Şimdi Ara

Bim - Salam - Kedi ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
10.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

Kediye bile yedirmeye değmez, al kuru mama yesin işte. Salamın en kalitelisi bile insana zararlı zaten.

Sosisi duymustum ama salamin zararli oldugu konusunda emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fLaVa

o zaman bir şeyi yemeden önce kedi köpeğe verelim yemiyorsa biz de yemeyelim?

Dogru tespit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 1-2 gün önce salam almaya gittim 4tl vardı adam sordu hangisinden fln diye dana olandan dedim sonra evde bir baktım 600-700gr salam dana olmasına rağmen sırf 4tl ye böyle şey olurmuymuş diye yemeyip çöpe atmayı düşündüm ama yazıktır diye kedilere yedirdim baktım bazıları yemiyor yinende kusuyor Daha sonra gidip 10tl verip adam gibi birşeyler aldım
    ÖZET;Sağlığın-gıdanın ucuzu olmaz alıcaksanız ya adam gibi şeyler alın yiyin yada hiç yemeyin,sağlamlığından şüphe ettiğiniz varsada ilk kedilere yedirin birşey olmazsa siz yiyin

DH PS Vita Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

o zaman bir şeyi yemeden önce kedi köpeğe verelim yemiyorsa biz de yemeyelim?

Dogru tespit.

hayvancağız cok açsa yer. Hayvanların koku alma duyguları kuvvetlidir daha yemeden içinde ne olduğunu kokluyarak anlar. Insandaki beyinde 10 liralık salamın içinde 1 kilo dana eti aramamalı.

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

quote:

Kediye bile yedirmeye değmez, al kuru mama yesin işte. Salamın en kalitelisi bile insana zararlı zaten.

Evet salam da aynı sebepten dolayı zararlı. Özellikle kaliteli olsun olmasın neredeyse her üründe soya kullanılıyor. Fermente olmayan soya ürünlerinin
    kalp sağlığına zararlı olduğunu da araştırmalarla belirlemişlerdi.

quote:

Ben de merak ediyorum bu konuyu. En sevdiğim abur cuburlardan birisidir salam. Eskiden 3-4 liraya tam salam alırdım Pınarın , aytaçın falan. Artık 5-6 liraya özel büyük salamlardan dilim dilim kestirip alıyorum.

Zararlı mı bilmiyorum ama geçtiğimiz aylarda bi marketten salam dilimletirken kasap yemesen daha iyi olur falan dedi. Salam çok zararlıdır , hayvanın nerelerindeki etleri alıp yapıyorlar bi görsen bir daha yemezsin dedi. Ben de pek aldırış etmedim aldım. Hala merak ediyorum cidden söylendiği kadar zararlı mı? Bi cipse vs. göre ne kadar zararlı. Çünkü cips de yiyoruz ve kanseröjen olduğu her haberde söylenir.

Bilen varsa açıklarsa sevinirim

• Beyler benimde başıma öyle bir olay geldi salam almıştım elimde 5tl vardı(4-5 dilim umut etmiştim) adam 700-600gr verdi şüphelendim eve gidince yarısını kesip aşşağı kedilerin önüne koydum kedilerden biri yemedi kaçtı diğeri yedi kustu bende sakata gelmeyeyim diye yemeyip kedilere verdim daha sonrada gidip adam gibi bir yerden sucuk aldım yedim
    ÖZET;
    Şüphelendiğiniz yemekleri kedilere verin birşey olursa hayvana yemeyin (olmazsa yumulun).Ayrıca yemek için ucuz şeyler yerine sağlam şeyler alın ucuz diye sakat şeyler alacağınıza yemeyin hiç
    Bu arada sucuk alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 23 Şubat 2012; 0:29:47 >

DH PS Vita Kulübü

• quote:

quote:

quote:

Evet salam da aynı sebepten dolayı zararlı. Özellikle kaliteli olsun olmasın neredeyse her üründe soya kullanılıyor. Fermente olmayan soya ürünlerinin
    kalp sağlığına zararlı olduğunu da araştırmalarla belirlemişlerdi.

Offf ya salamı çok tüketirim ben ne bileyim o evde olunca sürekli yemek geliyo içimden

• Zararlı da işte ne şiddette zararlı onu bilmek lazım. Dediğiniz gibi hazır gıdaların birçoğu zararlı zaten katkı maddelerinden dolayı.

belkide ilk bim i yenibosnada görmüş orada hatırlıyor olmamdır..

böyle akşam saatlerinde okul önünde rengarenk türbanlı üstü manto altı pijamalı, bir elinde ufak çocuğu diğer elinde bim poşeti, yanında okullu çocuğu ile giden aile gelir aklıma

Hayvanlarin ne kadar artigi varsa kıyıyorlar, icine de baharati basiyorlar.. Yerken anlasilmiyor..

Ayda yilda bir yemek lazim...
    En azindan bilindik marka tercih edilmeli (maret, pinar, namet gibi)
    Bizim tercihimiz Pinar.

Aslinda en iyisi hic yememek ama yemeden de olmuyor.

Orijinalden alıntı: Mextrude

nişastası fazla gelmiştir evlat

adamın eti bozuk çıktı riza baba
  • bimden poşet hariç bir şey almayacaksın arkadaş, kedi bile çarpılmış

Orijinalden alıntı: commodore63

domuz eti olmasın

İşin içinde para varsa neden olmasın

BEN DEDİM AMA HAYVAN BOŞUNA YEMEMİŞ. BAKIN 2 AY OLMADAN ŞEREFSİZLERİN FOYASI ORTAYA ÇIKTI.

GIDADA TAKLİT VE TAĞŞİŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN FİRMALAR

SOSİSTE İÇ ORGAN-KAVURMADA TEK TIRNAKLI ET-PEYNİRDE YABANCI YAĞ
    Laboratuvar sonucu ile taklit yapıldığı kesinleşen 6 firmanın adları şöyle:

1-Hasan Dede markalı yağlı tulum peynir üreten Konya merkezli Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti (nişasta ve bitkisel yağ tespiti)

2-Yalçıntepe markalı yağlı tulum peyniri üreten Kayseri merkezli Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş.um peynirinde (bitkisel yağ tespiti)

3-Güldemce markalı tam yağlı tulum peyniri üreten Konya merkezli Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd (bitkisel yağ tespiti)

4-Apikoğlu markalı sucuk üreten İstanbul'da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş (yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta kanatlı eti tespiti)

5-Uludağ markalı sosis üreten İstanbul'daki Karizma Beşler (yabancı doku ve iç organ tespiti)

6- İzmit'te Efraim Usta Lokantası (Pişmiş dana kavurma yemeğinde tek tırnaklı eti tespiti)

Bulaşma!
    Ya Banlanırsın, Ya da HAcKlanırsın!

• Ben 101 den şenpiliç salam alıyorum 5 tl. Çok ta güzel tadı var. Sizce yanlış mı yapıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.