Bildirim
Bim yüzünden Acillik oldum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bimden o tarz ürünler tüketilmesine karşıyım. En fazla pizza alınmalı -
Ambalajlı seri üretim ürünlerin zaten içinde bozulmasını engelleyecek maddeler oluyor ve bunlar sağlığa çok zararlı. Bim ise o tipte ürünlerin en ucuza üretilenini satıyor. Çünkü ülkeye o kadar hastaneler falan yapıldı, ileride bol bol diyabet hastası, kalp hastası, kanser hastası vs çıksın diye çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. İlaç ve sağlık sektörünün patronları planlarını uzun vadeli yapıyorlar. -
daha öncede yazdık bimden ne idüğü belirsiz gofret, tavuk! ürünleri, köfte, cips, kola vs alınmaz.Bu ürünlerden almak istiyosanız piyasada bunları üreten markalar bellidir gider onlardan alırsınız -
Keskinoğlu nugget berbat kimseye tavsiye etmiyorum bazen normal marketlerdede oluyor piyasadaki en berbat tada sahip nugget.Tüm nuggetları denedim en iyisi Banvit ve CP'nin nuggetı. -
ss -
CP marka ne aldıysam rezaletti.quote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Keskinoğlu nugget berbat kimseye tavsiye etmiyorum bazen normal marketlerdede oluyor piyasadaki en berbat tada sahip nugget.Tüm nuggetları denedim en iyisi Banvit ve CP'nin nuggetı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
CP markanın nuggetında tavuk tadı yoktu.
Banvit candır. -
Sağlığa zararlı olacağı zaten belli bir ürünü gidip iyi markadan almak bedene zarar vermenin sadece dozunu düşürür. Bugün raflarını gezdiğimiz marketlerde rengarenk ambalajlarda envai çeşit şeker, çikolata, cips, gofret, vs var. Bu tür bir ürün bedene bindirilmiş bir yüktür. Onun atıklarını temizlemek için vücudumuz büyük çaba harcıyor. Bir taraftan da hasarlar kalıyor bedende.
Yoğurt, peynir, konserve gibi ürünler artık rafta pek bozulmuyor. Normalde sağlıklı yoğurt kısa sürede ekşiyen bir şeydir. Doğal peynir ise küflenen bir gıdadır. Bugün bu ürünler raflara giriyor ve tüketim süresi dolunca iade olarak alınıp yenisi veriliyor diye marketler raflarına dolduruyor. İade alan firma götürüp ambalajını değiştirip, ertesi gün yine yeni tarihli ürünlü olarak marketlere veriyor.
Tavuk olayı ise akıllara zarar bir sektör. Tavuk kuru yolum yapılmayıp, yolunmak için sıcak suya sokulursa, iç organlarındaki atıklar etine de nüfuz ediyor. Kesimi ayrı konu, beslenmesi ayrı konu. Çabuk büyüsün diye doğal olmayan yemle ve hormonlarla çalışıyorlar. Dolayısıyla genetiği bozuk beslenen organizma tavuk vücuduna girince, oradan da bize nüfuz ediyor.
Temel gıda olan ekmeğin ununda da ne hile olabileceği belli değil. Çünkü git kendin kaliteli, katışıksız ve doğal un satın alıp ekmek yapmaya çalış, o kıtır kıtır dış yüzey ve iç yumuşaklığı sağlayamazsın. Doğal bir ekmek öyle olmaz.
Her türlü ürüne bir çekicilik ve hoşa gidecek lezzet katmaya çalışarak piyasaya veriyorlar ve yavaş yavaş zehirleniyoruz, ne yediğimizin farkında olmadan. İnsan organik bir canlı ve doğal gıda dışındakiler orijinal olmadığı için, bünyemize uygun değil. Doğadaki beslenme zincirinin düzeninden uzaklaştıkça sağlığımıza kastetmiş oluyoruz.
www.budur.com/2015/12/oturdugun-yerden-kilo-ver.html
www.delinot.blogspot.com/2017/03/organik-beslenmenin-onemi-ve-kapal.html
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 4 Ekim 2018; 17:51:5 >
-
CP nugget son kullanma tarihine bir hafta varken küflendi. Kapalı kutu ve buzdolabında duruyordu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her gün bimden yiyorum henüz bir şey olmadı. Sizin bimde sıkıntı var. Ayrıca hindistan cevizli gofreti süper tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işlenmiş her türlü gıdadan uzak durun. sürekli suçu başkalarına atmayın etiket okumayı öğrenin aldığınız ürünün içinde ne var ne yok bilin bilinçli olun biraz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X