Şimdi Ara

Bimcell 20 tl yükleyene 1 gb hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
10.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 GB internet BIMcell'den hediye! HEDIYE1GB yazip 4551'e gonderin, kampanya suresince her 30 gunde bir tek seferde en az 20 TL yuklemenizde hediye 1 GB sizin olsun!Tanitim iptali icin IPT,sadece SMS tanitim iptali icin IPT SMS yazip 7672ye gonder

Gayet iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli devam edermi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Bimcell sonunda turnayı gözünden vurdu. Güzel kampanya, umarım sürekli devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 16 Aralık 2015; 16:01:43 >
  • 20 tl güzelmiş zaten 8 tl 500 mb veriyordu 20 tlye cepte hemde + 1 gb
  • Bundan önce 20 tl yüklemeye 500 sms hediye veriyordu, şimdi 1 gb internet. Bimcell'de güzel şeyler oluyor. Devamını bekleriz.
  • bimcell süper arkadaşlar telefonumda bimcell görünce dalga geçiyor ama dost paket kullanıyorum 1gb oradan bir de bunu aldım mı 2 gb eder.

• arkadaşlar kampanyaya katıldım hemen 1 gb hediye edildi 20 tl yüklemeden. Birkaç gün önce 20 tl yüklediğim için olabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vodafone a geçtim yok artık paketiyle 2+3 gb 15 tl harcamaya 1 gb 5 günlük 15 tl üzeri yüklemeye 1 gb 5 günlük sürpriz 6666 ile günlük 500 mb geçiş hediyesi 500 mb vodafone uygulaması ile 2 gb haftalı verdi.neyin kafasındasınız bim 1 gb vermiş diye geçin vodafone a marta kadar 5 gb kullanın marttan sonra avea 29 tl 4 gb tarifeye geçmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerde5lirabulanadam

vodafone a geçtim yok artık paketiyle 2+3 gb 15 tl harcamaya 1 gb 5 günlük 15 tl üzeri yüklemeye 1 gb 5 günlük sürpriz 6666 ile günlük 500 mb geçiş hediyesi 500 mb vodafone uygulaması ile 2 gb haftalı verdi.neyin kafasındasınız bim 1 gb vermiş diye geçin vodafone a marta kadar 5 gb kullanın marttan sonra avea 29 tl 4 gb tarifeye geçmeli

hocam kahve dunyasini da yaz hergun 7.5tl kahve bedava simdi kahve dunyasinadan yaziyorum

• yerde5lirabulanadam kullanıcısına yanıt
    yaş sınırı yok mu yok artıkta? yaş sınırına uymayanlar için bence gayet iyi. ayrıca vodafone 2-3 ay sonra zam yapıyor paketlere. kaç defa başıma geldi. en azından geçiş yaptıktan sonra en az 1 yıl sabit ücret vermeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

vodafone a geçtim yok artık paketiyle 2+3 gb 15 tl harcamaya 1 gb 5 günlük 15 tl üzeri yüklemeye 1 gb 5 günlük sürpriz 6666 ile günlük 500 mb geçiş hediyesi 500 mb vodafone uygulaması ile 2 gb haftalı verdi.neyin kafasındasınız bim 1 gb vermiş diye geçin vodafone a marta kadar 5 gb kullanın marttan sonra avea 29 tl 4 gb tarifeye geçmeli

hocam kahve dunyasini da yaz hergun 7.5tl kahve bedava simdi kahve dunyasinadan yaziyorum

ABİ.KAHVE DÜNYASI NASIL OLUYO.BEN ÇOK YWNİ.GEÇTİM VODA YA VARMI ÖYLE.BİŞEY

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

ABİ.KAHVE DÜNYASI NASIL OLUYO.BEN ÇOK YWNİ.GEÇTİM VODA YA VARMI ÖYLE.BİŞEY

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.avantajcepte.main&hl=tr
    bu uygulamayı cebine indir üye ol 24 saatte bir kahve kodu kap şifreyi kahve dünyasındaki görevliye göster kahveni iç

• BİMcell Hediye 500 SMS Kampanyası Detaylar:

*Hediye 500 SMS 30 gün geçerli olup, aynı dönem içerisinde yapılan yeni yüklemelerde hediye SMS tanımlanmaz.
    *30 gün içerisinde kullanılmayan hediye SMS’ler 30 günün sonunda silinir.
    *Hediye SMS yüklendiğinde abonelere bilgilendirici SMS gönderilecektir.
    *Paket kapsamındaki SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir; yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde kullanılamaz
    *Müşteriler hediye SMS hakları bittiğinde üzerlerinde farklı bir paket yoksa standart tarife ücreti üzerinden ücretlendirilir.

BİMcell Hediye 1 GB Kampanyası Detaylar:

08.12.2015 - 29.02.2016 tarihleri arasında tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme yapan BİMcell abonelerine yurtiçi 1 GB cepten internet hediye edilecektir. Müşteriler "HEDIYE1GB" yazıp 4551'e ücretsiz olarak kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabilirler.
    Kampanyaya kayıt esnasında TL yükleme şartı aranmamakta olup, kayıt sonrası müşteriler tek seferde 20TL ve üstü yükleme yapmaları durumunda kampanyadan yararlanmaya başlayabilecektir. Kampanya kaydından bir önceki gün gece yarısından itibaren yapılacak yüklemeler de geçerlidir. Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerimiz, 31.03.2016 tarihine kadar tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme yaptıklarında kampanya kapsamında sunulan hediye 1GB internet kullanım hakkından yararlanabilirler.
    Kampanya kapsamında verilen yurtiçi 1 GB cepten internet 30 gün geçerlidir. Geçerlilik süresi sonunda kullanılmayan faydalar silinir, bir sonraki aya devretmez. Bahsedilen fayda, hatta tanımlanmasının ardından 30 gün içerisinde sadece bir kez elde edilecektir, birden fazla kez yapılan 20 TL ve üzeri yüklemelerde yeniden fayda verilemeyecektir. Kampanya kapsamında sunulan hediye data faydasından yararlanmak için belirtilen tarihlerde yalnızca bir kez katılım sağlaması yeterlidir.
    İnternet hakkının sona ermesinin ardından, ilgili hatta tanımlı başka bir internet paketi ya da internet faydası yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz data hakları wap ve internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir BİMcell tarifesi dışında bir tarifeye geçiş yapan, hattını devreden müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemez.

• Bu durumda 20 TL yüklemeye hem 500 SmS hem de 1 gb internet hediye edilecek. Ancak hediye interneti alabilmek içim mesaj atılması lazım. Herhalde interneti verince önceden otomatik verdiği smsleri iptal etmezler.
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    bugün akşamiçtik hocam bakalım yarın gelecekmi şifre

• quote:

bugün akşamiçtik hocam bakalım yarın gelecekmi şifre

24 saatte bir yeni şifre geliyor

• 4551 e yolladım cevap gelir umarım bir ara :D
  • Apollo31 kullanıcısına yanıt
    Apollo31 kardeşim, eyvallah çok sağ olasın. NEDEN Mİ?

Ben dün 20 tl yükledim tam 6 tl telsiz ücreti gitti, birikmiş aylarınkini de çekti :))
    Ama internet paketli 1GB+600 dk paketini alacaktım gitmese 16 liraya.
    14 lira kalınca, kalakaldım.

Sayende bunu yazıp gönderdim 1 GB İNTERNET aldım, 14 tl ye de 500 DAKİKA aldım. 0 liram kaldı.

Ahh dedim vbir de SMS olsaydı ya azıcık. Sonra bir baktım 20 YÜKLEDİĞİNİZ İÇİN HATTINIZA 500 SMS bedava :DDDD

İYİ OLDU, çok da güzel oldu :))

• Ama kahve dünyasını duyduktan sonra önümüzdeki ay ben de VODAFONE a geçeceğim.
    NEDEN Mİ?
    18 tl, 500 dk, 5.000 Sms, 1 GB internet. 1,5 da telsiz çekse 0.50 kuruş + kahveler bize kalır :))
    Baktım bir de sadece kahve değil, sinemada 1 alana 1 bedava devammış.
    Devamı buradahttp://www.vodafonefreezone.com/yemeksepeti

• zotacing kullanıcısına yanıt
    6sn'si 1 kuruş diye çıkmıştı zaten bimcell, hala öyledir :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.