirse yazarım.

bendende aldılar yalnız şöyle bir durum olabilir..bimcell baktı zaten fiyatlar düşük hiç olmazsa telsiz kullanım alalım diye düşünülmüşte olabilir..
    neyse bugün bimcelli bıraktım bende...kusura bakmasın haybeye para yediremem onlara..zaten yüzde 45 vergi ödüyoruz cep telefonu aboneleri olarak devlete,yetti artık gıcık oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 11 Ocak 2013; 17:36:55 >

• Arkadaşlar birde şöyle düşünün kontörlüde 10 TL ye 250 dk kimse vermiyor hemde 6 sn bazlı birde telsiz kullanım ücretini almazsa paket 8,60 TL ye gelecek burada BİMCELL'i değil devleti suçlamak lazım 10 TL aldığı paketin yaklaşık 3,5 TL si zaten ÖİV ve KDV yani aslında bim 6,5 TL ye 250 dk konuşturuyor ama Devlet baba sağolsun elini kıpırdatmadan yaklaşık bu paranın yarısı kadar para haşırdatıyor.
  • telsiz kullanım ücreti kesilenler hattını geçen yılmı taşıdılar acaba benim 6 ocakta açıldı şu ana kadar mesaj vs bir şey gelmedi ;???
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.