Şimdi Ara

BİM Waffle+Buono Çikolata İncelemesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün BİM'den Waffle,Buono Fındıklı Çikolata,Topitanem ve TeaTone aldım Waffle hiç denememiştim bir deneyeyim dedim,açıkcası beğenmedim BİM'in Waffle'sini Buono Fındıklı Çikolata'yı mikrodalga fırında erittim Ve Waffle'nin üzerine sürdüm yine pek iyi bir tadı olmadı,Waffle'i denemenizi önermem ancak fiyatı uygun olduğu için denemek için alabilirsiniz...

BİM Waffle F/P:10/2

• hepsini miksere atıp çekseydin keşke
  • Bitter alaydın o zaman bomba olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz

hepsini miksere atıp çekseydin keşke

Yuh
  • waffle'den küçük ısırıklar olup çok çiğnersen tadı güzel oluyor
  • O wafflede ne biçim kalori var haberin var mı?Birde üzerine çikolata sürmüş artık sen bu enerjiyle gece elini parçalarsın
  • Hocam zaten çok şekerli olan waffle'ye gidip çikolata sürmüşsün. Beğenmemen normal.

Ben sürekli alıyorum. Direkt ısıtıp şekersiz çay ile yiyorum mükemmel gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİMDEKİ ADANA KEBAP ALINIRMI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Hocam zaten çok şekerli olan waffle'ye gidip çikolata sürmüşsün. Beğenmemen normal.

Yok ben sade olarakta denedim ama güzel değildi birde çikolatayı mikrodalgada eritip üzerine sürsem acaba nasıl olur dedim yaptım yine güzel olmadı

• Bimden zaten her aldığın ürün ölüm riskini %80'e kadar arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

quote:

Hocam zaten çok şekerli olan waffle'ye gidip çikolata sürmüşsün. Beğenmemen normal.

Yok ben sade olarakta denedim ama güzel değildi birde çikolatayı mikrodalgada eritip üzerine sürsem acaba nasıl olur dedim yaptım yine güzel olmadı

Sade olanını şekersiz çay ile dene

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Bimden zaten her aldığın ürün ölüm riskini %80'e kadar arttırıyor.

Vurun Beyler
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 29 Eylül 2012; 22:18:48 >
  • Ya ben 1 paket topitanemi zar zor bitiriyorum, 2-3 paketi nasıl tüketiyorsunuz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Ya ben 1 paket topitanemi zar zor bitiriyorum, 2-3 paketi nasıl tüketiyorsunuz hocam.

1 paket topitanemi zar zormu bitiriyorsunuz? Bana 2 paket yetmiyor bile bütün gece keşke 3 paket alsaydım
  • quote:

quote:

quote:

Sade olanını şekersiz çay ile dene

Şekersiz çay içmiyorum ama ben

• quote:

quote:

Ya ben 1 paket topitanemi zar zor bitiriyorum, 2-3 paketi nasıl tüketiyorsunuz hocam.

1 paket topitanemi zar zormu bitiriyorsunuz? Bana 2 paket yetmiyor bile bütün gece keşke 3 paket alsaydım

Siz BİM'in demirbaşı olmuşsunuz hocam; 5 TL'ye en iyi kombinasyon ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Siz BİM'in demirbaşı olmuşsunuz hocam; 5 TL'ye en iyi kombinasyon ne olur ?

Kesinlikle Topitanem ve TeaTone bunları almadan çıkarsanız sizi bulur diri diri gömerim TopiTanem, TeaTone,Casey Kek,Etkin Limonata,Patıto Ketçaplı Cips 1 gece yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Backlink

Bitter alaydın o zaman bomba olurdu.

Ne fark edecekti ki?
  • Bunlar da benden gelsin;

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bunlar da benden gelsin;

Tost makinasındamı ısıttın nasıl oldu?Acaba bende tavadamı pişirsem Daha bir tane yedim onunda yarısı duruyor Pakette daha var öneri alabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bunlar da benden gelsin;

Tost makinasındamı ısıttın nasıl oldu?Acaba bende tavadamı pişirsem Daha bir tane yedim onunda yarısı duruyor Pakette daha var öneri alabilirim

Sıcak olması daha iyidir zaten, öyle kıtır kıtır ben pek sevmiyorum. Evet, tost makinesiyle yaptım. Tavada da yapılabilir ama altını olabildiğince kısık tut çok fazla pişirme. Zaten belirli bir sıcaklığa yani olmaya başladığında arasındaki krema hafiften akmaya başlıyor. Arada bir çatal ile çevirir kontrol edersin, yumuşadığı an yani kenarları hafiften çatalla kontrol edip rahat rahat kıvrılıyorsa anında al ve afiyetle çikolata mı sürüyorsun yoksa başka bir şey mi sürüyorsun, istediğini sürerek afiyetle yiyebilirsin.

Canımı çektirdin bu çekiğim resimlerde zaten eskiydi, yarın erkenden alıp bir daha yapayim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.