Şimdi Ara

BİM - PARTY CİPSİNİN İÇİNDEN BÖCEK ÇIKTI (5 TANE CİPSİ BELEŞE VERDİLER TELAFİ OLARAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV izlerken bi yandan da cipsi yiyorum işte yavaş yavaş zevkini çıkara çıkarana sonra bi anda elime degisik bişey temas etti noluyo yav diyerek kutunun içine baktım bi anda yeşil igrenç bir böceği görünce kutuyu yere attım cipslerin hepsi yan yana yattı o yüzden. bütün zevkimin içine ettiler şikayetçiyim ayrıca çok tuzlu şimdi şikayet edicem inşallah protein için demezler daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı

BİM - PARTY CİPSİNİN İÇİNDEN BÖCEK ÇIKTI (5 TANE CİPSİ BELEŞE VERDİLER TELAFİ OLARAK)

EDİT : beyler yağmur dindikten sonra gittim şubeye dedim kasiyer hanıma 2 gün önce buradan party cips aldım dedim ee sonra dedi bende sonra bugün yerken içinden böcek çıktı gitti bütün cips gitti iştahım dedim sonra yapıştırdım ardından hemen bende çekinme falan olmaz bunu telafi etmenizi istiyorum yoksa şikayet dilekçeyi yazarak gıda denetlemeye vs başvurucam dedim fotoğrafları da gösterdim o da gerek yok beyfendi madem binde bir olan bir durum sizin başınıza gelmiş bunu telafi edelim dedi bende doğrusu bu olur dedim ve 5 tane beleş party cipsini aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suriye -- 12 Eylül 2015; 18:22:52 >

• Yav adam gibi iş yapın kardeşim ya.. Bu ne iğrençlik
    Sonuna kadar şikayet et dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yerken içine girmiş olmasın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bime komplo kurmuş
  • Pringlesin cakmasi kardes ne bekliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

TV izlerken bi yandan da cipsi yiyorum işte yavaş yavaş zevkini çıkara çıkarana sonra bi anda elime degisik bişey temas etti noluyo yav diyerek kutunun içine baktım bi anda yeşil igrenç bir böceği görünce kutuyu yere attım cipslerin hepsi yan yana yattı o yüzden. bütün zevkimin içine ettiler şikayetçiyim ayrıca çok tuzlu şimdi şikayet edicem inşallah protein için demezler daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı

fakir,pringlesy varken parti de ne ?

• em onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nicke bakıp konuyu yavaşça terk edin
  • Bimin yanındaki A101 de çalışıyor bu. İnanmayın beyler.

• Bimi karalamak için komplo olmadığını nereden bilelim ?
  • Eminim cıkmıştır.Niyeyse normal bi günün olmuyo seninde.****** yapmak hosunamı gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Bimi karalamak için komplo olmadığını nereden bilelim ?

BİM E KOMPLO KURSAM NOLCAK İŞİNİZE BAKIN KARŞİM YA

• Protein işte yuvarla gitsin amma kasıyorsunuz kalite farkı o olay

• CSB

• Suriye kullanıcısına yanıt
    Sümük olmasın o

• yav he he hee

• Arada müthiş fiyat farkı da yok ki anlamıyorum. Pringles 5 lira zaten.

• Troll un teki bloklayın geçin

• Yeni türedi bu da

• quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Bimi karalamak için komplo olmadığını nereden bilelim ?

BİM E KOMPLO KURSAM NOLCAK İŞİNİZE BAKIN KARŞİM YA

Unutma Terörist saldırılarda hep BİM hedef alınıyor Demek ki sandığımız kadar basit bir market değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.