Şimdi Ara

BIM ve A101 Ortakmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben genelde BIM' den alışveriş yapmayı severim. Değişik ürünler çıkartır. A101' eden pek alış veriş yapmam. Ama dün bizim orada açılan A101' e girip bir bakayım dedim. Resmen BIM' deki ürünlerin aynıları sadece ambalaj ve isimleri değişik olarak satışa sunulmuş. Kasanın orada bile bu BIM' de ara sıra satılan Alman çikolatalarından gördüm. BIM' e bu kadar benzeyen başka market görmedim. Resmen vitrin ve sattığı ürünlerle BIM' in birebir klonlanmış hali. Sizin bu konuda görüşleriniz nedir ?

• Bim eskiden beri var ama a101 yeni sayılır. A101 bildiğin Bim'in çakması
  • YOK KARDEŞLER
  • Benim bildiğim de Bim'in eski sahibinin A-101'i açtığı. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

YOK KARDEŞLER

Özmü üveymi ? Aynı babadanmı ?
  • Bim ilk oldugu icin tuttu.A 101 de iyidir yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim orjinal ürünlerin çakmasını satıyor. a101 de bimdeki ürünlerin çakmasını satıyor yani inception
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIM'den makarna almayın!
    5 yıl önce açıldı
    A101'de mağaza müdürüyüm
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yerli kardeşlerin diye biliyorum. Cevat yerli falan oyun yapıyorlar ama Türkiye'de de farklı sektörlere girmişler galiba geçenlerde öyle okudum gazetede
  • ikisi rakip çok sıkı rakip hemde.bimin eski ortağının açtığı söyleniyo a101i hatta bu kişi akp de milletvekiliymiş.
  • olabilir
  • A•101 BİM den ayrılıp kuruldu yani eskiden iki ortak BİM'in sahibiydi. Ayrıldılar ve ortaklardan biri A•101 i açtı.

Ben böyle biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.