|
Bim TCL robot süpürge

-
-
sülfi hevesler için robot süpürge alma gerek varmı, bin liraya süpürgeler varken🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv nin modelini bilen var mu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TCL 55P615 sanırım
-
özellikleri çok güzel
fiyat performans cihazı olmuş 👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bim piyasadakileri topladı heralde ucuz gözükmesi için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Ekim 2022; 10:53:6 > -
Çoğu ürünü piyasa fiyatına, hatta daha pahalıya satıyor, mesela geçen bir yazıcı almıştım, daha düşük modelini piyasanın üstünde satıyordu.
Şuanda a13 araştırıyorum, onuda piyasanın üstünde satıyor.
Buna piyasa yükseltme denir. Dikkat etmek lazım.
-
Eskisi gibi ciddi indirimler olmuyor ama robot süpürge ihtiyacı olanlar araştırıp alabilir.
-
Televizyon internetten daha ucuza alınabilir.
-
Ben robot gelmesini bekliyorum ..:-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sweeva 2000 almıştım. Yedek filtre ve fırçaya 1000 tl dediler. Bunu dikkate almanızı tavsiye ederim. Yaygınlaşmadığından fiyatları yüksek
-
Bugün bu ürünü Bimden annem için aldım. Kendim roborock s5 max kullanıyorum yaklaşık iki yıldır. Açıkçası bu ürünü kağıt üzerinde özellikleri iyi diye aldım. İnşallah s5 max gibi iyi çıkar.
-
xiaomiden iyi olacağını düşünüyorum.
-
Değerlendirmeniz nedir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ama başka kullanıcı yorumlarına bakınca sorunsuz haritalama yapıp odalara ayırmada sıkıntı çıkmamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimde gördüm az önce bu ürünü alanlar memnun mu?
-
Haritalandirmasi doğru düzgün adam gibi çalışan makul fiyatlı alınası hiç robot süpürge göremedim piyasada. En iyisi mi en ucuzunu alacan gececen benim anladığım buradan budur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En ucuzları hiçbir işe yaramaz. Aldığınıza pişman olursunuz. Doğru düzgün haritalandirmasi olmayan robot süpürge almayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sülfi hevesler için robot süpürge alma gerek varmı, bin liraya süpürgeler varken🤔
|
bim piyasadakileri topladı heralde ucuz gözükmesi için ![]() |
Çoğu ürünü piyasa fiyatına, hatta daha pahalıya satıyor, mesela geçen bir yazıcı almıştım, daha düşük modelini piyasanın üstünde satıyordu. Şuanda a13 araştırıyorum, onuda piyasanın üstünde satıyor. Buna piyasa yükseltme denir. Dikkat etmek lazım. |
Benzer içerikler
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- zoomer batum
- blaupunkt ls720
- nokia 8010
- jopus fanlı ısıtıcı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X